Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Medior .NET developer bij Garansys
Overslaan naar content

Medior .NET developer bij Garansys

Op locatie€ 3.950 - € 5.900 per maandGaransys

Functieomschrijving


✔️ Genoeg uitdaging en diversiteit met klanten in de verschillende segmenten maritiem, verzekering en logistiek

✔️ Geen enkele dag – en klant – is hetzelfde!

✔️ Sta zelf aan het stuur van jouw eigen carrière

✔️ You ❤️ the Microsoft Stack, net als wij


Werk met ons aan uitdagende en gave projecten!
Als medior .NET software developer bij Garansys beschik je over een bak aan relevante werkervaring én de drive om jezelf continu uit te willen blijven dagen. Samen met een aantal vaste collega's waaronder Maarten en Joep werk je aan diverse, uitdagende en de meest uiteenlopende projecten voor klanten zoals a.s.r. en Vertom.


Daarnaast neem je graag het initiatief om jouw ideeën uit te werken tot bruikbare oplossingen waarmee je een directe impact hebt op de business van de klant. Als buddy van junioren en stagiairs deel je graag je kennis met hen. Daarnaast begeleid je hen, met ondersteuning van de teamlead, in zowel hard- als softskills. Jij weet bijna altijd welke resources je in gaat zetten, als je aan een nieuwe opdracht begint. Daarnaast heb je een beeld van de architectuur in Azure.


“Het grootste gedeelte van mijn werkweek ben ik bezig met programmeren én discussiëren over wat de beste oplossing is. Er zijn verschillende manieren om code te structureren en je moet altijd een afweging maken tussen wat snel af is, en wat later ook goed te onderhouden is. Discussies met het klantteam zorgen er uiteindelijk voor dat we ook echt de beste oplossing voor de klant bouwen. De ene keer stel ik de vragen, de andere keer beantwoord ik ze juist. Zo houden we elkaar scherp.” Maarten Botter, Application Developer


Ben je benieuwd hoe jouw toekomstige werkdag eruit gaat zien? Maarten neemt je mee in een dag uit zijn leven als Application Developer - of bekijk onderstaande video:


Vereisten

Hier worden wij blij van:

Als ervaren software developer beschik je over minimaal drie jaar ervaring met .NET én Azure development. Je bent een echte teamplayer en je draagt jouw opgedane kennis en ervaring graag over op onze junioren. Vanzelfsprekend blijf je natuurlijk graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en heb je de wil om te blijven groeien als professional en mens. Daardoor kun je ook doorgroeien naar een positie als senior of architect. Verder zien we graag ervaring met deze technieken:

  • .NET
  • Blazor
  • React
  • Azure App Services
  • Azure DevOps
  • Function Apps
  • Logic Apps
  • API Management Services
  • CI/CD Pipelines


Jij wordt hier blij van:
Je krijgt veel vrijheid en we zijn erg flexibel; we denken graag met je mee! In overleg werk je op kantoor, thuis of bij de klant. Met name jouw (persoonlijke) ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw ontwikkelplan haal je (Microsoft) certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

🤑 Een salaris tussen de €3.950 en €5.900

🚗 Mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto

☀️ 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

📅 Een werkweek van minimaal 32 uur

💻 Een laptop naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken

📚 Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te doen

🎡 Gezellige activiteiten zoals Hack Nights, boulderen of een dagje Efteling

⛷️Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega.


Heb je een vraag of wil je kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.