Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Cloud Republic | onderdeel van de Caesar Groep
Overslaan naar content

CLOUD REPUBLIC

Bij Cloud Republic werken IT’ers met passie en gedrevenheid voor Cloud Development. Bij ons mag je jezelf zijn en krijg je alle tijd en ruimte om je te ontwikkelen. Zo vinden wij met name open- en eerlijkheid erg belangrijk: Iedereen bij Cloud Republic is benaderbaar, ongeacht de functie. We combineren keihard werken met enorm veel plezier. Daarom zoeken we elkaar graag op en zijn we altijd in voor een praatje, borrel of late night LAN-party. We zijn niet alleen collega’s, we zijn een familie.

ONZE EIGEN PODCAST: DEV TALKS

Wij raken niet uitgepraat over development! Daarom zijn we een eigen podcast begonnen: Dev Talks. Voor developers door developers! Volg ons via je favoriete streamingsdienst.

CLOUD DEVELOPERS AAN HET WOORD

Christian van Dijk - Cloud Developer

Wat ik fijn vind aan het werken bij Cloud Republic, is dat je veel vrijheid krijgt. Ik kan thuiswerken wanneer ik dat wil en deel in overleg mijn tijd zelf in. Dat maakt het vinden van balans tussen werk en privé een stuk makkelijker.

Daan de Schepper - Cloud Developer

Bij Cloud Republic is er veel aandacht voor kennisdeling, vooral op de vrijdag, onze vaste kantoordag. Daardoor is er veel feeling met het bedrijf. Met name de sfeer is erg prettig. Het is een gezellige en open organisatie. Je wordt niet afgerekend op cijfers. Er is aandacht voor de mens en dat voel je.

Peter Windemuller - Software Ontwikkelaar

Wat ik zo leuk vind aan Cloud Republic is het enthousiasme van de mensen, zowel professioneel als in een informele setting, bijvoorbeeld tijdens een spel. Er is veel aandacht om het team en de persoon te laten groeien. Verder is het een divers team is waar iedereen zijn eigen plek kan hebben. En natuurlijk dat het werk technisch uitdagend is.

Matthijs Keinemans - Cloud Developer

Het leukste aan Cloud Republic vind ik de enorme verbondenheid die er binnen het bedrijf is. Niet alleen binnen het team waarin ik werk, maar ook met andere collega’s, zowel binnen Cloud Republic als met andere units binnen de Caesar Groep.

BLOGS

Cloud Developer aan het woord: Daan

"Dit kwam precies op het juiste moment in mijn carrière. Ik had nooit de intentie om in de detachering gaan werken, maar zoals het hier gaat vind ik het wel heel leuk. Je bent hier geen poppetje wat bij de klant wordt gezet en je hopt niet van klant naar klant. Ik heb echt binding met mijn werkgever.”

Zo pas je Generative AI toe in jouw organisatie

Weet je nog waar je was op 30 november 2022? De dag dat ChatGPT werd aangekondigd. Ik niet, maar wat wel ik herinner is het moment op vrijdag 3 december 2022. We zaten met wat collega’s van Cloud Republic te werken op kantoor en we speelden voor het eerst met ChatGPT. 

Waar moet een feature management systeem aan voldoen voor een webapp met 10000 dagelijkse gebruikers?

Als je betrokken bent bij het beheer van een webapp met een flink aantal gebruikers, kan je bijna niet om een feature management systeem heen. Maar wat is dit precies en waar moet zo’n systeem aan voldoen? Dat deelt Jan graag met je in dit blog.

Volg Cloud Republic op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Cloud Republic

Ricardo Lima Pires | Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 97 82 46 | r.limapires@caesar.nl