Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

CREATES

Wij combineren onze kennis van data analytics en digital marketing met een menselijke aanpak. Als full service digital partner brengen we technologie en businessprocessen met elkaar in verbinding. Vanuit een oprechte interesse in mens en markt maken we met onze IT-oplossingen producten en diensten beter voor onze klant én de eindgebruiker. Daarbij kijken we verder dan de vraag en zijn we eigenwijs als het nodig is. Zo werken we, samen met onze opdrachtgevers aan het hogere doel: de ultieme data driven customer experience.

WERKEN BIJ CREATES

Vincent van Middendorp - Senior Sitecore Developer

 Het is een fijne werkdag als ik mag werken aan een nieuwe en innovatieve opdracht. Het blijft daarnaast een speciaal moment als we een project hebben opgeleverd. Zeker als onze klant tevreden is, en wijzelf ook natuurlijk, dat zorgt voor positieve energie. Bij Creates worden successen gevierd en dit doen we dan ook graag!

Pim Vendrig - Sitecore/.NET Developer

Samen onderzoeken wat er aan ten grondslag ligt en hoe we dat het beste kunnen oplossen vind ik leuk. Juist als de oplossing ingewikkelder is geeft het me meer voldoening als het gelukt is en als de klant blij is met wat we hebben neergezet.

Annelijn Weerman - Data Engineer

Leuk dat er zoveel georganiseerd wordt om de medewerkers betrokken te houden. Ik heb het Techionista omscholingstraject gedaan en kijk er naar uit mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen en mij verder te ontwikkelen binnen Creates.

Shaghayegh Farkooshi - Accountmanager

Onze Creators zijn kundig in het vak wat zij uitvoeren. Ook zijn zij flexibel, want soms wordt er meer gevraagd dan dat we eigenlijk doen. Mensen die binnen kaders werken slaan dat vaak af. Het verschil is dat wij het wél oppakken. We denken in oplossingen en bewegen met elkaar en de klant mee.

BLOGS

Maarten en Michiel - vrienden én collega's

Maarten en Michiel kenden elkaar al even. Ze werkten al eerder samen bij een andere werkgever aan hetzelfde project. “We konden elkaar goed vinden en wisten precies wat we aan elkaar hadden. Voor mij is werk en privé iets wat ik graag gescheiden hou, toch is er met Maarten ook naast het werk een goede vriendschap ontstaan”, zegt Michiel. Inmiddels werken ze weer samen, en wel bij Creates!

De evolutie van Datawarehouse naar smart dataplatform

“Vroeger was alles beter”, een bekende uitdrukking om oude tijden te doen herleven. Ik zou de term datawarehouse al wel nostalgie durven noemen. Het zou ook kunnen dat ik daarmee mensen tegen het zere been schop, of zelfs oplossingen te kort doe. Toch is er wel een tendens gaande, langzaam verandert het klassieke datawarehouse in een smart dataplatform. Of voel jij je comfortabeler bij termen als datalake, datalakehouse of datahub?

Data gedreven digital marketing: top down of buttom up?

Data gedreven digital marketing. Veel organisaties zijn er mee bezig. Niet meer op basis van aannames en onderbuikgevoel maar op keiharde feiten sturen. Realtime inzicht in het succes en grip om tijdig bij te kunnen sturen. Maar hoe kom je tot de juiste inzichten? Of nog belangrijker, hoe weet je welke KPI’s belangrijk zijn?

Barend Emmerzaal te gast in Sitecore Experience Podcast

Sitecore MVP Strategy en Lead Customer Experience  Barend Emmerzaal is de eerste spreker geweest in de Experience Podcast van Sitecore. Samen met Ahhmed Yamany praat Barend over Minimal Lovable Experience (in plaats van Minimal Viable Product), de top-down aanpak voor het definiëren van KPI's en andere onderwerpen zoals brand responsibilities in de digitale wereld van vandaag. Maar ook welke invloed deze onderwerpen hebben op de ROI van het Sitecore platform.

Volg Creates op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij Creates)