Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Caesar Groep | Over Melvin Weerwag
Overslaan naar content

Melvin Weerwag IT Recruiter

Het verschil maken Ooit begon ik met werken in sales, maar inmiddels heb ik al aardig wat vlieguren als IT Recruiter. Ik ben opgegroeid met contact met mensen, daar is de basis gelegd. Als recruiter heb ik oprechte interesse in de mens en in IT. Het verschil maken bij mensen doe ik het liefst. Zo help ik ook graag iemand die richting de IT wil, door een luisterend oor aan te bieden en tips te geven.

Weet je wat ik het belangrijkste onderdeel vind van een cv? De achterkant, want daar kunnen we samen jouw groeipad uittekenen!

Op dit moment ben ik bezig met mijn motorrijbewijs, een droom die uitkomt. Ik heb geleerd om mijn eigen ik vaker op nummer één te zetten. Alleen als het om een kandidaat gaat, ben ik een soort kameleon. Altijd bereid om met jou mee te kleuren, om te kijken waar jouw behoeftes en wensen liggen om het jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Voorbereiden op het kennismakingsgesprek De beste tip die ik kan geven is: bereid jezelf niet té veel voor. Natuurlijk is het handig om je in te lezen in het bedrijf waar je solliciteert. Nog belangrijker is het om jezelf te zijn. Beantwoord niet alleen de vragen, stel ze ook! Jij solliciteert niet alleen bij het bedrijf, het bedrijf solliciteert ook bij jou. Vind je het lastig om te solliciteren? Dat snap ik, want het is ook een grote stap. Zie het eerder als een soort kennismaking. Stuur me een berichtje via WhatsApp of bel me even. Dan help ik je op weg!

✉️ m.weerwag@caesar.nl 📞 +31 (0)6 50 12 11 35

Melvin Weerwag

MELVIN IS GEREGISTREERD BIJ DE RECRUITERCODE

✔ Bijdragen aan de algehele kwaliteit van recruitment ✔ Garanderen van een helder en duidelijk sollicitatietraject ✔ Adviseren en proactief meedenken met een kandidaat

Recruitercode

Vacatures bekijken?

Bekijk onze actuele vacatures of leer meer over onze cultuur.