Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Caesar Groep | Arbeidsvoorwaarden
Overslaan naar content

Arbeidsvoorwaarden

BOUW MEE AAN DE TOEKOMST VAN CAESAR GROEP

De Sagrada Família is het icoon van Gaudí in Barcelona. Sinds 1882 wordt hier aan gebouwd maar ook wel eens wat afgebroken. Het is daarmee de meest unieke kathedraal ter wereld. Deze beeldspraak gebruiken we ook voor Caesar Groep.

Sinds de oprichting in 1993 hebben we Caesar opgebouwd tot een mooi bedrijf, waar ook regelmatig weer wat vanaf gebroken is. De medewerker heeft altijd centraal gestaan bij Caesar, zij maken immers het verschil bij onze klant.

Bij ons 25-jarig bestaan hebben we Caesar Groep een extra stimulans gegeven. Sindsdien maken we iedere nieuwe medewerker namelijk mede-eigenaar van de Caesar Kathedraal.

Caesar Groep

MOBILITEIT

In ons vakgebied is het belangrijk om flexibel te zijn en je makkelijk te kunnen verplaatsen tussen ons kantoor, locaties van de klant of andere relaties. Om je vervoer te faciliteren krijg je, afhankelijk van de aard van je werkzaamheden, een mobiliteitsbudget of een reiskostenvergoeding. In dit mobiliteitsbudget ben je volledig vrij om het te besteden aan het vervoersmiddel wat het beste bij jou past of dit nu je eigen auto, de fiets, business lease, private lease of het openbaar vervoer is. Als het nodig is helpen we je in het maken van een passende keuze.

Mobiliteit

STICHTING CICERO

Wij geloven dat aandacht voor medewerkers en hun kinderen zorgt voor verbondenheid, plezier en groei. De Caesar cultuur wordt doorgezet door onze kinderen bij de organisatie te betrekken. Zo zijn we samen klaar voor de toekomst. 

Met Stichting Cicero bieden we ondersteuning aan de kinderen van onze medewerkers. Stichting Cicero verstrekt een financiële bijdrage aan studerende kinderen om de studiemogelijkheden te verruimen. Zodra zij 18 jaar zijn komen de kinderen van onze Caesarianen in aanmerking voor deze bijdrage als zij een studie volgen op een universitaire, hbo-of mbo-onderwijsinstelling.

Cicero

CAESAR ACADEMY

Caesar Groep ondersteunt jouw ontwikkeling met Caesar Academy. Caesar Academy biedt vaktechnische workshops & masterclasses, gedragsgerichte workshops én ontwikkeltrajecten aan. Dit alles maken wij mogelijk om jou te ondersteunen om het beste uit jezelf te halen.  

Binnen Caesar Academy maken we gebruik van diverse gecertificeerde externe trainers en coaches. Samen met hen stellen we twee keer per jaar een nieuw curriculum samen. Ook geven we Caesarianen de kans om onderling hun kennis te delen door middel van masterclasses over hun vakgebied.

Caesar Academy

THUISWERKEN

Thuiswerken hoort er sinds de coronaperiode meer dan bij. In overleg stemmen we af hoeveel dagen je graag thuis, en hoeveel dagen je op kantoor werkt. Een mix daarvan is gebruikelijk. Caesar Groep faciliteert het thuiswerken met onder andere een netto telefonie- en internetvergoeding die je maandelijks ontvangt. Zo zorgen we ervoor dat het niet uitmaakt, waar je werkt.

Aan het werk

VITALITEIT

Bij Caesar staat vitaliteit hoog in het vaandel. We willen graag vitale medewerkers die met plezier hun werk doen. Om te stimuleren dat onze medewerkers de beste versie van zichzelf worden, is het belangrijk dat ze zich bewust zijn van hun gezondheid. Fit en vitaal zijn is een belangrijke waarde hierin. 

Vanuit onze pijler Better Your Best zijn daarom leuke laagdrempelige acties bedacht om hier extra bewustzijn voor te creëren. Zo mag iedere medewerker onbeperkt en gratis gebruik maken van onze vitaliteitscoach Mercy van der Aa. Hij helpt onze medewerkers met diverse vragen op het gebied van vitaliteit. 

Ook is er een breed aanbod van workshops, en trainingen op het gebied van vitaliteit en is er iedere week een bokstraining die gegeven wordt door Mercy.

Boks clinic vitaliteit

EVENTS

Regelmatig organiseert Caesar Groep evenementen zoals het kartevent met klanten en de medewerkersdag. Onze personeelsvereniging Julius verzorgt ook regelmatig leuke en gezellige personeelsuitjes, zoals een spelletjesborrel, pretparkbezoek, stedentrip en als hoogtepunt de jaarlijkse ski-vakantie!

Vacatures bekijken?

Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.