Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Caesar Via Nova | onderdeel van de Caesar Groep
Overslaan naar content

CAESAR VIA NOVA

Caesar Via Nova is de supportafdeling van de Caesar Groep. Met onder andere de expertises finance, backoffice, recruitment, HR, marketing, IT en facilities in huis ondersteunen we de andere bedrijven uit de Caesar Groep in onder andere hun administratie en werving.

WERKEN BIJ CAESAR VIA NOVA

Wijnand Gase - Business Controller

"De organisatie en vooral de mensen bevallen me erg goed. Er heerst een open cultuur, iedereen denkt en helpt mee. Uiteindelijk zijn collega’s toch het belangrijkste in een baan. Ik werk graag met mensen met energie en enthousiasme die er voor willen zorgen dat de cijfers beter worden. Dat is voor mij als business controller natuurlijk erg belangrijk. We moeten het samen doen!"

Pascale Kooiman - Projectleider Vitaliteit en Hostess

“Het werken bij Caesar is uitdagend en divers. Ik word continu gemotiveerd om mezelf te ontwikkelen en krijg daar volop de kans voor. Je mag fouten maken; dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Ik krijg ook veel energie van het contact met mijn collega’s van de verschillende business units. Dankzij Stichting Cicero en het organiseren van de sinterklaasfeesten heb ik ook contact met de kinderen van collega’s. Ik vind het mooi om te zien dat een bedrijf zo een warm hart toedraagt aan de medewerkers.”

Isabelle Westra - Recruitment Marketeer

"Ik val onder Caesar Via Nova, omdat ik een staffunctie heb, waardoor ik eigenlijk een beetje bij iedere unit hoor. Elk bedrijf heeft wel echt zijn eigen cultuur, toch is er wel iets wat ons bindt, namelijk de passie die we allemaal hebben om echt de beste te worden in wat we doen en het persoonlijke, dat echt mensgerichte binnen onze organisatie vind ik heel belangrijk. Dat voel je overal en dat maakt werven voor Caesar wel makkelijker!"

Marit Oude Engberink - HR Business Partner

“Onze medewerkers maken het verschil, mede door hun vakmanschap en de continue drive om altijd het beste uit henzelf te halen. In mijn functie mag ik hen hierin ondersteunen door de juiste faciliteiten aan te bieden, zodat Caesarianen zich kunnen ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan onze Caesar Academy. In onze Academy bieden we persoonlijke coaching, workshops, masterclasses en ontwikkelprogramma’s aan op techniek, vitaliteit en gedrag. Ieder half jaar kunnen medewerkers zich hierop inschrijven en helemaal leuk is dat medewerkers tegenwoordig ook hun eigen workshops in de Academy aanbieden aan hun collega’s!”

WERKEN BIJ CAESAR BLOGS

Joke de Vries uitgezwaaid bij Caesar

Maar liefst 18 jaar is Joke, samen met Kiki en Pascale, het visitekaartje van Caesar. Als eerste aanspreekpunt bij de receptie, staat zij iedere bezoeker met een lach te woord. Vrijdag 28 oktober voor het laatst, want zij verlaat Caesar na bijna twee decennia.

Caesar geeft inflatietoeslag aan medewerkers

Op 23 augustus is bekend gemaakt dat alle Caesarianen per september 200 euro bruto per maand extra krijgen, als tegemoetkoming voor de huidige inflatie.

Caesars 15e kartevent wederom groot succes

Op 19 mei vond het 15e Caesar kartevent plaats in de Kartfabrique Utrecht. Het was alweer even geleden (2019), maar iedereen had er weer zin in gezien de enorme opkomst!

Julius - in de naam van Caesar

Julius - in de naam van Caesar is de personeelsvereniging van de medewerkers van de Caesar Groep. Julius organiseert door het jaar heen verschillende uitjes, variërend van een pretparkbezoek tot de jaarlijkse stedentrip en wintersport.

Volg Caesar Groep op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Caesar Groep