Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Azure Integratie Developer bij Garansys
Overslaan naar content

Azure Integratie Developer bij Garansys

Op locatie€ 3.700 - € 6.500 per maandGaransys

Functieomschrijving

Waarom je wil werken bij Garansys als Azure Integratie Developer:
✔️ Je bent op zoek naar uitdaging en diversiteit met klanten in de verschillende segmenten maritiem, verzekering en logistiek
✔️ Je maakt graag gebruik van alles wat Azure te bieden heeft
✔️ Je analyseert de behoeften van klanten, adviseert over architectuur, inrichting en software, denkt proactief mee over complexe uitdagingen, houdt rekening met security

Als Integratie Developer help je onze klanten bij de ontwikkeling van systeemintegraties in Azure. Je werkt aan het ontsluiten van databronnen en het veilig en efficiënt integreren en publiceren van processen. Het publiceren van API’s gebeurt via het Azure API Management platform, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van Logic Apps, Function Apps, Azure Integration Account en de Azure Service Bus om systeemintegraties te realiseren. Daarnaast denk je mee hoe we deze systeemintegraties het beste kunnen aanpakken bij onze klanten.


Je stimuleert klanten en biedt ondersteuning bij besluitvorming met betrekking tot migraties. Je bent vertrouwd met het werken in complexe omgevingen en je hebt de vaardigheid om uitdagende vraagstukken naadloos om te zetten in technische oplossingen. Je ontwikkelt generieke oplossingen die voor meerdere klanten toepasbaar zijn. Je beschikt over ruime ervaring in het stellen van prioriteiten en het implementeren van wijzigingen. Het waarborgen van gedegen documentatie en een soepele overdracht naar collega's staat hoog bij je in het vaandel.


Onze klanten hebben een grotere behoefte aan het integreren van (SAAS)oplossingen. Een ontwikkeling in ons technisch portfolio, waar deze functie bij hoort. Binnen het bestaande development team ga jij je met name richten op de integratie aspecten. Het lange termijn doel is dat dit een gespecialiseerd team binnen Garansys wordt.


Je gaat aan de slag voor klanten in de verschillende segmenten verzekeringen, maritiem en overheid. Je werkt bijvoorbeeld voor CZ, Vertom en Ministerie van Veiligheid en Justitie.


Vereisten

Je maakt ons blij met:
Je gaat graag zelfstandig aan de slag, maar kunt ook goed samenwerken. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in deze rol en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van de relevante Microsoft certificeringen rond Azure architectuur en development. Jij voelt je helemaal thuis in het Microsoft Azure portfolio, en dan vooral met:

 • API Management
 • Function Apps
 • (no)SQL Databases
 • Storage accounts
 • Azure Active Directory/Entra ID
 • Azure Resource Manager
 • Service Bus


Ben je ook bekend met Infrastructure as Code (Bicep), Azure DevOps & CI/CD? En heb je ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en documenteren van API’s (SOAP, REST, OAS)? Pluspunten! 😉Hier word jij blij van:

Je wil jouw ervaring graag uitbreiden in een dynamische werkomgeving, waarin je vrijheid hebt om je eigen groeipad in te richten naar bijvoorbeeld Senior Integratie Developer of Azure Architect. Jouw ontwikkeling als persoon en professional staat bij ons centraal.

Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je samen met een aantal collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen de €3.700,- en €6.500,-
 • Mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen
 • Een 40-urige werkweek
 • Een laptop naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken
 • Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te volgen
 • Gezellige activiteiten met collega’s zoals padel of bezoek aan een pretpark


Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Hierbij kijken we verder dan alleen de technologie. Wij zorgen ervoor dat we gegarandeerd het verschil maken door de juiste oplossing te ontwerpen, ontwikkelen en beheren op basis van Dynamics365, het Powerplatform en Microsoft Azure. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega!


Heb je een vraag of wil je kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.