Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

MOBILITEIT

In ons vakgebied is het belangrijk om flexibel te zijn en je makkelijk te kunnen verplaatsen tussen ons kantoor, locaties van de klant of andere relaties. Om je vervoer te faciliteren krijg je, afhankelijk van de aard van je werkzaamheden, een mobiliteitsbudget of een reiskostenvergoeding. In dit mobiliteitsbudget ben je volledig vrij om het te besteden aan het vervoersmiddel wat het beste bij jou past of dit nu je eigen auto, de fiets, business lease, private lease of het openbaar vervoer is. Als het nodig is helpen we je in het maken van een passende keuze.

Mobiliteit

STICHTING CICERO

Wij geloven dat aandacht voor medewerkers en hun kinderen zorgt voor verbondenheid, plezier en groei. De Caesar cultuur wordt doorgezet door onze kinderen bij de organisatie te betrekken. Zo zijn we samen klaar voor de toekomst. 

Met Stichting Cicero bieden we ondersteuning aan de kinderen van onze medewerkers. Stichting Cicero verstrekt een financiële bijdrage aan studerende kinderen om de studiemogelijkheden te verruimen. Zodra zij 18 jaar zijn komen de kinderen van onze Caesarianen in aanmerking voor deze bijdrage als zij een studie volgen op een universitaire, hbo-of mbo-onderwijsinstelling.

Cicero

CAESAR ACADEMY

Caesar Groep ondersteunt jouw ontwikkeling met Caesar Academy. Caesar Academy biedt vaktechnische workshops & masterclasses, gedragsgerichte workshops én ontwikkeltrajecten aan. Dit alles maken wij mogelijk om jou te ondersteunen om het beste uit jezelf te halen.  

Binnen Caesar Academy maken we gebruik van diverse gecertificeerde externe trainers en coaches. Samen met hen stellen we twee keer per jaar een nieuw curriculum samen. Ook geven we Caesarianen de kans om onderling hun kennis te delen door middel van masterclasses over hun vakgebied.

Caesar Academy

THUISWERKEN

Thuiswerken hoort er sinds de coronaperiode meer dan bij. In overleg stemmen we af hoeveel dagen je graag thuis, en hoeveel dagen je op kantoor werkt. Een mix daarvan is gebruikelijk. Caesar Groep faciliteert het thuiswerken met onder andere een netto telefonie- en internetvergoeding die je maandelijks ontvangt. Zo zorgen we ervoor dat het niet uitmaakt, waar je werkt.

Aan het werk

EVENTS

Regelmatig organiseert Caesar Groep evenementen zoals het kartevent met klanten en de medewerkersdag. Onze personeelsvereniging Julius verzorgt ook regelmatig leuke en gezellige personeelsuitjes, zoals een spelletjesborrel, pretparkbezoek, stedentrip en als hoogtepunt de jaarlijkse ski-vakantie!

ONZE BEDRIJVEN

BLOGS

Caesar maakt van vitaliteit een prioriteit

Bij Caesar Groep zijn we bewust bezig met het thema vitaliteit. Daarom bieden we een aantal vitaliteitsworkshops aan binnen de organisatie. Met deze ‘proeverijtjes’ maken we de Caesarianen bewust van het belang van vitaliteit inbouwen tijdens je werkdag.

Caesar's 15e kartevent

Het 15e kartevent van Caesar Groep was een groot succes. De laatste keer was in 2019 maar men had er weer zin in, gezien de enorme opkomst. Tijdens deze avond namen 22 teams van 16 bedrijven het tegen elkaar op de kartbaan van de Kartfabrique. 

Christmas Drive Thru

De parkeergarage onder het kantoor van Caesar werd omgetoverd tot een kerst-walhalla, zodat de Caesarianen in sfeer hun kerstpakket konden ophalen.

Maarten en Michiel - vrienden én collega's

Maarten en Michiel kenden elkaar al even. Ze werkten al eerder samen bij een andere werkgever aan hetzelfde project. “We konden elkaar goed vinden en wisten precies wat we aan elkaar hadden. Inmiddels werken ze weer samen, en wel bij Creates!

Caesar on the beach!

Caesar on the Beach was het thema voor de medewerkersdag 2021. Het was hoog tijd voor de Caesarianen om weer eens samen te komen. Lees meer over deze stranddag in Noordwijk vol activiteiten, lekker eten en drinken.

Caesar partner van FC Utrecht

Sinds halverwege het vorige voetbalseizoen is de Caesar Groep officieel partner van FC Utrecht. Ook komende voetbaljaargang zijn we weer partner hierdoor kunnen de werknemers van Caesar met klanten of kennissen weer live in het stadion genieten van FC Utrecht.

Julius - in de naam van Caesar

Julius - in de naam van Caesar is de personeelsvereniging van de medewerkers van de Caesar Groep. Julius organiseert door het jaar heen verschillende uitjes, variërend van een pretparkbezoek tot de jaarlijkse stedentrip en wintersport.

Caesar Groep bestaat 25 jaar

In september 2018 bestond de Caesar Groep 25 jaar! Een jaar lang hebben we feest gevierd door iedere 25e van de maand een leuke activiteit te organiseren. Lees hier hoe dat er aan toe ging.

Vacatures bekijken?

Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.