Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Mogen wij bij jou solliciteren?
Overslaan naar content
header omgekeerd solliciteren

MOGEN WIJ BIJ JOU SOLLICITEREN?

Beste Data Engineer, wij kunnen niet van jou verwachten tot je zomaar bij ons solliciteert, daarom doen wij het andersom! Bekijk hier ons CV. We lichten onze sollicitatie graag toe in een persoonlijk gesprek. Nodig jij ons uit?

ERVARING

1993 - heden

De Caesar Groep is in 1993 opgericht door Hans van der Kooij. "Ik ben Caesar niet begonnen om geld te maken maar om een ander type IT-bedrijf neer te zetten. Wij zijn altijd softwarebouwers geweest. Waar klanten echt geholpen worden en medewerkers zich kunnen ontwikkelen en carrière maken in een open en eerlijke omgeving."

2019 - heden

Creates is in april 2019 ontstaan als nieuwe unit binnen de Caesar Groep. Creates is gespecialiseerd in het Azure Data Platform en creëert daarmee data inzichten zodat onze klanten het verschil kunnen maken. Zo ontwikkelen we smart data platformen, modelleren en visualiseren we data en dankzij ons (Power BI embedded) B2B klantportaal maken we het mogelijk data te delen met klanten buiten de organisatie.

2022 - toekomst

Wij geloven erin dat data en inzichten mensen helpen betere beslissingen te nemen en acties te ondernemen. Wij hebben de ambitie om onze klanten hierin te laten excelleren met een modern dataplatform. Om daar te komen hebben we nog meer mensen nodig die net zo leergierig en ambitieus zijn als wij.

SKILLS

Wij zijn expert op het gebied van het Microsoft dataplatform en Microsoft Azure en de relevante Azure services. We volgen de nieuwste ontwikkelingen binnen de Microsoft Data stack. Dit, aangevuld met consultancy skills, zorgt ervoor dat we onze klanten goed kunnen helpen. Onze data engineers krijgen volop kansen zich te ontwikkelen op vele gebieden. Samenwerken doen we op basis van vertrouwen en flexibiliteit.

Skills

REFERENTIES

Steve Schouten | Data Analist

"Sinds ik bij Creates werk, word ik iedere ochtend weer wakker met zin om aan de slag te gaan. Dat klanten zo enthousiast reageren op mijn Power BI rapportages, geeft mij veel voldoening. Ik vind Creates betrokken, warm en persoonlijk".

Francien van den Helder | Data Engineer

“Echt een hele dag iets uitzoeken, dat vind ik heerlijk. Zo ben ik op mijn best en kan ik de klant echt helpen. Ik houd van puzzelen, in de data wroeten om iets op te lossen. Dan vind ik het bijna jammer dat de werkdag weer voorbij is.”

Erwin Kerschkamp | Data Engineer

“ Ik haal voldoening uit het opleveren van belangrijke mijlpalen. Op het moment dat de knop omgezet wordt, wordt dit vaak samen met de klant gevierd. Dat alles live gaat en goed werkt, daar maken we dan ook echt een feestje van. Ik leef dus ook niet voor korte termijn successen, maar voor het grotere geheel”

Ian Smith | Data Architect

"Naast het coachen van collega’s en het faciliteren van ontwikkelingsmogelijkheden, hou ik me ook bezig met de switch naar de nieuwste technologie. Door ons te ontwikkelen op dit gebied gaan we niet alleen mee met de tijd, maar lopen we zelfs een beetje voorop"

PORTFOLIO

Wij zijn al jaren trotse partner van opdrachtgevers zoals:

Collins Aerospace

DPS services

Hogeschool Utrecht

INretail

Unicef

Mediamarkt

Provincie Gelderland

Woningborg

CONTACTGEGEVENS

Melvin Weerwag | IT Recruiter 📞 +31 (0)6 50 12 11 35 ✉️ m.weerwag@caesar.nl 📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht

Melvin