Skip to content

CREATES

Wij combineren onze kennis van data analytics en digital marketing met een menselijke aanpak. Als full service digital partner brengen we technologie en businessprocessen met elkaar in verbinding. Vanuit een oprechte interesse in mens en markt maken we met onze IT-oplossingen producten en diensten beter voor onze klant én de eindgebruiker. Daarbij kijken we verder dan de vraag en zijn we eigenwijs als het nodig is. Zo werken we, samen met onze opdrachtgevers aan het hogere doel: de ultieme data driven customer experience.

WERKEN BIJ CREATES

Vincent van Middendorp - Senior Sitecore Developer

 Het is een fijne werkdag als ik mag werken aan een nieuwe en innovatieve opdracht. Het blijft daarnaast een speciaal moment als we een project hebben opgeleverd. Zeker als onze klant tevreden is, en wijzelf ook natuurlijk, dat zorgt voor positieve energie. Bij Creates worden successen gevierd en dit doen we dan ook graag!

Steve Schouten - Data Analist

Sinds ik bij Creates werk, word ik iedere ochtend weer wakker met zin om aan de slag te gaan. Dat klanten zo enthousiast reageren op mijn Power BI rapportages, geeft mij veel voldoening. Ik vind Creates betrokken, warm en persoonlijk. Ik heb het team snel leren kennen; daardoor voelt het alsof ik er al veel langer werk.

Annelijn Weerman - Data Engineer

Leuk dat er zoveel georganiseerd wordt om de medewerkers betrokken te houden. Ik heb het Techionista omscholingstraject gedaan en kijk er naar uit mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen en mij verder te ontwikkelen binnen Creates.

Arjan Brandwijk - Data Analytics Consultant

Meteen toen ik het kantoor binnen stapte voor mijn sollicitatie voelde het als een hechte en persoonlijke club. Gelukkig werd mij ook vrij snel duidelijk dat deze vermoedens klopten en ook vandaag de dag voelt het voor mij nog steeds zo.

BLOGS

Maarten en Michiel - vrienden én collega's

Maarten en Michiel kenden elkaar al even. Ze werkten al eerder samen bij een andere werkgever aan hetzelfde project. “We konden elkaar goed vinden en wisten precies wat we aan elkaar hadden. Voor mij is werk en privé iets wat ik graag gescheiden hou, toch is er met Maarten ook naast het werk een goede vriendschap ontstaan”, zegt Michiel. Inmiddels werken ze weer samen, en wel bij Creates!

Creator aan het woord - Vincent

Vincent werkt nu ongeveer 2,5 jaar bij Creates. “Ik ben aan de slag gegaan bij Creates omdat ik het leuk vind om voor verschillende klanten te werken. Afwisseling in het werk is voor mij erg belangrijk”. Vincent brengt een hoop ervaring mee en past goed in het team. De sfeer en de motivatie van het jonge team was een van de belangrijkste beweegredenen voor Vincent om te starten bij Creates.

Data gedreven digital marketing: top down of buttom up?

Data gedreven digital marketing. Veel organisaties zijn er mee bezig. Niet meer op basis van aannames en onderbuikgevoel maar op keiharde feiten sturen. Realtime inzicht in het succes en grip om tijdig bij te kunnen sturen. Maar hoe kom je tot de juiste inzichten? Of nog belangrijker, hoe weet je welke KPI’s belangrijk zijn?

Dynamisch data delen in je klantportaal

Klanten verwachten steeds meer. Digitale ervaringen in het B2C kanaal bewegen zich vanzelfsprekend naar hogere verwachtingen van de digitale ervaringen in het B2B kanaal. Waar eerst klanten al blij waren met inzicht via een statische rapportage, willen klanten nu kunnen ‘spelen’ met hun data in een veilige omgeving op basis van actuele data. Hoe kan je op een veilige manier dynamische inzichten delen met je klanten, zonder grip op data te verliezen?

Volg Creates op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij Creates)

Didier Jabroer | Talent Acquisition Manager +316 55780581

Didier