Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Creates | onderdeel van de Caesar Groep
Overslaan naar content

CREATES

Wij combineren onze kennis van data analytics en digital marketing met een menselijke aanpak. Als full service digital partner brengen we technologie en businessprocessen met elkaar in verbinding. Vanuit een oprechte interesse in mens en markt maken we met onze IT-oplossingen producten en diensten beter voor onze klant én de eindgebruiker. Daarbij kijken we verder dan de vraag en zijn we eigenwijs als het nodig is. Zo werken we, samen met onze opdrachtgevers aan het hogere doel: de ultieme data driven customer experience.

WERKEN BIJ CREATES

Annelie van den Boomen - Business Unit Manager

Wat ik bijzonder vind aan Creates is de gezelligheid. Ik doe met alle Creators een kaartspel waarbij de intrinsieke motivatie naar boven komt. Daarin zie je dat sociale contacten voor iedereen heel belangrijk zijn. Dat zie je ook terug in het gedrag, mensen zoeken elkaar snel op. Daardoor ontstaan er spontaan heel veel informeel sociaal contact zonder dat je het echt hoeft te organiseren.

Manal Bouhaddane - New business developer

De samenwerking met collega's is inspirerend en hun passie werkt aanstekelijk. De cultuur hier is open, toegankelijk en geeft me de vrijheid mijn werk op mijn eigen manier te doen. Alles precies is zoals het mij verteld is. De ruimte die je mag innemen als mens hier. Het wordt niet gezegd, maar het gevoel dat je er mag zijn. Dat is zó bijzonder.

Pim Vendrig - Sitecore/.NET Developer

Samen onderzoeken wat er aan ten grondslag ligt en hoe we dat het beste kunnen oplossen vind ik leuk. Juist als de oplossing ingewikkelder is geeft het me meer voldoening als het gelukt is en als de klant blij is met wat we hebben neergezet.

Annelijn Weerman - Data Engineer

Leuk dat er zoveel georganiseerd wordt om de medewerkers betrokken te houden. Ik heb het Techionista omscholingstraject gedaan en kijk er naar uit mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen en mij verder te ontwikkelen binnen Creates.

BLOGS

Maarten en Michiel - vrienden én collega's

Maarten en Michiel kenden elkaar al even. Ze werkten al eerder samen bij een andere werkgever aan hetzelfde project. “We konden elkaar goed vinden en wisten precies wat we aan elkaar hadden. Voor mij is werk en privé iets wat ik graag gescheiden hou, toch is er met Maarten ook naast het werk een goede vriendschap ontstaan”, zegt Michiel. Inmiddels werken ze weer samen, en wel bij Creates!

Dag in het leven van Ralph

"In 2021 startte ik na mijn afstudeerstage bij Creates, als Analytics Engineer. Als Analytics Engineer help ik organisaties met de realisatie van Power BI producten, zoals kwalitatieve datasets en rapportages."

Wil je weten hoe Ralphs werkdag eruit ziet?

Wat is Microsoft Fabric?

Data is het speerpunt van veel organisaties en Microsoft speelt hier maximaal op in met de lancering van Microsoft Fabric. Tijdens de Microsoft Build, de jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars, is Microsoft Fabric aangekondigd. Lees alles over Microsoft Fabric in ons Fabric-dossier.

Barend Emmerzaal te gast in Sitecore Experience Podcast

Sitecore MVP Strategy en Lead Customer Experience  Barend Emmerzaal is de eerste spreker geweest in de Experience Podcast van Sitecore. Samen met Ahhmed Yamany praat Barend over Minimal Lovable Experience (in plaats van Minimal Viable Product), de top-down aanpak voor het definiëren van KPI's en andere onderwerpen zoals brand responsibilities in de digitale wereld van vandaag. Maar ook welke invloed deze onderwerpen hebben op de ROI van het Sitecore platform.

Volg Creates op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij Creates)