Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

GARANSYS

Garansys is jouw duurzame IT-partner. Die je processen slimmer maakt door ze te digitaliseren. Of – als ze al gedigitaliseerd zijn – ze verder te optimaliseren. Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega!

WERKEN BIJ GARANSYS

Michiel Leenaers - Business Development Director

Je werkt voor een stabiele organisatie die echt waarde toevoegt bij de klant. We werken samen op basis van vertrouwen en niet op basis van controle. Ik krijg veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en dat vind ik fijn.

Matthew Turkenburg - Informatie Analist

De werkstijl van Garansys past heel goed bij mij. We werken met scrum en zijn resultaatgericht. Een open cultuur, snel kunnen schakelen tussen collega’s en zelfontwikkeling trok mij over de streep om bij Garansys te komen werken.

Maarten Botter - Application Developer

Discussies met het klantteam zorgen er uiteindelijk voor dat we ook echt de beste oplossing voor de klant bouwen. De ene keer stel ik de vragen, de andere keer beantwoord ik ze juist. Zo houden we elkaar scherp.

Robin Hart- Business Consultant

Je staat zelf aan het stuur van jouw carrière bij Garansys. Het is een warme, informele organisatie en je bent geen nummer, maar iedereen kent elkaar allemaal persoonlijk. Daarnaast is geen dag - en ook geen klant - hetzelfde!

BLOGS

Dag uit het leven - QA Engineer

In dit blog vertellen medewerkers van Garansys hoe hun werkdag er uitziet. Van .NET developers en testers tot business en accountmanagers. Ben je benieuwd wat zij voor werkzaamheden doen? Neem een kijkje in het dagelijks leven van deze medewerkers. In dit blog is Siska Driegen, Quality Assurance (QA) Engineer, aan de beurt.

Pionieren met Blazor

Werken met de nieuwste technieken, het is een veelgehoorde term, maar bij Garansys doen we dat ook echt! We werken al sinds juli 2020 met het nieuwe Microsoft framework Blazor. We spreken Bram Dortmans, applicatie ontwikkelaar bij Garansys, die al meerdere applicaties heeft gebouwd in Blazor.

Dag uit het leven - Application Developer

In dit blog vertellen medewerkers van Garansys hoe hun werkdag er uitziet. Van .NET developers en testers tot business en accountmanagers. Ben je benieuwd wat zij voor werkzaamheden doen? Neem een kijkje in het dagelijks leven van deze medewerkers. In dit blog is Maarten Botter, Application Developer, aan de beurt.

Volg Garansys op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Garansys