Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij LowQode | onderdeel van de Caesar Groep
Overslaan naar content

LOWQODE

Bij LowQode werken gedreven specialisten met een hart voor lowcode-platformen. Wij hebben deze overtuiging: in deze digitale wereld maken mensen uiteindelijk nog altijd het verschil. En door processen te digitaliseren, kúnnen ze dat doen. Dat geldt voor het werk dat wij doen voor onze opdrachtgevers maar ook zeker voor onszelf. Om die reden zijn wij altijd op zoek naar mensen die gaan voor resultaat en dat verschil kunnen maken bij onze opdrachtgevers.

WERKEN BIJ LOWQODE

Tijmen Kluiters - Business Analist

"Waar het mij om gaat, is het teamverband. Dat menselijke aspect vind ik heel belangrijk. We zijn een hecht team en we leren veel van elkaar. Iedereen heeft z'n sterke punten en we vullen elkaar goed aan. Ik help de klant van A tot Z, van de requirements tot het functioneel en technisch ontwerp, de implementatie en de nazorg."

Erio van Duijn - OutSystems Developer

“Het feit dat we met een klein team zijn, betekent dat er korte lijntjes lopen. Er is een vriendelijke en positieve sfeer en ik kan mezelf zijn. Na drie jaar heb ik dan toch besloten er weer voor te gaan. Als een bedrijf je graag wilt hebben, ondanks je leeftijd, hoef je daar niet lang over te twijfelen.”

Mark Barto - OutSystems-/ .NET Developer

"Ik wil geen nummer zijn in een organisatie en vind onderlinge binding met mijn collega's heel belangrijk. Bij LowQode krijg ik heel veel vrijheid om richting te bepalen en de mogelijkheid om mij te verbreden. De manier waarop we met techniek bezig zijn en nieuwe technieken toepassen, vind ik fantastisch."

Robert den Uyl - Business Analist

"Werken bij LowQode is voor mij veel gezelligheid, vertrouwen in wat we met elkaar hebben, en veelzijdigheid van het werk. Ik word blij van het onderhouden van klantrelaties en dat je terugkrijgt dat ze blij met je zijn. Voor in ons team zoek ik een gedreven, gezellige collega die met ons voor de beste oplossing wil gaan."

ONZE SPECIALITEITOUTSYSTEMS-PROJECTEN

Op basis van heldere afspraken realiseert een Outsystems-team het complete project: van inrichting van het Outsystems-platform tot de governance en adoptie dragen wij er zorg voor dat op het overeengekomen moment de IT-oplossing wordt opgeleverd.

TEAMS/NEARSHORING

Als complete Agile werkende Outsystems-teams delen we onze kennis en kunde met de klant en werken we toe naar het gewenste eindresultaat (Team-as-a-Service).

BEHEER

Wanneer de beoogde Outsystems-oplossing is ontwikkeld en in productie genomen, is het zaak zowel  het platform als de IT-oplossing te beheren, zodat de oplossing blijft doen waarvoor deze is gegenereerd. We ontzorgen in het beheer van het Outsystems-platform en denken pro-actief mee over waardeverhogende verbeteringen.

Volg LowQode op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) LowQode