Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Caesar Groep | Bedrijvenfamilie
Overslaan naar content

Bedrijven

BEDRIJVENFAMILIE

Caesar Groep is een bedrijvenfamilie binnen de IT-dienstverlening die opdrachtgevers in Nederland bedient met onder andere detachering, technologisch advies, projecten & beheer. We horen bij elkaar, maar iedere bedrijf heeft zijn eigen technologische focus, aanpak en cultuur.

Organogram Caesar Groep 2024

ONZE BEDRIJVEN & TECHNIEKEN

Cloud Republic

.NET, Azure, CI/CD

Creates Power BI, Fabric, Sitecore, Umbraco & Azure Data Platform

Garansys

.NET, Dynamics, Power Platform & Blazor

LowQode

Outsystems, Power Platform & .NET

Caesar Experts

Java, Progress, Oracle & integratie

Caesar Overheid

Java & .NET development

Via Nova Administratie, facilities, HR en recruitment ter ondersteuning van de andere bedrijven

TECHNOLOGISCHE VISIE

De Caesar Groep versnelt de groei van mens en technologie. Wij zijn dé IT partner in digitale transformatie. Onze visie is dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. Caesar en haar business units maken de ontwikkelingen in de technologie op maat toepasbaar om de gewenste organisatieveranderingen te versnellen en te inspireren. Dit is gestoeld op Martec’s Law die zichtbaar maakt dat de technologische ontwikkeling sneller gaat dan de ontwikkeling van een organisaties.

Het is onze overtuiging dat Cloud, Data en Security (by design) de belangrijkste fundamenten zijn voor de digitale transformatie. We zien dat de enorme groei van data, organisaties dwingt om anders met hun systemen en processen om te gaan. De public cloud is een must have enabler voor organisaties om de data binnen het bedrijf goed te organiseren en te integreren. Wanneer de data huishouding op orde is kunnen organisaties dit inzetten om processen te optimaliseren of te transformeren zodat ze nog beter hun operatie kunnen optimaliseren, hun medewerkers kunnen ondersteunen, hun klanten kunnen betrekken of mogelijkerwijs hun producten digitaal opnieuw kunnen uitvinden. In deze digitale transformatie is belangrijk om de security van systemen en data van het begin af goed geborgd te hebben.

Vanwege ons streven om de impact te maken met technologie richten we ons met name op technologieën die een bewezen maturiteit en adoptie hebben bereikt. Als we kijken naar de technology adoption lifecycle dan focussen wij ons met name op de technologieën die in de early majority fase van de adoptiecurve zitten en oriënteren we ons op technologieën uit de fase daarvoor, early adaptors. Periodiek evalueren we de trends in de markt die de technologisch ontwikkeling versterken denk daarbij aan bijvoorbeeld: low-code, machine learning, DevSecOps en ARM waarbij de duurzaamheid van IT-oplossingen, zoals energiebesparing, een belangrijke rol spelen.

Vacatures bekijken?

Bekijk onze actuele vacatures of leer eerst meer over onze cultuur.