Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

LOWQODE

We zien onszelf als een no-nonsense IT-bedrijf dat graag de uitdaging aangaat om samen met haar klanten te werken aan succesvolle projecten. Bij LowQode werken, betekent dat je jezelf kunt zijn, je eigen ding kunt doen en samenwerkt in een professioneel, gedreven en leuk team. En bovenal vinden we het belangrijk dat je plezier in het werk hebt. Alleen dan kun je optimaal presteren en het beste in jezelf naar boven halen. ‘Work hard, play hard’ is ons motto. We geven je de ruimte om flexibel te werken. Zo kun je je tijd efficiënt indelen en een goede balans houden tussen werk en privé voor jou, en voor ons. Samen gaan we voor jouw en ons succes!

WERKEN BIJ LOWQODE

Tijmen Kluiters - BPM Consultant

"Waar het mij om gaat, is het teamverband. Dat menselijke aspect vind ik heel belangrijk. We zijn een hecht team en we leren veel van elkaar. Iedereen heeft z'n sterke punten en we vullen elkaar goed aan. Ik help de klant van A tot Z, van de requirements tot het functioneel en technisch ontwerp, de implementatie en de nazorg."

Erio van Duijn - Low Code Developer

“Het feit dat we met een klein team zijn, betekent dat er korte lijntjes lopen. Er is een vriendelijke en positieve sfeer en ik kan mezelf zijn. Na drie jaar heb ik dan toch besloten er weer voor te gaan. Als een bedrijf je graag wilt hebben, ondanks je leeftijd, hoef je daar niet lang over te twijfelen.”

Mark Barto - Senior Software Developer

"Ik wil geen nummer zijn in een organisatie en vind onderlinge binding met mijn collega's heel belangrijk. Bij LowQode krijg ik heel veel vrijheid om richting te bepalen en de mogelijkheid om mij te verbreden. De manier waarop we met techniek bezig zijn en nieuwe technieken toepassen, vind ik fantastisch."

Robert den Uyl - Managing Consultant BPM

"Werken bij LowQode is voor mij veel gezelligheid, vertrouwen in wat we met elkaar hebben, en veelzijdigheid van het werk. Ik word blij van het onderhouden van klantrelaties en dat je terugkrijgt dat ze blij met je zijn. Voor in ons team zoek ik een gedreven, gezellige collega die met ons voor de beste oplossing wil gaan."

ONZE OPLOSSINGEN

Procesdigitalisering

Optimaliseren komt voor digitaliseren. Dit klinkt misschien gek, want deze twee termen worden regelmatig in omgedraaide volgorde genoemd. Door te digitaliseren kan een proces optimaler verlopen, maar vaak blijkt in de praktijk dat de stappen in een proces die waarde toevoegen voor de klant gepaard gaan met verspilling. Vanuit het “lean” principe analyseren wij samen met u iedere stap in het proces en identificeren wij waar verbetering gerealiseerd kan worden. Pas op dit moment is het duidelijk waar digitalisatie binnen uw processen van toegevoegde waarde kan zijn. Digitalisatie is geen doel op zich, maar een verbinder tussen uw (strategische) doelen en plezier hebben in de operatie van de dag.

Custom development

In de projecten rondom het optimaliseren van bedrijfsprocessen doen zich situaties voor die vragen om een aanvullende technische invulling. Daarbij kunt u denken aan het raadplegen van informatie via een App, een dashboard of een digitale werkbon die als uniek dossier voor de gehele informatie/productie keten geldt. Omdat techniek in onze genen zit, zijn wij in staat om deze aanvullende diensten aan te bieden als onderdeel van een proces optimalisatieproces of als losstaand project. Met onze specifieke kennis van web security, platform onafhankelijk App-development en front-end design aan de ene kant en proces management en het ontsluiten van informatie uit uw operationele systemen aan de andere kant, heeft u aan LowQode de ideale partner voor het realiseren van een oplossing die het beste bij u past.

Advies op maat

De moderne klant verwacht steeds vaker een flexibel klantenproces en een adequate informatievoorziening om een positieve klantenbeleving te ervaren. Om dat te kunnen realiseren is het voor u als leverancier of dienstverlener belangrijk dat uw medewerkers inzicht hebben in de rol en de waarde die zij toevoegen in de keten. Daarvoor is transparantie cruciaal. Natuurlijk ging het vroeger goed maar het NU vraagt om andere inzichten en vaak een andere aanpak. Door processen niet alleen te beschrijven maar vooral ook te visualiseren creëert men waardevolle informatie die de basis kunnen vormen voor verandering en optimalisatie.

Volg LowQode op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) LowQode