Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Caesar Experts | onderdeel van de Caesar Groep
Overslaan naar content

CAESAR EXPERTS

Caesar Experts is met trots onderdeel van de Caesar Groep. Wij ondersteunen in alle fases van het IT-proces door middel van consultancy, projecten, detachering en beheer. Dit doen wij op diverse technieken, zoals Oracle, Java, Progress en integratieprojecten. Wij staan bekend om onze expertise binnen deze technieken en vinden het belangrijk om ook jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om je verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

WERKEN BIJ CAESAR EXPERTS

Maarten van Weerd - Integratie specialist

Al voor ik begon bij Caesar, ontving ik een welkomstpakketje met onder andere het magazine van het 25-jarig jubileum en een t-shirt. Dat kon ik wel waarderen, ik voelde me echt welkom. Op kantoor was een prettige sfeer met fijne collega’s. Het is ook echt een mensen-bedrijf. Vakinhoudelijk vind ik mijn werk leuk, maar de leuke sfeer en collega’s zijn ook erg belangrijk.

Koos Rodenburg - Oracle Developer

Ik werk nu voornamelijk in Oracle PL/SQL. Hierin had ik al veel kennis, maar toch ontdek ik weer dat er gebieden zijn die nog nieuw voor me zijn. Ik leer hoe de verschillende applicaties werken en waar de moeilijke plekken zitten. Ik wil straks ook weer een stukje development op gaan pakken, waardoor ik mijn APEX kennis weer verder kan uitbreiden.

BLOGS

Innovatie via VR @ Caesar

Bij Caesar gaat het opdoen en verkennen van nieuwe technologieën altijd heel ongedwongen. Het is namelijk helemaal niet nodig gebleken om van bovenaf nieuwe technologieën te introduceren. IT’ers hebben meestal een passie voor techniek en vinden het leuk om met nieuwe technologieën bezig te zijn.

Logius geeft goede voorbeeld: succesvolle cloudmigratie naar Oracle

Logius zet als eerste overheidsorganisatie de stap om te migreren naar de Oracle Cloud. Frans Rumphorst is servicemanager bij Logius (via Caesar Experts) en vertelt over deze migratie.

Data Hubs – Data als product

Er wordt tegenwoordig vaak gezegd dat data het nieuwe goud is. In de praktijk ligt de focus nog steeds op applicaties en de functionaliteit rondom die applicaties. Data zelf is natuurlijk ook allang een product, maar data heeft nog niet altijd de focus. Data hubs kunnen dit veranderen.

Volg Caesar Experts op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Caesar Experts