Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Senior .NET/Azure developer bij Cloud Republic
Overslaan naar content

Senior .NET/Azure developer bij Cloud Republic

Op locatie€ 4.400 - € 6.600 per maandCloud Republic

Functieomschrijving

Dit is waarom je Cloud Developer bij Cloud Republic wilt worden

 • Persoonlijke ontwikkeling is voor jou een must. Elke week iets nieuws leren laat jouw developer hart sneller kloppen.
 • Je bent graag omringd met collega’s en vindt het daarom fijn dat we in teams bij de klant werken.
 • Ruimte en vrijheid staan hoog op je lijstje. Podcast opnemen of aan de slag met een nieuwe techniek? Gaan!
 • Zin in gezelligheid? Die is er volop, denk aan: het weekend inluiden met biertjes van onze huisbrouwerij ‘Oproer’ of meespelen tijdens een D&D-sessie of spelletjesavond.

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten in Cloud Native Development. We werken met de nieuwste technieken en durven daar vooral mee te pionieren. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren hard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar continu uit. Wil jij met jouw kennis en vakmanschap ons team naar een hoger niveau tillen? Word dan Cloud Developer bij Cloud Republic!


Dennis Wirken - Cloud Developer: " Werken bij Cloud Republic betekent werken aan uitdagende en innovatieve projecten, veel opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het prettig dat er korte lijnen zijn binnen de organisatie. Tot slot zijn er veel leuke activiteiten en uitjes.”


Wij zijn Cloud Republic

Wij werken in teams aan innovatieve Cloud Native oplossingen voor klanten als NS, Rijksmuseum en Cito. In deze rol geef je actief je mening in het development proces en zet je jouw vakmanschap in om het team en daarmee de klant verder te brengen. Veel van onze projecten zijn greenfield development, geen legacy code voor jou dus.


Verder ziet jouw werkweek er zo uit:

 • Samen met collega’s als Martijn en Daan weet je de vraag van onze klant om te zetten in innovatieve cloudoplossingen. Met behulp van de nieuwste technologieën weet jij een positieve impact te maken op de business.
 • Je deelt je werkweek zelf in. De meeste collega’s kiezen voor twee dagen bij de klant, één à twee dagen thuis en minimaal één dag op kantoor
 • Op vrijdag kom je samen met het team naar ons kantoor om te sparren en natuurlijk gezellig bij te kletsen. Ook houden we maandelijkse kennissessies op vrijdag zodat we continu van elkaar blijven leren.
 • Je opgedane kennis en ervaring deel je met het team om zo gezamenlijk naar een hoger niveau te groeien.
 • Raak je niet uitgepraat over development? Dan schuif je aan bij onze Dev Talks podcast of deel je jouw development skills in onze Beter Worden serie.


JIJ & Cloud Republic

Als Senior Cloud Developer vind je het belangrijk en leuk om jouw kennis over Cloud Development up-to-date te houden. Je hebt een duidelijke mening over continuous delivery en bent niet bang om jouw inzichten met ons te delen. Ook beschik je over ervaring met Agile werken en ben je vanzelfsprekend bekend met Scrum. Ben je zelfs gecertificeerd scrum master? Dan krijg je bonuspunten! Verder zien we graag een hbo-diploma, maar als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap maken we graag een uitzondering. Je hebt daarnaast ervaring met minimaal drie van de vier onderstaande pijlers:

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met verschillende Back-end technieken zoals C#, (no)SQL databases en .NET Core;
 • Front-end: JavaScript, Typescript, CSS en bij voorkeur met bijbehorende frameworks zoals Angular, React, Vue of zelfs Blazor;
 • CI/CD: Aantoonbare werkervaring met bijvoorbeeld Azure DevOps of Github pipelines
 • Een gedegen kennis en ervaring met Azure services zoals (durable) functions, Azure SQL, Service Bus, App Services etc.


Wat krijg je van ons?

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van je persoonlijke ontwikkelplan stippel je je groeipad op het gebied van technische en persoonlijke skills uit. Ook volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast bieden we diverse leer- en coaching trajecten binnen onder andere onze Caesar Academy en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden: 

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.400 en €6.600;
 • De keuze om parttime of fulltime te werken;
 • Begeleiding om door te groeien tot Architect, Tech Lead of een specialisatie waar jij enthousiast van wordt;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een lease- of eigen auto;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team (oplopend tot 2,5 maandsalarissen);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Veel gezellige teamactiviteiten zoals een maandelijkse kennislunch maar bijvoorbeeld ook D&D avonden, een nachtje weg met het team of een VR-gametoernooi;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Join the Club

Word jij blij van ons verhaal en ben jij de Senior Cloud Developer die de klanten van Cloud Republic naar een hoger niveau tilt? Solliciteer dan direct! Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Ricardo dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 22 97 82 46 of contact hem per r.limapires@caesar.nl.


Twijfel je om te werken in loondienst of als zzp’er? Dan is het SharedFlex model zeker iets voor jou. We onderzochten wat de verschillende beweegredenen zijn om wel of niet te freelancen. Zowel bij medewerkers die (nog) nooit of al wel de stap hebben gezet naar zzp-schap, kwamen hieruit drie belangrijke overwegingen naar voren. SharedFlex staat voor een hoog inkomen, keuzevrijheid en zekerheid. Wil je meer weten over SharedFlex? Hier vind je alle informatie.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.