Skip to content

Software Architect .NET/Azure bij Cloud Republic

Nederland, Utrecht, UtrechtCloud Republic

Functieomschrijving

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten in .NET / Azure development en alles daaromheen. We werken met de nieuwste technieken en durven we daar vooral mee te pionieren. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren keihard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar dan ook continu uit. Leg jij de lat ook lekker hoog? Word dan Cloud Developer bij Cloud Republic!


De expert met ambitie! 

Als software architect bij Cloud Republic komt voornamelijk jouw eerder opgedane werkervaring als ervaren software developer goed van pas! Samen met een aantal collega’s waaronder Rick, Dibran en Daan weet je de vraag van onze klant om te zetten in kwalitatieve ‘cutting edge’ technologieën welke je vervolgens goed moet kunnen uitleggen aan ons enthousiaste team van .NET/Azure developers zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt.


Voor mensen, door mensen

Elke dag willen we onze klanten inspireren met gave, nieuwe ideeën. Daarvoor zoeken we nieuwe collega’s: IT’ers met passie en gedrevenheid voor Cloud Development die hetzelfde denken dan dat wij doen. Zo vinden wij met name open- en eerlijkheid erg belangrijk: Iedereen bij Cloud Republic is benaderbaar, ongeacht de functie. We geven elkaar eerlijke feedback, zijn transparant en kennen geen verborgen agenda’s. Daarnaast geniet je bij ons van veel vrijheid. Je kunt je bij ons ontwikkelen zoals jij dat wilt en daarmee tegelijkertijd organisaties verder helpen. Goede ideeën komen niet aanwaaien, daar moet je naar op zoek. Heb je een goed idee? – dan krijg je van ons de ruimte om ervoor te gaan! Ook combineren we keihard werken met enorm veel plezier. Een fijne werksfeer vinden wij dan ook erg belangrijk. We werken hard en hebben een gezonde teamgeest met onderlinge belangstelling, respect en collegialiteit. Maar soms is het tijd om even te ontspannen. Daarom doen we regelmatig leuke dingen met elkaar, zoals met z’n allen op wintersport. En tot slot, de stap extra voor de klant willen zetten. We willen onze klanten optimaal bedienen. Dat betekent dat we geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. We doen wat van ons gevraagd wordt, maar soms ook wat niet gevraagd wordt en wel nodig is om de klant écht te helpen. Want daar wordt niet alleen de klant blij van, maar wij ook.Dennis Wirken - Cloud Developer: “Werken bij Cloud Republic betekent werken aan uitdagende en innovatieve projecten, veel opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het prettig dat er korte lijnen zijn binnen de organisatie. Tot slot zijn er veel leuke activiteiten en uitjes. Cloud Republic is een attente werkgever met kaarten en cadeaus voor niet alleen mijzelf, maar ook voor jarige gezinsleden!”

Vereisten

JIJ & Cloud Republic
Jij vindt het belangrijk en natuurlijk leuk om jouw kennis over Cloud Development up to date te houden. Daarnaast beschik je over de ambitie om jezelf verantwoordelijk te maken voor een aantal high performance teams en draag je graag bij aan het succes van Cloud Republic. Ook dagen we jou in deze functie graag uit om met ons mee te denken over de toekomst van cloud development. Verder zien we graag een HBO/WO diploma maar maken hier een uitzondering in als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap. Ben je daarnaast een gecertificeerd scrum master? Dan krijg je bonuspunten! Qua technische skillset beschik je over:

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met verschillende Back-end technieken zoals C#, (no)SQL databases, ASP.net MVC en .NET Core;
 • Ervaring met diverse Front-end technieken zoals JavaScript, Typescript, CSS en bij voorkeur met de bijbehorende frameworks zoals Angular, React of Vue;
 • Aantoonbare werkervaring met Azure DevOps waaronder specifiek met repos, pipelines en artifacts;
 • Een gedegen kennis en ervaring met Azure services zoals (durable) functions, Azure SQL, Service Bus, App Services, AKS, CDN etc.


Dit krijg je ervoor terug
We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw ontwikkelplan haal je (Microsoft) certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.500 en €5.500;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-businesskaart;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Diverse kennissessies onder de experts van Cloud Republic;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Een inspirerende werkomgeving op bedrijventerrein Papendorp te Utrecht en bij de klant;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Dare to join us? 

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van senior .NET/Azure developer bij Cloud Republic? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Didier dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 55 78 05 81 of contact hem per d.jabroer@cloudrepublic.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Cloud Republic

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar