Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Veelgestelde vragen - Caesar Groep
Overslaan naar content

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat de vacature waarop ik wil solliciteren nog open?

Alle vacatures die op onze werkenbij-website live staan, staan nog open. Wanneer een vacature wordt vervuld, halen we deze direct van onze werkenbij website af. Heb je toch je twijfels? Neem dan vooral contact op met onze recruiter Melvin, hij weet de actuele status van alle vacatures.

Is er meer ruimte binnen de gegeven salarisrange?

Caesar Groep heeft een functie- en salarishuis dat voor alle business units hetzelfde is. Iedere vacature heeft een salarisrange passend bij de functie en ervaring die we vragen in deze vacature. Vanzelfsprekend kan er in het sollicitatieproces naar voren komen dat je toch meer ervaring hebt of nu al meer salaris verdiend dan de salarisrange binnen de openstaande vacature. Bespreek dit open met onze recruiter, zodat hij dit ook met het team kan afstemmen en we je een aanbieding kunnen doen passend bij je ervaring en wensen.

Hoeveel dagen werk ik op kantoor?

Thuiswerken hoort er meer dan bij. Daarom hanteert Caesar Groep over het algemeen de 60/40 regel, waarbij je 60% van je werktijd bij de klant of op kantoor werkt en de andere 40% zelf mag indelen. Vanzelfsprekend zijn we hier flexibel in en doen we dit in afstemming met jou, de klant en het team. Caesar Groep faciliteert het thuiswerken met onder andere een netto telefonie- en internetvergoeding die je maandelijks ontvangt. Zo zorgen we ervoor dat je thuis net zo prettig kan werken als bij ons op kantoor of bij de klant.

Doen jullie ook aan detachering?

Bedoel je dat we vaak nauw contact met onze klanten hebben om de kwaliteit te kunnen bieden die wij binnen ons vakmanschap nodig vinden? Dan zeker! Bij een aantal van onze business units, waaronder Cloud Republic, Caesar Overheid en Caesar Experts kan het zijn dat je ook veel bij de klant op locatie werkt. Op welke manier verschilt per business unit. Zo werk je bij Cloud Republic vaak met meerdere collega’s een aantal dagen bij één klant en werk je minimaal één dag in de week (vaak de vrijdag, want vrijdagmiddagborrel is bij ons een zeer bekende term) met al je collega’s lekker op kantoor. Wil je precies weten wat de mogelijkheden zijn binnen een functie en heb je zelf ook specifieke wensen? Deel ze dan zo vroeg mogelijk in het sollicitatieproces met onze recruiter of het team. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn bij onze klanten.

Hoe werkt het mobiliteitsbudget?

Mobiliteitsbudget Als je een technische functie hebt of een functie waarvoor je vrijwel continu bij klanten werkzaam bent en/of veel klanten bezoekt, bieden we je een mobiliteitsbudget aan. De hoogte van het mobiliteitsbudget is afhankelijk van de functieschaal waarin je zit. Het mobiliteitsbudget kan je gebruiken voor, private lease, eigen vervoer, openbaar vervoer of business lease.

Reiskostenvergoeding Als je een vaste werkplek op kantoor hebt, ontvang je een reiskostenvergoeding. Dit betekent dat je reiskosten voor woon-werkverkeer door ons worden vergoed. Deze kun je gebruiken voor eigen- of openbaar vervoer.

Bij de aanbieding die we doen in het sollicitatieproces ontvang je ook het volledige handboek personeel, waarin je onze mobiliteitsregeling nog eens rustig na kan lezen.

Kom ik te werken bij Caesar Groep of bij een van jullie business units?

Je werkt altijd binnen een business unit van Caesar. Samen vormen we Caesar Groep. Ook met een staffunctie (bijvoorbeeld administratie of receptie) werk je bij een business unit, namelijk Caesar ViaNova.

Hoe werkt jullie opleidingsbudget?

Iedere medewerker krijgt een studieschnabbel budget van €1000,- per boekjaar. Dit kun je vrij besteden aan bijvoorbeeld een training, evenement of interessant boek.

Daarnaast is er (in overleg met je leidinggevende) de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Afhankelijk van de hoogte van de prijs wordt dit in een bepaald aantal maanden afgeschreven. Bij de aanbieding die we doen in het sollicitatieproces ontvang je ook het volledige handboek personeel, waarin je onze opleidingsregeling nog eens rustig na kan lezen.

Hoe lang duurt het sollicitatieproces?

We streven ernaar om binnen 2 dagen na je sollicitatie contact op te nemen. Afhankelijk van onze (en jouw) agenda's proberen we het sollicitatieproces binnen 2 weken af te ronden.

Hoeveel gesprekken heeft het sollicitatieproces?

In basis heeft ieder sollicitatieproces 3 gesprekken, maar dit is ook afhankelijk van wat jij zelf zou willen. Soms is een gesprek meer of minder mogelijk in overleg. Ook zijn gesprekken te combineren. De gesprekken kunnen digitaal plaats vinden, maar we streven er wel naar om minimaal één gesprek bij ons op kantoor te hebben, zodat je ook in staat bent om wat meer van onze cultuur te proeven. Als je gesolliciteerd hebt word je gebeld door onze recruiter Melvin. Na de telefonische intake word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Als dit gesprek van beide kanten goed is bevallen, krijg je een uitnodiging om twee tests te maken. Een van beide tests meet je werkgedrag via het DISC model. De ander meet je leervermogen. Vanzelfsprekend worden de resultaten met je gedeeld en toegelicht voorafgaand of aansluitend op een tweede gesprek. Als we hier ook weer positief zijn dan volgt natuurlijk de aanbieding. Er wordt een voorstel gemaakt dat gezamenlijk met ons secundaire arbeidsvoorwaardenpakket met je wordt besproken in een aanbiedingsgesprek. Ben je akkoord? Dan heten we je van harte welkom bij Caesar Groep!

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op een sollicitatiegesprek?

De beste tip die we kunnen geven is: wees jezelf. Natuurlijk is het handig om je in te lezen in het bedrijf waar je solliciteert en dat je voorbereid bent op een aantal vragen die mensen kunnen stellen over je cv. Stel zelf ook je vragen, want jij solliciteert dan misschien bij het bedrijf, maar het bedrijf solliciteert ook bij jou.

Zijn alle sollicitatiegesprekken digitaal of op kantoor?

De sollicitatiegesprekken vinden bij voorkeur op kantoor plaats, zodat je ook echt de cultuur en werkwijze van de organisatie goed kan voelen. Het is mogelijk een deel van de gesprekken digitaal te houden als dit de enige mogelijkheid is, die de agenda’s toe laten. Dit doen we meestal via Teams.

Is jullie kantoor ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Zeker! De bus stopt precies vooro de deur, bij de bushalte Papendorp-Zuid. Vanuit Utrecht Centraal neem je bus 388, 295 of 90. Kom je vanuit Houten, Nieuwegein of Maarssen? Neem dan bus 48.

Kan ik gratis parkeren bij jullie kantoor?

Je kunt bij ons gratis parkeren onder het gebouw. We hebben genoeg parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's. Ook is er ruimte voor je fiets of motor. Is het toch vol? Dan is er voldoende mogelijkheid om bij de parkeergarage van onze buren 'Klaver 4' te parkeren.

Wat moet ik aan naar een sollicitatiegesprek of moet ik iets meenemen?

We moedigen het natuurlijk aan om jezelf te zijn op een sollicitatieproces. Wel verwachten we dat dit zijn grenzen kent. Kom je in een spijkerbroek met hoodie? Dikke prima. Wil je liever in drie-delig pak? Ook goed! Kom je in je zwembroek en slippers, omdat na je gesprek een bezoek aan het strand volgt? Dan gaan we toch een beetje twijfelen aan je motivatie.

Welke assessments moet ik maken in het proces en waarom maak ik deze?

Je maakt via onze partner Thomas Cook een tweetal assessments: de PPA en GIA. Met de Persoonlijke profielanalyse (PPA) meten we jouw werkgedrag. Aan de hand van het DISC-model krijgen we mooi inzicht in welk werkgedrag in welke situatie het beste bij je past. In het General Intelligence Assessment (GIA) meten we jouw leervermogen op 5 belangrijke gebieden: redeneren, perceptiesnelheid, cijfersnelheid en accuratesse, woordbetekenis en ruimtelijk inzicht.

Ik zie meerdere dezelfde vacatures open staan maar wel bij verschillende business units, hoe weet ik welke ik moet kiezen? 

Dat kan kloppen. We bieden soms dezelfde functies bij verschillende units aan. Het grootste verschil is de werkwijze van de unit en op welke manier je voor een klant werkt. Bij Garansys werk je bijvoorbeeld met name in projecten met je directe collega’s bij ons op kantoor in Utrecht, terwijl je bij Cloud Republic vaker (met je collega’s) bij de klant op locatie zit.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze recruiter Melvin. Hij beantwoordt je vragen graag!