Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Cloud Solutions Architect bij Cloud Republic
Overslaan naar content

Cloud Solutions Architect bij Cloud Republic

Op locatie€ 4.850 - € 7.250 per maandCloud Republic

Functieomschrijving

Dit is waarom je Cloud Solutions Architect bij Cloud Republic wilt worden

 • Je laat je het liefst uitdagen om samen met de klant tot de beste technische oplossing te komen.
 • Je bent graag omringd met collega’s en vindt het daarom fijn dat we in teams bij de klant werken.
 • Ruimte en vrijheid staan hoog op je lijstje én op die van ons. We vinden werk-privébalans heel belangrijk en bewegen graag met je mee.
 • Zin in gezelligheid? Die is er volop, denk aan: het weekend inluiden met biertjes van onze huisbrouwerij ‘Oproer’ of meespelen tijdens een D&D-sessie of spelletjesavond.

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten in Cloud Native Development. We werken met de nieuwste technieken en durven daar vooral mee te pionieren. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren hard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar continu uit. Wil jij onze high performance teams naar een hoger niveau tillen? Word dan Cloud Solutions Architect bij Cloud Republic!

Dennis Wirken - Cloud Developer: “Werken bij Cloud Republic betekent werken aan uitdagende en innovatieve projecten, veel opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het prettig dat er korte lijnen zijn binnen de organisatie. Tot slot zijn er veel leuke activiteiten en uitjes. Cloud Republic is een attente werkgever met kaarten en cadeaus voor niet alleen mijzelf, maar ook voor jarige gezinsleden!”


Wij zijn Cloud Republic
Wij werken in teams aan innovatieve Cloud Native oplossingen voor klanten als NS, Rijksmuseum en Cito. Als Cloud Solutions Architect bij Cloud Republic komt voornamelijk jouw eerder opgedane werkervaring in complexe projecten goed van pas.

Verder ziet jouw werkweek er zo uit:

 • Samen met een aantal senior collega’s waaronder Rick, Dibran en Daan weet je de vraag van onze klant om te zetten in een kwalitatieve cloudoplossing. Deze weet je vervolgens goed uit te leggen aan ons enthousiaste team van .NET/Azure developers zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt.
 • Je deelt je werkweek zelf in. De meeste collega’s kiezen voor twee dagen bij de klant, één à twee dagen thuis en minimaal één dag op kantoor.
 • Op vrijdag kom je samen met het team naar ons kantoor om te sparren en natuurlijk gezellig bij te kletsen. Ook houden we maandelijkse kennissessies op vrijdag zodat we continu van elkaar blijven leren.
 • Jij vindt het belangrijk om jouw kennis over Cloud Development up-to-date te houden en te delen, zowel met het team als extern.


JIJ & Cloud Republic

Als Cloud Solutions Architect ben je verantwoordelijk voor een aantal high performance teams en draag je graag bij aan het succes van Cloud Republic. Ook dagen we jou in deze functie graag uit om met ons mee te denken over de toekomst van cloud development. Verder zien we graag een HBO/WO diploma maar maken hier een uitzondering in als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap. Ben je daarnaast een gecertificeerd scrum master? Dan krijg je bonuspunten! Qua technische skillset beschik je over:

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met verschillende Back-end technieken zoals C#, (no)SQL databases en .NET Core;
 • Aantoonbare werkervaring met Azure DevOps waaronder specifiek met repos, pipelines en artifacts;
 • Een gedegen kennis en ervaring met Azure services zoals (durable) functions, Azure SQL, Service Bus, App Services etc.

Verder verwachten we dat je als Architect het grotere plaatje overziet. Je bent analytisch sterk en kunt klanten adviseren over te kiezen oplossingen. Je hebt onder andere kennis van message-based architecturen, (micro)services, authenticatie en autorisatie en deployment strategieën. Je bent in staat om conceptueel te denken, maar ook om concepten te vertalen naar praktisch werk, dat opgepakt kan worden door ontwikkelteams, waarin je zelf als meewerkend voorman kunt fungeren.

Dit krijg je ervoor terug
Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan haal je certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast bieden we diverse leer- en coaching trajecten binnen onder andere onze Caesar Academy en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.850 en €7.250;
 • De keuze om parttime of fulltime te werken;
 • Begeleiding om nog beter te groeien in je rol of in een specialisatie waar jij enthousiast van wordt;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team (oplopend tot 2,5 maandsalarissen);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Veel gezellige teamactiviteiten zoals een maandelijkse kennislunch maar bijvoorbeeld ook spelletjesavonden, tech events bezoeken en een jaarlijks nachtje weg met het team;
 • Een inspirerende werkomgeving op bedrijventerrein Papendorp te Utrecht en bij de klant;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Join the Club

Word jij blij van ons verhaal en ben jij met je technische skills en ervaring een toevoeging aan ons cloud architecten team? Solliciteer dan bij Cloud Republic! Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Ricardo dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 22 97 82 46 of contact hem per r.limapires@caesar.nl


Twijfel je om te werken in loondienst of als zzp’er? Dan is het SharedFlex model zeker iets voor jou. We onderzochten wat de verschillende beweegredenen zijn om wel of niet te freelancen. Zowel bij medewerkers die (nog) nooit of al wel de stap hebben gezet naar zzp-schap, kwamen hieruit drie belangrijke overwegingen naar voren. SharedFlex staat voor een hoog inkomen, keuzevrijheid en zekerheid. Wil je meer weten over SharedFlex? Hier vind je alle informatie.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.