Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Software Architect bij Garansys
Overslaan naar content

Software Architect bij Garansys

Op locatie€ 4.850 - € 6.600 per maandGaransys

Functieomschrijving

Waarom je aan de slag wil als Software Architect bij Garansys:

✔️ Jij vertelt ons waar het op staat en denkt al meerdere stappen vooruit

✔️ Technieken en methoden draag je uit en ontwikkel je door met het team

✔️ Door een stap terug te doen bekijk je situaties vanuit een helikopterview 🚁


Als Software Architect help je onze klanten om hun digitale ambitie waar te maken (en wellicht te overtreffen). Je vertaalt business vraagstukken naar complete digitale oplossingen binnen de Microsoft stack. Dit doe je door eerst op een abstract niveau te kijken naar de behoefte om vervolgens door te stappen naar de technische oplossing. Hierna neem je onder andere collega's als Maarten en Joep mee in je plannen om samen tot een succesvolle realisatie te komen. Naast het realiseren van klantoplossingen denk je inhoudelijk mee over hoe we dingen aanpakken.


Naast het aanspreekpunt voor de klant en je collega developers draag je actief bij aan het verbeteren van het ontwikkelproces en neem je je collega's hierin mee. Daarnaast heb je een solide basis in software architectuur en design patterns en kun je adviseren in de keuze voor oplossingen, o.a. op het gebied van databases en de te gebruiken Azure resources. Aan de ene kant denk je mee met klanten zoals Vertom en a.s.r. om hun vraag op te lossen, tegelijkertijd kijk je verder dan dat: gaan we wel de juiste kant op? Je neemt ons mee in alle mogelijkheden en vertelt ons hoe het zit.


Vereisten

Je maakt ons blij met:

Hoewel je zelfstandig aan het werk kunt, ben je een echte teamplayer. Als kartrekker werk je graag met anderen samen. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in deze rol en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je toont initiatief, bent veerkrachtig en hebt lef. Je staat sterk in je schoenen en bent communicatief vaardig. Jij zegt tegen ons: “zo gaan we het cheffen.” 😎


Je hebt ervaring met Blazor, Azure, Azure DevOps, SQL, C#, .NET Core, JavaScript en natuurlijk GIT. Daarnaast ben je ook bekend met Unit Testen en tools als een SonarCloud, maar bijvoorbeeld ook CodeMaid. Code moet er natuurlijk ook een beetje mooi uitzien!Hier word jij blij van:

💰 Een salaris tussen de €4.850 en €6.600

🚗 Mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto 

🌴 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

📅 Een werkweek van minimaal 32 uur

🏠 Een laptop naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken

📖 Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te volgen

🌊 Gezellige activiteiten zoals Hack Nights, kennislunches of bodyboarden


Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Hierbij kijken we verder dan alleen de technologie. Wij zorgen ervoor dat we gegarandeerd het verschil maken door de juiste oplossing te ontwerpen, ontwikkelen en beheren op basis van Dynamics365, het Powerplatform en Microsoft Azure. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega!


Heb je een vraag of wil je kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.