Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Senior Analytics Engineer bij Creates
Overslaan naar content

Senior Analytics Engineer bij Creates

Op locatie€ 4.300 - € 7.000 per maandCreates

Functieomschrijving

Dit is waarom je Senior Analytics Engineer bij Creates wilt worden

 • Jij krijgt net als je collega’s energie van werken met data van en voor onze klanten;
 • Jij neemt het voortouw in de realisatie van innovatieve dataoplossingen met Microsoft Fabric & Power BI;
 • Jij bent de brug tussen techniek en de business. Jij bent in staat om zelfstandig de wens van de klant te vertalen naar de benodigde data, techniek en visualisaties om deze optimaal tot uiting te laten komen;
 • Jij deelt je kennis en ervaring graag met het klanten en collega’s, het liefst heb je een young professional bij je;
 • Je houdt van puzzelen, data analyse, datavisualisatie en laat je uitdagen om samen met de klant tot de beste oplossing te komen;
 • Zin in gezelligheid? Die is er volop, denk aan: gezamenlijke kantoordagen, het weekend inluiden met biertjes van onze huisbrouwerij ‘Oproer’ en teamevents op fun en kennisdeling! Ja, met een lekkere maaltijd natuurlijk.


Wij leveren als smart dataplatformen voor onze klanten ter ondersteuning van hun datacultuur. De vertaling van data naar bruikbare informatie; daar word jij, net als je collega’s, enthousiast van! Binnen het team ben jij als ervaren Analytics Engineer verantwoordelijk voor het uitdenken en realiseren van oplossingen binnen Microsoft Power BI & Fabric. Je doet dat niet alleen, maar het liefst met collega’s, waarbij je tevens vraagbaak bent voor complexere vraagstukken.Werk met en voor helden en heldinnen

Bij Creates werken de leukste data professionals van Nederland. Een divers team met verschillende expertises variërend van backend (Data Engineers) tot front-end (Power BI Consultants) en van architectuur tot design. Data en techniek stroomt door ons bloed, maar de mens staat centraal.


Onze ambitie is om dé datapartner voor onze klanten te zijn binnen het Microsoft ecosysteem. Om deze ambitie waar te blijven maken breiden we ons datateam continu uit met nieuwe helden en heldinnen. Consultants die warmlopen voor organisaties van klein tot groot en in uiteenlopende branches.

Jouw werkweek er zo uit:

 • Jij bent dé sparringpartner van de klant om hun wens tot inzicht en analyse te vertalen naar informatieproducten met Power BI en Fabric;
 • Lopende projecten wissel je af met nieuwe uitdagingen en klanten, waarbij je zelfstandig de regie neemt en waar nodig de verantwoordelijkheid neemt binnen een projectteam;
 • Je deelt je werkweek zelf in. De meeste collega’s kiezen voor twee dagen bij de klant, één à twee dagen thuis en minimaal één dag op kantoor;
 • Een belangrijk onderdeel van jouw werkweek is het delen van kennis in een vorm die bij jou past. De één schrijft graag blogs, de ander is graag de buddy van een young professional. Jezelf en elkaar ontwikkelen is voor jou essentieel.

Steve Schouten – Analytics Engineer: “Sinds ik bij Creates werk, word ik iedere ochtend weer wakker met zin om aan de slag te gaan. Dat klanten zo enthousiast reageren op mijn Power BI rapportages, geeft mij veel voldoening. Ik vind Creates betrokken, warm en persoonlijk.”


Benieuwd hoe het werken bij Creates in het Data Analytics team is? Lees dan het blog ‘Een dag uit het leven van Arjan’! 

Vereisten

Jouw kennis & passie is kracht

Je hebt een hart dat sneller gaat kloppen van data. Je kent je weg binnen Microsoft Power BI (of Fabric!) en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met jouw kennis en passie help jij klanten en collega’s graag naar de volgende stap.


Verder beschik jij over minimaal 4 jaar ervaring met:

  • Microsoft Power BI en de relatie tot Microsoft Fabric;
  • De implementatie en integratie van Power BI binnen een organisatie;
  • Het proces van ontwerp tot realisatie van rapportages;
  • Data analyse en het uitdenken en realiseren van een dimensioneel datamodel;
  • DAX en SQL;
  • Begrip van concepten als datawarehousing en datalakehouses en business intelligence;

Je bent tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar in deze functie en hebt en goede beheersing van de Nederlandse taal. Jouw ideale indeling van werkdagen bepalen we samen.


Groei en have fun

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere de Caesar Academy. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:


 • Een salaris tussen € 4.300 en € 7.000 bruto per maand;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of laat uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Word Creator!

Wij ontmoeten je graag! Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur. Toch nog wat meer informatie? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.