Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Caesar Overheid | onderdeel van de Caesar Groep
Overslaan naar content

CAESAR OVERHEID

Caesar Overheid is een onderdeel van de Caesar Groep, waarbij wij ons richten op het tijdelijk leveren van prima ICT’ers aan diverse klanten (met name de grotere overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Al dan niet in de vorm van een regieopdracht. Je wordt daarbij zoveel mogelijk ingezet op opdrachten op de locatie van de klant. (in de regel in de Randstad). Ons motto daarbij is de juiste persoon op de juiste plaats.

WERKEN BIJ CAESAR OVERHEID

Ayse Sulek - IT Recruiter

"Het contact met mensen, met leveranciers en kandidaten, vind ik het allerleukste aan mijn werk. Als dat een plaatsing oplevert, geeft dat natuurlijk veel motivatie! In ons fijne team mag iedereen lekker zichzelf zijn, we kennen elkaar goed."

Pien van der Kamp - Office Manager

"Wat ik heel erg leuk vond vanuit mijn kennismaking en interview kwam was echt het familiegevoel bij Caesar. Je komt niet zomaar binnen voor één of tweejaar, medewerkers blijven echt lang zitten. Zo investeert Caesar ook in kinderen van werknemers met stichting Cicero, ook al heb ik geen kinderen sprak me dat erg aan. Je bent geen nummer, mensen leren je echt kennen en doen moeite voor je."

Jaela Fouroughi - IT recruiter

“Ik kreeg een heel warm welkom van een super leuk team. Caesar draagt alle medewerkers een warm hart toe. Hoe zij met hun personeel omgaan is bewonderenswaardig. Dat is echt hun kracht. Ik voel me gehoord, dat geeft een goed gevoel en ik voel me écht thuis hier. Ik krijg veel vrijheid om het recruiten op mijn eigen manier te doen. Er zit zoveel kennis bij mijn collega's, ik heb nu al enorm veel van ze geleerd. Daarnaast doen we vaak leuke dingen met het team, zo hebben we bijvoorbeeld bij mij thuis Iraans gegeten. Alles mag gezegd worden, daar houd ik van!"

Merel Kok - Field Manager

“Ik ben heel warm ontvangen bij Caesar. Dat begon al gelijk bij het sollicitatiegesprek waarin ik meerdere collega’s te spreken kreeg en dat voelde goed! De eerste indruk die ik kreeg van de cultuur van Caesar – familiair – klopt nog steeds, dat is heel prettig. Ik krijg de vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn rol als Field Manager zelf in te richten. Ik zet mij in om de professionals die voor Caesar Overheid werken te binden, boeien en zo goed mogelijk te begeleiden bij de klant.”

Volg Caesar Overheid op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Caesar Overheid