Skip to content

CAESAR VIA NOVA

Caesar Via Nova is de supportafdeling van de Caesar Groep. Met onder andere de expertises finance, backoffice, recruitment, HR, marketing, IT en facilities in huis ondersteunen we de andere bedrijven uit de Caesar Groep in onder andere hun administratie en werving.

WERKEN BIJ CAESAR VIA NOVA

Wijnand Gase - Business Controller

"De organisatie en vooral de mensen bevallen me erg goed. Er heerst een open cultuur, iedereen denkt en helpt mee. Uiteindelijk zijn collega’s toch het belangrijkste in een baan. Ik werk graag met mensen met energie en enthousiasme die er voor willen zorgen dat de cijfers beter worden. Dat is voor mij als business controller natuurlijk erg belangrijk. We moeten het samen doen!"

Marit Oude Engberink - HR Business Partner

“Onze medewerkers maken het verschil, mede door hun vakmanschap en de continue drive om altijd het beste uit henzelf te halen. In mijn functie mag ik hen hierin ondersteunen door de juiste faciliteiten aan te bieden, zodat Caesarianen zich kunnen ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan onze Caesar Academy. In onze Academy bieden we persoonlijke coaching, workshops, masterclasses en ontwikkelprogramma’s aan op techniek, vitaliteit en gedrag. Ieder half jaar kunnen medewerkers zich hierop inschrijven en helemaal leuk is dat medewerkers tegenwoordig ook hun eigen workshops in de Academy aanbieden aan hun collega’s!”

Isabelle Westra - Recruitment Marketeer

"Ik val onder Caesar Via Nova, omdat ik een staffunctie heb, waardoor ik eigenlijk een beetje bij iedere unit hoor. Elk bedrijf heeft wel echt zijn eigen cultuur, toch is er wel iets wat ons bindt, namelijk de passie die we allemaal hebben om echt de beste te worden in wat we doen en het persoonlijke, dat echt mensgerichte binnen onze organisatie vind ik heel belangrijk. Dat voel je overal en dat maakt werven voor Caesar wel makkelijker!"

Pascale Kooiman - Projectleider Vitaliteit en Hostess

“Het werken bij Caesar is uitdagend en divers. Ik word continu gemotiveerd om mezelf te ontwikkelen en krijg daar volop de kans voor. Je mag fouten maken; dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Ik krijg ook veel energie van het contact met mijn collega’s van de verschillende business units. Dankzij Stichting Cicero en het organiseren van de sinterklaasfeesten heb ik ook contact met de kinderen van collega’s. Ik vind het mooi om te zien dat een bedrijf zo een warm hart toedraagt aan de medewerkers.”

WERKEN BIJ CAESAR BLOGS

Vitaliteit binnen Caesar

Bij Caesar staat vitaliteit hoog in het vaandel. We willen graag vitale medewerkers die met plezier hun werk doen. Fit en vitaal zijn is een belangrijke waarde hierin. Projectleider Vitaliteit Pascale geeft het goede voorbeeld, ze klom naar de top van de Kilimanjaro.

Kerst drive thru

De parkeergarage onder het kantoor van Caesar werd omgetoverd tot een kerst-walhalla, zodat de Caesarianen in sfeer hun kerstpakket konden ophalen.

Caesar on the Beach

Caesar on the Beach was het thema voor de medewerkersdag 2021. Het was hoog tijd voor de Caesarianen om weer eens samen te komen.

Julius - in de naam van Caesar

Julius - in de naam van Caesar is de personeelsvereniging van de medewerkers van de Caesar Groep. Julius organiseert door het jaar heen verschillende uitjes, variërend van een pretparkbezoek tot de jaarlijkse stedentrip en wintersport.

Volg Caesar Groep op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Caesar Groep

Didier Jabroer | Talent Acquisition Manager +316 55780581

Didier