Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Medior Java Developer bij Caesar Experts

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.700 - € 4.500 per maandCaesar Experts

Functieomschrijving

Waarom je aan de slag wil als Java developer bij Caesar Experts:

✔️ Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien met de nieuwe versies en technieken;

✔️ Werken voor fantastische klanten zoals Defensie, Politie, LeasePlan, BMW en de ministeries;

✔️ Ruimte en vrijheid staan hoog op je lijstje én op die van ons. We vinden werk-privébalans heel belangrijk en bewegen graag met je mee.


Als Java developer bij Caesar Experts wisselen jouw werkzaamheden van adviseren, bouwen en ontwikkelen naar het testen van applicaties voor onze klanten in Nederland. Naast je actieve bijdrage in de ontwerpfase, werk je aan projecten. Je ontwerpt en ontwikkelt applicaties met Java, Spring Framework, JUnit en andere open source technologieën. Samen met jouw collega’s Paul, Stijn en Leon houd je de kennis van het team up-to-date. Want wat we ook ontwerpen en bouwen, we gebruiken de nieuwste technologieën. Ontwikkeling is dan ook een essentieel onderdeel van je werk.


Over Caesar Experts

Wij zijn met trots onderdeel van de Caesar Groep, die al ruim 25 jaar bekend staat om haar IT-dienstverlening. Wij ondersteunen in alle fases van het IT-proces door middel van consultancy, projecten, detachering en beheer. Dit doen wij op diverse technieken, waaronder Oracle, Progress, Java en integratie projecten. Wij hebben volop werk bij onze klanten met uitdagende opdrachten. We willen daarom het team laten groeien met ambitieuze Java collega's, groei je met ons mee?


Paul Ouburg - Java Developer: “Ik vind het fijn om langer op één opdracht te zitten. Daardoor kan ik de business en mensen écht leren kennen. Dat lukt niet als je heen en weer hobbelt tussen opdrachten. Gelukkig heeft Caesar veel klanten die al heel lang verbonden zijn aan de organisatie. Je wordt erg betrokken bij Caesar, ondanks dat ik in de detachering zit. We hebben teamdagen op ons eigen kantoor en dat zorgt voor verbinding!”

Lees het blog van ‘werken bij Caesar Experts als Java developer’ of bekijk Frans zijn video over werken bij Caesar Experts:

Vereisten

Wat we zoeken

Zelfstandigheid en ondernemerschap is erg belangrijk in deze rol. Je gaat immers zelf aan de slag voor de klant en vindt het vanzelfsprekend dat je je kennis op peil houdt. Verder vragen we:

 • Dat je Nederlands spreekt op business niveau én in Nederland woont.
 • Ruime ervaring met Java 8 of hoger.
 • Ervaring met Spring Boot.
 • Ervaring met testing frameworks zoals Junit en Mockito.
 • Ervaring met relationele- en/of NoSQL databases.
 • Ervaring met Maven/Gradle en Git.
 • Kennis van Agile, Scrum en DevOps.

Niet vereist, maar wel een pré:

 • Ervaring met, REST, Microservices en CI/CD.
 • Ervaring met Docker en Kubernetes.
 • Ervaring met front-end frameworks zoals Angular.
 • Ervaring met JPA en Hibernate.
 • Kennis van Cloud, bij voorkeur AWS.

Sluit jouw technische ervaring niet 100% aan maar voel je je aangesproken door de vacature, neem vooral contact met ons op.


Wat we bieden

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal; we faciliteren je graag in je ontwikkeling naar senior Java developer. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1.000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere onze Caesar Academy. Daarnaast bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket onder andere uit:

 • Een salaris tussen de 3.700 en 4.500 euro bruto per maand, afhankelijk van je ervaringsniveau;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en netto onkostenvergoedingen voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of laat uitbetalen als extra salaris;
 • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken. Je deelt je werkweek zelf in, bijvoorbeeld 50-50% thuis en bij de klant;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Wij – en onze klanten – ontmoeten je graag. Solliciteer via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij Caesar Experts. Toch nog wat meer informatie? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Utrecht
€ 3.700 - € 4.500 per maand
Caesar Experts

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.