About Us

Software Architect .NET/Azure bij Cloud Republic

 • Cloud Republic
 • Utrecht, Nederland

Software Architect .NET/Azure bij Cloud Republic

Functieomschrijving

Bij Cloud Republic zijn we vastbesloten om met steengoede oplossingen impact te maken bij onze klanten. Dit doen we door elkaar scherp te houden en uit te dagen: in onze kennissessies, tijdens kantoordagen en in het challengen van elkaars ideeën. Leg jij de lat ook lekker hoog? Lees dan snel verder!


Expert met een babbel

Als Architect vertaal jij de acceptatievoorwaarden van je klant op de juiste manier naar je team van .NET/Azure developers, zodat zij precies weten wat van hen verwacht wordt. Je houdt een vinger aan de pols en weet wanneer je jouw creativiteit moet inzetten om je project tot een goed einde te brengen.

Naast je goede babbel ben je een expert bent op het gebied van cloud oplossingen en heb je ervaring met back-end en front-end development, cloud en CI/CD. Met jouw uitgesproken mening over de nieuwste tools en technieken binnen de Microsoft Stack ben je een sparringpartner voor je collega's en klanten. Doordat je je kennis en inzicht goed kunt overbrengen inspireer je ze om buiten de kaders te denken en met creatieve nieuwe oplossingen te komen.


Cloud Republic

We staan bekend als specialisten in .NET, Azure en alles daaromheen. In onze projecten bij klanten als AkzoNobel, NS en Allego bouwen we state-of-the-art solutions met de Microsoft stack. Dit doen we individueel en in kleine teams, die een paar dagen in de week op locatie bij de klant werken. De andere dagen? Die brengen we door op kantoor in Utrecht. Met ruim 20 collega’s zitten we dan bij elkaar om elkaar bij te praten en te sparren over de nieuwste technologieën. Ook nemen we dan onze eigen podcast op: Dev TalksLees ook: Collega's Martijn, Robbert & Edwin vertellen in dit blog over hun eerste maand bij Cloud Republic.

Vereisten

Een Software Architect bij Cloud Republic heeft..
Los van je ervaring vinden we het belangrijk dat je net zo’n vakidioot bent als de rest van ons team: je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied en gedreven om te blijven groeien als professional en mens. Verder zien we graag een HBO diploma, maar als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap maken we een uitzondering.

Je hebt daarnaast ervaring met de volgende technologieën:

 • Minimaal 5 jaar ervaring met de classic Microsoft Stack, C#, .NET Core, SQL Server, ASP.NET Core; 
 • Kennis van Azure, hands-on ervaring met diverse PaaS diensten zoals: Azure Functions, Azure Kubernetes Service, Azure SQL, 
  Azure Service Bus, CosmosDB, etc.
 • Ervaring met JavaScript, Typescript en bijbehorende frameworks als Angular, React en Vue; 

Onze Software Architect krijgt.. 
We verwachten veel van je, en je krijgt er ook het nodige voor terug: Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw ontwikkelplan haal je (Microsoft) certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je tech events. Daarnaast kun je meedoen aan leer- en coachingstrajecten van onder andere onze Caesar Academy, de academie van Caesar Groep waar Cloud Republic als business unit onderdeel van is.

Verder bieden we jou deze arbeidsvoorwaarden:

 • Een bruto maandsalaris beginnend tussen € 4.200 - € 5.200, o.b.v. 40 uur;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en een netto onkostenvergoeding;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestatie als team (oplopend tot 2,5 maandsalarissen);
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Laptop naar keuze;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Ons kantoor staat op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto en er is een bushalte voor de deur! Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Sassenheim, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Arnhem. In welk project en in welk team jij aan de slag gaat bepalen we op basis van onze gezamenlijke ambities. 


Ben je er klaar voor? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Didier Jabroer via 06 - 55 78 05 81 of d.jabroer@caesar.nl. Bel hem ook gerust als je nog verdere vragen hebt over de functie, het team of arbeidsvoorwaarden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.