Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Stage bij Caesar Groep
Overslaan naar content

STAGE BIJ CAESAR

Ben je op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van Data of .NET? Bij Caesar ben je op de goede plek!

Met jouw frisse blik bekijk je projecten vanuit een andere invalshoek. Je bent ambitieus en overtuigt ons van toegevoegde waarde te zijn. Neem je ook een rugzak vol (goede) grappen mee? Dan gaan we zeker lol hebben! :-)Traineeship Caesar

TWEE VAKGEBIEDEN

.NET

Op het vlak van .NET werken we vanzelfsprekend met name in Cloud Native oplossingen voor onze klanten. Technieken als C#, SQL databases en .NET Core zijn aan de orde van de dag. We werken met name full stack, dus ook op front-end gebied kan je afhankelijk van je opdracht bij ons veel kennis op doen in bijvoorbeeld de frameworks; Angular, React, Vue en Blazor. Je leert echt goed te werken in Azure met o.a. Azure DevOps en maakt gebruik van Azure services.

Je zoekt een (afstudeer)stage waarbij je begeleid wordt door professionals met een heleboel ervaring. Je wordt graag uitgedaagd op technisch niveau en gelooft dat jij het verschil kunt maken.

Data

De hoeveelheid data die organisaties met elkaar verzamelen groeit gigantisch. Daarnaast neemt het aantal consumenten van data ook sterk toe. Organisaties hebben uitdagingen om al deze data consumenten te voorzien van bruikbare data op het geschikte moment en in de juiste vorm. Dit doen onze data en Power BI engineers met behulp van de Microsoft technologie bij organisaties als MediaMarkt, Unicef en INretail.

Je bent op zoek naar een uitdagende opdracht waarin je onderzoek doet en je technisch kunt verdiepen. Je vindt het leuk om collega’s te betrekken en bent niet bang om in gesprek te gaan met klanten en andere stakeholders voor het beste onderzoeksresultaat. 

DEZE STAGIAIRS GINGEN JE VOOR:

"Tijdens de lunch lopen we met collega’s gezellig een rondje. De vakinhoudelijke gesprekken zijn mij in de eerste maand het meest bijgebleven. Het is leuk om nieuwe inzichten te krijgen van mensen met een hoop kennis en ervaring."

David de Rijke Voormalig Developer stagiair Nu Application Developer @ Garansys

"Een goede sfeer vind ik heel belangrijk. Het is heel informeel en de Creators zijn erg behulpzaam. Ik kan iedereen vragen stellen, ook al tijdens mijn stage. Ik heb een heel goed gevoel bij Creates en daarom ben ik gebleven!"

Ralph van Woudenberg Voormalig data stagiair Nu Data Analist @ Creates

“Het was een leuke, uitdagende opdracht. Naast de technische kant heb ik ook op sociaal gebied veel geleerd. Zo is de cultuur bij het bedrijf van de klant weer heel anders. Ik raad iedereen aan om bij Caesar stage te lopen!” Christian van Dijk Voormalig Developer stagiair Nu Application Developer @ Cloud Republic

DEZE PROFESSIONALS BEGELEIDEN JE:

Dennis Wirken | Cloud Republic

"Stage lopen bij Cloud Republic betekent werken aan uitdagende en innovatieve projecten. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een applicatie voor het bepalen en mengen van de juiste kleur autolak, voor schadeherstelbedrijven over de hele wereld. Of het bouwen van software voor de ontwikkelaars van een Nederlands spoorbedrijf.  Wij ontwikkelen cloud native software met een sterke focus op Azure. Bij Cloud Republic is er veel aandacht voor je inhoudelijke ontwikkeling. Teamleden geven regelmatig workshops over hun eigen projecten of nieuwe ontwikkelingen en er wordt met iedereen persoonlijk gekeken op welk vlak je je zou willen ontwikkelen.  

Daarnaast word je onderdeel van onze hechte club die iedere vrijdag samenkomt op kantoor, waarbij naast werk we het vooral belangrijk vinden samen te komen, de week af te sluiten met een borrel of een gezellige teamactiviteit te ondernemen. Zo zijn er regelmatig borrels, game avonden en gaan we elk jaar meerdere momenten met elkaar op pad.   

Ben je benieuwd naar wat ons allemaal nog meer bezighoudt? Luister dan vooral naar onze podcasts, bekijk de blogs op onze site of kijk naar onze video series over hoe je beter kan worden in cloud native development."

Bob Woets | Creates

"Tijdens je stage bij Creates behandelen we jou als een échte Creator. We nemen je mee in team-updates, uitjes, vrijdagmiddagborrels en onze leuke kennisavonden waarbij collega’s onder het genot van een pizza of sushi elkaar over nieuwe technologie of leuke uitdagingen vertellen. Naast je vaste begeleider kun je andere Creators betrekken om eens te sparren over jouw opdracht en de weg naar een mooi resultaat. En als je ze dan toch spreekt, gebruik het moment om ze het hemd van het lijf te vragen over hun opdrachten, klanten en hun route naar waar ze nu staan. Waardevolle informatie voor jouw nabije toekomst!"

Maarten Botter | Garansys

"Tijdens je stage staat jezelf kunnen ontwikkelen voorop. Bij Garansys streven we ernaar je een opdracht te geven met grote kaders. Je kunt deze dan zo groot of klein maken als je zelf wilt. Zo kun je echt diep een specifiek onderdeel de techniek in duiken, of juist iets groots neerzetten waarbij je veel verschillende elementen van software development ziet.

Het is belangrijk dat je in het uitvoeren van de opdracht de vrijheid hebt om ervan te maken wat je zelf wilt, maar ook ondersteund en begeleid wordt waar nodig. Vanwege de open cultuur binnen Garansys is er naast je begeleider altijd wel iemand beschikbaar die je kan helpen om tot nieuwe inzichten te komen of problemen op te lossen.

Ook is een stage een uitgelezen kans om kennis te maken met hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Wanneer je stage loopt bij Garansys, wordt je zo veel mogelijk meegenomen met waar de organisatie en het team specifiek zich mee bezig houden, en ben je een volwaardig onderdeel van het team. Naast kennismaking met operationele en meer hoogover zaken, bieden we stagiairs dezelfde cursussen en trainingen aan als medewerkers, en mogen stagiairs natuurlijk ook mee met leuke activiteiten die we als team doen."

MEER WETEN OVER BEDRIJVEN BINNEN CAESAR GROEP?

"De Caesar Groep versnelt de groei van mens en technologie. Wij zijn dé IT partner in digitale transformatie. Onze visie is dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. Caesar en haar business units maken de ontwikkelingen in de technologie op maat toepasbaar om de gewenste organisatieveranderingen te versnellen en te inspireren."

Luc Spaas - COO Caesar Groep

Cloud Republic

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten op het gebied van Cloud Native Development. We combineren hard werken met heel veel plezier en zijn trots op onze cultuur die persoonlijke en professionele groei volop stimuleert. We zijn altijd op zoek naar een manier om nog sneller of innovatiever te werken. Wil jij volop ontwikkelen tot technisch vakman? Sluit je dan aan bij ons gedreven team.

Creates

Wij combineren onze kennis van data analytics en digital marketing met een menselijke aanpak. Als full service digital partner brengen we technologie en businessprocessen met elkaar in verbinding. Vanuit een oprechte interesse in mens en markt maken we met onze IT-oplossingen producten en diensten beter voor onze klant én de eindgebruiker.

Garansys

Wij zijn Garansys en denken dat het net even anders kan. We zijn eigenwijs en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we onze klant nog beter kunnen ondersteunen door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie!

ARBEIDSVOORWAARDEN

Stagevergoeding

Als je 40 uur stage loopt, ontvang je €500,- bruto per maand.

Doorgroeimogelijkheden

Klikt het tussen jou en je collega's? Onze intentie is om je na het afstuderen te laten blijven.

Vrije dagen

Loop je 40 uur stage? Dan bouw je iedere maand twee vakantiedagen op.

Hybride werkomgeving

Thuiswerken is helemaal van deze tijd. Wil je een aantal dagen thuis werken? Geen punt! We kijken samen naar wat werkt.

Reiskostenvergoeding

Heb je een studenten-ov? Top! Zo niet, bieden we jou een reiskostenvergoeding aan.

Personeelsuitjes

Elke vrijdag is er een VrijMiBo. Ook organiseert personeelsvereniging Julius uitjes, zoals de jaarlijkse wintersport of een dagje pretpark.

STAGE LOPEN BIJ CAESAR IN BLOGS

Stage lopen bij Garansys

In februari begonnen Anwar, Kelly, Luca en Thom aan hun stage bij Garansys.

Stage lopen bij Cloud Republic

In februari startten Luca, Nadim en Remco als afstudeerstagiairs bij Cloud Republic, met ieder hun eigen opdracht.