Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Lead .NET/Azure developer bij Cloud Republic
Overslaan naar content

Lead .NET/Azure developer bij Cloud Republic

Op locatie€ 4.850 - € 7.250 per maandCloud Republic

Functieomschrijving

Dit is waarom je Lead Developer bij Cloud Republic wilt worden

 • Samen met je team groeien naar een hoger niveau laat jouw hart sneller kloppen.
 • Je bent graag omringd met collega’s en vindt het daarom fijn dat we in teams bij de klant werken.
 • Ruimte en vrijheid staan hoog op je lijstje én op die van ons. We vinden werk-privébalans heel belangrijk en bewegen graag met je mee.
 • Zin in gezelligheid? Die is er volop, denk aan: het weekend inluiden met biertjes van onze huisbrouwerij ‘Oproer’ of meespelen tijdens een D&D-sessie of spelletjesavond.

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten in Cloud Native Development. We werken met de nieuwste technieken en durven daar vooral mee te pionieren. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren hard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar continu uit. Wil jij met jouw sociale en technische skills ons team naar een hoger niveau tillen? Word dan Lead Developer bij Cloud Republic!

Daan de Schepper - Cloud Developer: "Bij Cloud Republic is er veel aandacht voor kennisdeling, vooral op de vrijdag, onze vaste kantoordag. Daardoor is er veel feeling met het bedrijf. Met name de sfeer is erg prettig. Het is een gezellige en open organisatie. Je wordt niet afgerekend op cijfers. Er is aandacht voor de mens en dat voel je."Wij zijn Cloud Republic

Wij werken in teams aan innovatieve Cloud Native oplossingen voor klanten als NS, Rijksmuseum en Cito. Als Lead Developer weet je jouw collega’s goed mee te nemen in jouw ideeën en krijg je volop de ruimte om met jouw vakmanschap ons team naar een hoger niveau te tillen.

Verder ziet jouw werkweek er zo uit:

 • Samen met collega’s als Martijn en Daan weet je de vraag van onze klant om te zetten in innovatieve Cloud oplossingen. Met behulp van de nieuwste technologieën weet jij een positieve impact te maken op de business.
 • Je overlegt met de klant over de aanvliegroute van een nieuw project en weet je team hierin mee te nemen.
 • Je deelt je werkweek zelf in. De meeste collega’s kiezen voor twee dagen bij de klant, één à twee dagen thuis en minimaal één dag op kantoor.
 • Op vrijdag kom je samen met het team naar ons kantoor om te sparren en natuurlijk gezellig bij te kletsen. Ook houden we maandelijkse kennissessies op vrijdag zodat we continu van elkaar blijven leren.
 • Je opgedane kennis en ervaring deel je met het team om zo gezamenlijk naar een hoger niveau te groeien.
 • Raak je niet uitgepraat over development? Dan schuif je aan bij onze Dev Talks podcast of deel je jouw development skills in onze Beter Worden serie.


Jij & Cloud Republic

Als Lead Developer vind je het belangrijk en leuk om jouw kennis over Cloud Development up-to-date te houden. Je hebt een duidelijke mening over DevOps en continuous delivery en bent niet bang om jouw inzichten met ons te delen. Ook beschik je over ervaring met Agile werken, ben je bekend met Scrum en heb je uiteraard ervaring met het aansturen van een team.

Ben je een gecertificeerd scrum master? Dan krijg je bonuspunten! Verder zien we graag een hbo-diploma, maar als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap maken we graag een uitzondering. Je hebt daarnaast ervaring met minimaal drie van de vier onderstaande pijlers:

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met verschillende Back-end technieken zoals C#, (no)SQL databases en .NET Core;
 • Ervaring met diverse Front-end frameworks als Angular, React,Vue of zelfs Blazor is een pré;
 • Aantoonbare werkervaring met met bijvoorbeeld Azure DevOps of Github pipelines;
 • Een gedegen kennis en ervaring met Azure services zoals (durable) functions, Azure SQL, Service Bus, App Services etc.

Als Lead Developer ben je voor jouw team het aanspreekpunt voor technische uitdagingen. Je draagt actief bij aan het verbeteren van het ontwikkelproces en neemt je collega developers hierin mee. Daarnaast heb je een solide basis in software architectuur en design patterns en kun je adviseren in de keuze voor oplossingen, onder andere op het gebied van databases en te gebruiken Azure resources.


Wat krijg je van ons?

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van je persoonlijke ontwikkelplan haal je certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast bieden we diverse leer- en coaching trajecten binnen onder andere onze Caesar Academy en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden: 

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.850 en €7.250;
 • De keuze om parttime of fulltime te werken;
 • Begeleiding om nog beter te groeien in je rol of in een specialisatie waar jij enthousiast van wordt;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een lease- of eigen auto;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team (oplopend tot 2,5 maandsalarissen);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Veel gezellige teamactiviteiten zoals een maandelijkse kennislunch maar bijvoorbeeld ook spelletjesavonden, tech events bezoeken en een jaarlijks nachtje weg met het team;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Join the Club

Word jij blij van ons verhaal en ben jij de Lead Cloud Developer die Cloud Republic en onze klanten naar een hoger niveau tilt? Solliciteer dan direct! Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Ricardo dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 22 97 82 46 of contact hem per r.limapires@caesar.nl.


Twijfel je om te werken in loondienst of als zzp’er? Dan is het SharedFlex model zeker iets voor jou. We onderzochten wat de verschillende beweegredenen zijn om wel of niet te freelancen. Zowel bij medewerkers die (nog) nooit of al wel de stap hebben gezet naar zzp-schap, kwamen hieruit drie belangrijke overwegingen naar voren. SharedFlex staat voor een hoog inkomen, keuzevrijheid en zekerheid. Wil je meer weten over SharedFlex? Hier vind je alle informatie.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.