Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Test Engineer bij Garansys
Overslaan naar content

Test Engineer bij Garansys

Op locatie€ 3.400 - € 5.100 per maandGaransys

Functieomschrijving

Zorg jij dat Garansys elke dag de kwaliteit kan leveren die onze klanten van ons verwachten? Ben jij degene die zijn of haar team op scherp kan zetten als het gaat om net weer dat stapje extra te zette om de kwaliteit te verhogen. Durf jij deze uitdaging aan? Dan ben jij de Test Engineer die we zoeken!


Een oplossingsgerichte mentaliteit

Jij bent proactief, oplossingsgericht, communicatief vaardig én resultaatgericht. Leuke algemene begrippen, die je misschien meteen al aanspreken, maar wat betekent dit voor het uitvoeren van je werk? Dat lichten we natuurlijk graag toe.


Jouw belangrijkste doel is het behalen en bewaken van de kwaliteit van de applicaties die we bieden aan onze klanten. Jij zet dan ook alles op alles om deze kwaliteit te kunnen waar maken. Als je tegen een bevinding aan loopt, zeg je niet ‘Het werkt niet’, maar ga je op zoek naar de oplossing. Vind je deze niet vanuit je eigen kennis? Dan schakel je de hulp in van een van de andere experts binnen je team en lossen jullie het samen op.


Garansys werkt altijd binnen een met de klant vastgestelde tijdsperiode. Dit betekent dat ook jouw werk binnen deze periode gedaan is. Jij weet je team te motiveren en aan te sporen om ervoor te zorgen dat we op tijd de juiste kwaliteit leveren. Je bent niet bang om extra stappen te zetten wanneer nodig en neemt jouw team hierin mee. Jij pakt de verantwoordelijkheid om het kwaliteitsproces tot een goed einde te brengen. Dit doe je door te leren van gedane taken en met nieuwe inzichten te komen om dit proces in de toekomst te kunnen optimaliseren.


Naast het team, neem je natuurlijk ook de klant mee in dit proces. Zo borg je dat er een vrijgave richting de klant gaat en stem je af wanneer er een uitrol gedaan kan worden naar de acceptatie omgeving, zodat zij kunnen starten met de acceptatie testen. Aan het einde van de dag ben jij tevreden als je samen met je team een kwalitatief goed product hebt kunnen leveren aan een van onze klanten.


Garansys, IT as agreed

Jouw collega’s bij Garansys zijn gedreven om hun vak goed uit te oefenen. We werken hard in zelfsturende teams en vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer. Enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd!


Wij hebben een grote diversiteit aan klanten. Dit zie je ook terug in onze projecten, van rebranding van startups tot technische systemen ontwikkelen bij de grote spelers in de markt. We zijn een dynamische altijd lerende organisatie. Zo zijn we er nog lang niet op het gebied van test automation, maar we verwachten dat jij ons hierin kan komen versterken!


De grote diversiteit aan projecten, de informele sfeer én de uitdaging om testing naar een hoger niveau te tillen, maakt jouw werk bij Garansys zo leuk! Natuurlijk draagt dit ook bij aan jouw ontwikkeling van Test Engineer naar Test expert. Jij hebt bij ons alles al een keer meegemaakt én levert een enorme bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteitsprocessen van Garansys.


"Binnen Team Azure werken we graag met nieuwe technieken zoals Blazor. Op het gebied van testen zie ik ook graag dat we meer gaan inzetten op 'nieuwe' tooling. Bij een grote klant van ons zetten we volop in op Specflow, maar ook zaken als een smoke test. Dit zouden we graag breder gaan trekken."


Vereisten

Test Engineer bij Garansys

We zoeken in onze Test engineer iemand die het belangrijk vindt om het juiste resultaat met de juiste kwaliteit te kunnen behalen. Je weet je weg te vinden in het testen van niet alleen de front-end maar ook de back-end. Zo heb je bij voorkeur al enige ervaring met Test Automatisering. Je hebt een gezonde dosis affiniteit met tools en technieken als Postman, Specflow en Selenium, om maar een paar voorbeelden te noemen. Je vindt het ook leuk om nieuwe technieken uit te proberen en jouw team uit te dagen om deze toe te passen in hun werkwijze. Verder beschik je over het volgende:

 • Nederlandse en Engelse taal op business niveau;
 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • 3 à 4 jaar hand-on ervaring in het testvak, waarvan minimaal 2 jaar ervaring met test automatisering;
 • In ieder geval een TMAP óf ISTQB certificering;
 • Bij voorkeur een PSM-1 certificering, maar in ieder geval ervaring in Scrum / Agile;
 • Azure DevOps ervaring of ervaring in vergelijkbare tooling.

Dit krijg je ervoor terug
We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je samen met een aantal collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events en beurzen. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een start salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.400 en €5.100;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team; 
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken; 
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering; 
 • Een laptop en mobiele telefoon; 
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren; 
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht bij de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!


Ben jij overtuigd en zou je willen reageren op deze functie?

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Test Engineer bij Garansys? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.