Skip to content

CAESAR OVERHEID

Caesar Overheid is een onderdeel van de Caesar Groep, waarbij wij ons richten op het tijdelijk leveren van prima ICT’ers aan diverse klanten (met name de grotere overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Al dan niet in de vorm van een regieopdracht. Je wordt daarbij zoveel mogelijk ingezet op opdrachten op de locatie van de klant. (in de regel in de Randstad). Ons motto daarbij is de juiste persoon op de juiste plaats.

OPENSTAANDE VACATURES CAESAR OVERHEID

Geen open vacatures.
Functietitel

WERKEN BIJ CAESAR OVERHEID

Ayse Sulek - IT Recruiter

""Het contact met mensen, met leveranciers en kandidaten, vind ik het allerleukste aan mijn werk. Als dat een plaatsing oplevert, geeft dat natuurlijk veel motivatie! In ons fijne team mag iedereen lekker zichzelf zijn, we kennen elkaar goed."

Jaela Fouroughi - IT recruiter

“Ik kreeg een heel warm welkom van een super leuk team. Caesar draagt alle medewerkers een warm hart toe. Hoe zij met hun personeel omgaan is bewonderenswaardig. Dat is echt hun kracht. Ik voel me gehoord, dat geeft een goed gevoel en ik voel me écht thuis hier. Ik krijg veel vrijheid om het recruiten op mijn eigen manier te doen. Er zit zoveel kennis bij mijn collega's, ik heb nu al enorm veel van ze geleerd. Daarnaast doen we vaak leuke dingen met het team, zo hebben we bijvoorbeeld bij mij thuis Iraans gegeten. Alles mag gezegd worden, daar houd ik van!"

Melvin Weerwag - IT Recruiter

"Caesar Overheid staat bekend als een betrouwbare partij en de manier waarop wij samenwerken met leveranciers, partners en kandidaten past goed bij mij. Ik heb al eerder in deze markt gewerkt en het is leuk om de banden weer aan te halen met oude relaties. Ik kan echt zeggen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

Sjoerd Groenenstein - Business Unit Manager

“Ik voel me helemaal thuis, de functie is precies waar ik naar op zoek was: een ambitieus team waar ik leiding aan mag geven, wat succesvol is en wat graag nog succesvoller wil worden. Vanaf het begin had ik een goede klik en kreeg ik ook dat familiegevoel: het is een kleine club mensen die elkaar bijna allemaal kennen en voor elkaar klaar staan. Daarnaast vind ik het brede spectrum van mijn taken leuk. Ik denk dat ik mijn eigen stempel kan drukken op Caesar Overheid en voel ook de vrijheid om dat te doen.”

Volg Caesar Overheid op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Caesar Overheid

Didier Jabroer | Talent Acquisition Manager +316 55780581

Didier