About Us

Medior .NET/Azure developer bij Cloud Republic

 • Cloud Republic
 • Utrecht, Nederland

Medior .NET/Azure developer bij Cloud Republic

Functieomschrijving

Bij Cloud Republic zijn we vastbesloten om met steengoede oplossingen impact te maken bij onze klanten. Dit doen we door elkaar scherp te houden. Steeds dagen we elkaar uit: in onze kennissessies, tijdens kantoordagen en in het challengen van elkaars ideeën. Leg jij de lat ook lekker hoog? Lees dan snel verder!


Voor .NET developers met ambitie

Als medior .NET/Azure developer bij Cloud Republic heb je je eerste paar jaar developmentervaring achter de rug en ben je klaar om jezelf verder te ontwikkelen tot een zelfstandige specialist in .NET en Azure. Met je teamgenoten bouw je webapplicaties voor onze klanten, waarbij ieder zijn eigen taken en verantwoordelijkheden heeft. Je ervaring met front-end development en CI/CD komt daarbij goed van pas en maakt je tot een echte full-stack developer.

Heb je grote ambities en wil je meer zichtbaar zijn als specialist? Je kunt je bij ons volop uitleven met het schrijven van blogs, bijdragen aan kennissessies met je team of de klant en het coachen van je junior collega’s. En zie jij jezelf over een paar jaar als Lead Developer of Solutions Architect? Mooi, dan helpen wij je de juiste skills en ervaring op te doen.


Cloud Republic

We staan bekend als specialisten in .NET, Azure en alles daaromheen. In onze projecten bij klanten als AkzoNobel, NS en Allego bouwen we state-of-the-art solutions met de Microsoft stack. Dit doen we individueel en in kleine teams, een paar dagen in de week op locatie bij de klant werken. De andere dagen? Die brengen we door op kantoor in Utrecht. Met ruim 20 collega’s zitten we dan bij elkaar om elkaar bij te praten en te sparren over de nieuwste technologieën. Ook nemen we dan onze eigen podcast op: Dev TalksLees ook: Collega's Martijn, Robbert & Edwin vertellen in dit blog over hun eerste maand bij Cloud Republic.

Vereisten

Een medior .NET developer bij Cloud Republic heeft..

Los van je ervaring vinden we het belangrijk dat je net zo’n vakidioot bent als de rest van ons team: je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied en gedreven om te blijven groeien als professional en mens. Verder zien we graag een HBO diploma, maar als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap maken we een uitzondering.

Je hebt daarnaast ervaring met minimaal drie van de vier onderstaande pijlers:

 • Back-end: Minimaal 3 jaar ervaring met technieken zoals C#, (no)SQL databases, ASP.NET MVC en .NET Core;
 • Front-end: JavaScript, Typescript, CSS en bij voorkeur bijbehorende frameworks als Angular, React of Vue;
 • CI/CD: Azure DevOps, specifiek met repos, pipelines en artifacts;
 • Cloud: Azure services, zoals (durable) Functions, Azure SQL, Service Bus, App Services, AKS, CDN etc. Kennis van AWS of Google Cloud is een pré.

Onze medior .NET developer krijgt..

We verwachten veel van je, en je krijgt er ook het nodige voor terug: Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw ontwikkelplan haal je (Microsoft) certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je tech events. Daarnaast kun je meedoen aan externe en interne leer- en coachingstrajecten van de Caesar Groep, waar Cloud Republic als business unit onderdeel van is.


Verder bieden we jou deze arbeidsvoorwaarden:

 • Een bruto maandsalaris beginnend tussen € 3.300 - € 4.200 o.b.v. 40 uur;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een laptop naar keuze (CYOD).
 • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en een netto onkostenvergoeding;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestatie als team (oplopend tot 2,5 maandsalarissen)
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ons kantoor staat op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto en er is een bushalte voor de deur! Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Sassenheim, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Arnhem. In welk project en in welk team jij aan de slag gaat bepalen we op basis van onze gezamenlijke ambities.


Ben je er klaar voor? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Didier Jabroer via 06 - 55 78 05 81 of d.jabroer@caesar.nl. Bel hem ook gerust als je nog verdere vragen hebt over de functie, het team of arbeidsvoorwaarden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.