Skip to content

GARANSYS

Garansys is jouw duurzame IT-partner. Die je processen slimmer maakt door ze te digitaliseren. Of – als ze al gedigitaliseerd zijn – ze verder te optimaliseren. Daarvoor kiezen we uit de krachtige technologie-suite van Microsoft. We maken, configureren en implementeren de juiste software voor je en houden die up-to-date. Daarbij geven we garanties op resultaat en performance. Zodat jouw Microsoft business-applicatie helpt om je organisatie relevant te houden in je markt. En je mensen het verschil kunnen gaan maken.

Werken bij Garansys

WERKEN BIJ GARANSYS

Sanne Groenhof - Business Consultant

Bij Garansys is het uitgangspunt echt doen wat de klant nodig heeft, dat zit in ons DNA. Daarnaast wil Caesar 100 jaar worden, dat betekent dat we niet alleen morgen willen scoren maar op zoek zijn naar bestendigheid.

Matthew Turkenburg - Informatie Analist

De werkstijl van Garansys past heel goed bij mij. We werken met scrum en zijn resultaatgericht. Een open cultuur, snel kunnen schakelen tussen collega’s en zelfontwikkeling trok mij over de streep om bij Garansys te komen werken.

Maarten Botter - Application Developer

Discussies met het klantteam zorgen er uiteindelijk voor dat we ook echt de beste oplossing voor de klant bouwen. De ene keer stel ik de vragen, de andere keer beantwoord ik ze juist. Zo houden we elkaar scherp.

Robin Hart- Business Consultant

Je staat zelf aan het stuur van jouw carrière bij Garansys. Het is een warme, informele organisatie en je bent geen nummer, maar iedereen kent elkaar allemaal persoonlijk. Daarnaast is geen dag - en ook geen klant - hetzelfde!

BLOGS

5 techtrends voor 2022

Welke trends komen eraan en wat kunnen we ermee? De ontwikkeling van die trends worden op de voet gevolgd. En niet alleen de trends worden gevolgd, maar ook de technologie die daaronder ligt. Welke trends zien we voor 2022 en de jaren erna? En welke invloed heeft de IT-schaarste nu precies op deze trends? We nemen je mee.

Voordelen van het dataverse

Data staat bij elk bedrijf centraal. Het geeft je inzicht in de historie en dagelijkse zaken, maar kan ook ingezet worden om de toekomstige resultaten te voorspellen. Wil je als bedrijf groeien, dan moet je gegevens vastleggen, analyseren, presenteren en rapporteren. De input moet zo actueel mogelijk zijn en daarom willen we snel en gemakkelijk toegang hebben tot deze gegevens. 

Onze business consultants vertellen

Een dag uit het leven van onze business consultants: in dit blog vertellen medewerkers hoe hun werkdag uitziet. Ben je benieuwd wat zij voor werkzaamheden doen? Neem een kijkje in het dagelijks leven van onze business consultants Sanne en Robin.

Volg Garansys op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Garansys

Didier Jabroer | Talent Acquisition Manager +316 55780581

Didier