About Us

Senior .NET/Azure developer bij Cloud Republic

 • Cloud Republic
 • Utrecht, Nederland

Senior .NET/Azure developer bij Cloud Republic

Functieomschrijving

Bij Cloud Republic zijn we vastbesloten om met steengoede oplossingen impact te maken bij onze klanten. Dit doen we door elkaar scherp te houden. Steeds dagen we elkaar uit: in onze kennissessies, tijdens kantoordagen en in het challengen van elkaars ideeën. Leg jij de lat ook lekker hoog? Lees dan snel verder!


.NET development… and then some

Als Senior .NET developer bij Cloud Republic weet je de vraag van onze klant zelfstandig om te zetten in kwalitatieve ‘cutting edge’ technologie waarmee je direct positieve impact hebt op de business van de klant. Je werkt aan webapplicaties van onze klanten waarbij je ervaring met back-end en front-end development, cloud en CI/CD goed van pas komt.

Met jouw uitgesproken mening over de nieuwste tools en technieken binnen de Microsoft Stack ben je een sparringpartner voor je collega's en klanten. Doordat je je kennis en inzicht goed kunt overbrengen inspireer je ze om buiten de kaders te denken en met creatieve nieuwe oplossingen te komen.


Cloud Republic

We staan bekend als specialisten in .NET, Azure en alles daaromheen. In onze projecten bij klanten als AkzoNobel, NS en Allego bouwen we state-of-the-art solutions met de Microsoft stack. Dit doen we individueel en in kleine teams, die een paar dagen in de week op locatie bij de klant werken. De andere dagen? Die brengen we door op kantoor in Utrecht. Met ruim 20 collega’s zitten we dan bij elkaar om elkaar bij te praten en te sparren over de nieuwste technologieën. Ook nemen we dan onze eigen podcast op: Dev Talks!


Vereisten

Een senior .NET/Azure developer bij Cloud Republic heeft..

Jij vindt het belangrijk en leuk om jouw kennis over technologie up to date te houden. Je hebt een duidelijke mening over source control en release management en bent niet bang om deze te delen. Ervaring met Agile en Scrum heb je ook: Ben je gecertificeerd scrum master? Dan krijg je bonuspunten! Verder zien we graag een HBO diploma, maar als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap maken we een uitzondering.

Je hebt daarnaast kennis en/of ervaring in minimaal 3 van de 4 onderstaande pijlers:

 • Back-end: Minimaal 5 jaar ervaring met technieken zoals C#, (no)SQL databases, ASP.NET MVC en .NET Core;
 • Front-end: JavaScript, Typescript, CSS en bij voorkeur bijbehorende frameworks als: Angular, React of Vue;
 • CI/CD: Azure DevOps, specifiek met repos, pipelines en artifacts;
 • Cloud: Azure services, zoals (durable) Functions, Azure SQL, Service Bus, App Services, AKS, CDN etc. Kennis van AWS of Google Cloud is een pré.

Onze senior .NET/Azure developer krijgt..

We verwachten veel van je, en je krijgt er ook het nodige voor terug: Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw ontwikkelplan haal je (Microsoft) certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je tech events. Daarnaast kun je meedoen aan externe en interne leer- en coachingstrajecten van de Caesar Groep, waar Cloud Republic als business unit onderdeel van is.

Verder bieden we jou deze arbeidsvoorwaarden:

 • Een bruto maandsalaris beginnend tussen € 3.700 - € 4.700 o.b.v. 40 uur;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en een netto onkostenvergoeding;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestatie als team (oplopend tot 2,5 maandsalarissen)
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Laptop naar keuze (CYOD);
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ons kantoor staat op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto en er is een bushalte voor de deur! Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Sassenheim, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Arnhem. In welk project en in welk team jij aan de slag gaat bepalen we op basis van onze gezamenlijke ambities.


Ben je er klaar voor? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Didier Jabroer via 06 - 55 78 05 81 of d.jabroer@caesar.nl. Bel hem ook gerust als je nog verdere vragen hebt over de functie, het team of arbeidsvoorwaarden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.