Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Garansys | onderdeel van de Caesar Groep
Overslaan naar content

GARANSYS

Bij Garansys hebben we de overtuiging: in deze digitale wereld maken mensen uiteindelijk nog altijd het verschil. En door processen te digitaliseren, kúnnen ze dat doen.

We zorgen voor elkaar, voor onze producten en voor onze klanten. We ontwikkelen nieuwe ideeën en vieren samen successen. We dagen elkaar uit, stimuleren eigen initiatief maar alleen met elkaar bereiken we ons doel: ‘de beste worden in wat we doen.’ Hard werken in een informele werksfeer vinden we net zo belangrijk als plezier maken met elkaar.

Werken bij Garansys betekent onderdeel zijn van een team, veel vrijheid én veel verantwoordelijkheid met talloze doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.

WERKEN BIJ GARANSYS

Maarten Botter - Application Developer

Discussies met het klantteam zorgen er uiteindelijk voor dat we ook echt de beste oplossing voor de klant bouwen. De ene keer stel ik de vragen, de andere keer beantwoord ik ze juist. Zo houden we elkaar scherp.

Robin Hart- Business Consultant

Je staat zelf aan het stuur van jouw carrière bij Garansys. Het is een warme, informele organisatie en je bent geen nummer, maar iedereen kent elkaar allemaal persoonlijk. Daarnaast is geen dag - en ook geen klant - hetzelfde!

Hedwig Pruis - Bid Manager

Vanuit mijn rol als Bid Manager is het handig om zoveel mogelijk mensen te leren kennen binnen het bedrijf. Ik leerde hoe de lijntjes lopen, wat mijn collega’s doen en ging meteen inhoudelijk aan de slag.

Michiel Leenaers - Business Development Director

Je werkt voor een stabiele organisatie die echt waarde toevoegt bij de klant. We werken samen op basis van vertrouwen en niet op basis van controle. Ik krijg veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en dat vind ik fijn.

BLOGS

Dag uit het leven - QA Engineer

In dit blog vertellen medewerkers van Garansys hoe hun werkdag er uitziet. Van .NET developers en testers tot business en accountmanagers. Ben je benieuwd wat zij voor werkzaamheden doen? Neem een kijkje in het dagelijks leven van deze medewerkers. In dit blog is Siska Driegen, Quality Assurance (QA) Engineer, aan de beurt.

Pionieren met Blazor

Werken met de nieuwste technieken, het is een veelgehoorde term, maar bij Garansys doen we dat ook echt! We werken al sinds juli 2020 met het nieuwe Microsoft framework Blazor. We spreken Bram Dortmans, applicatie ontwikkelaar bij Garansys, die al meerdere applicaties heeft gebouwd in Blazor.

Dag uit het leven - Application Developer

In dit blog vertellen medewerkers van Garansys hoe hun werkdag er uitziet. Van .NET developers en testers tot business en accountmanagers. Ben je benieuwd wat zij voor werkzaamheden doen? Neem een kijkje in het dagelijks leven van deze medewerkers. In dit blog is Maarten Botter, Application Developer, aan de beurt.

Volg Garansys op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Garansys