About Us

Open sollicitatie bij Caesar Groep

Functieomschrijving

Staat jouw ideale vacature hier niet tussen?

Het kan natuurlijk zijn dat je Caesar een fantastisch bedrijf vindt, maar dat de droombaan die je zoekt nu net even niet binnen de huidige vacatures te vinden is. Geen zorgen; we staan altijd open voor een gesprek met IT talent!Stage lopen

Zit je midden in je opleiding en wil graag weten welke stage opdrachten Caesar Groep jou kan bieden? Neem dan contact op met recruitment@caesar.nl. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden binnen onze organisatie!


Vacature-alert

Je kunt je ook aanmelden voor ons vacature-alert, dan krijg je een notificatie van nieuwe vacatures. Meld je aan via de pop-up of via deze pagina.


Functievereisten

Wat bieden wij

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien op technisch en persoonlijk vlak. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere de Caesar Academy. Verder kan je rekenen op:

  • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
  • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
  • Afhankelijk van je functie: een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto of laat uitbetalen als extra salaris;
  • Een laptop die je zelf mag kiezen;.
  • Mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen of studies;
  • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Upload jouw brief met CV via de sollicitatiebutton. Geef in je brief aan wat je aanspreekt aan Caesar en wat jouw rol zou kunnen zijn bij ons. Je hoort dan snel van één van onze recruiters! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.