Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Medior Java Developer bij Caesar Experts

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 3.700 - € 4.500 per maandCaesar Experts

Functieomschrijving

Als Java Developer bij Caesar Experts ben je onderdeel van ons competence center van Java experts dat, in teamverband, development consultancy levert bij opdrachtgevers, zoals Defensie, Politie, LeasePlan, BMW, Tennet, ASR, etc.


Voor jou is geen dag hetzelfde! Je werkt namelijk in meerdere projecten tegelijkertijd in kleine, zelfsturende teams met een hoge diversiteit, bij verschillende opdrachtgevers. Jouw werkzaamheden wisselen van adviseren, bouwen en ontwikkelen naar het testen van applicaties voor onze klanten in Nederland. Naast je actieve bijdrage in de ontwerpfase, werk je aan projecten. Je ontwerpt en ontwikkelt applicaties met Java, J2EE, Spring Framework, JPA, JUnit en andere open source technologieën. Wat we ook ontwerpen en bouwen, we gebruiken de nieuwste technologieën en durven hiermee voorop te lopen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan ons Java competence center, waarin je jouw collega's weet te inspireren en te motiveren en zelf ook je kennis up-to-date houdt.


Caesar Experts

Wij zijn met trots onderdeel van de Caesar Groep, die al ruim 25 jaar bekend staat om haar IT-dienstverlening. Wij ondersteunen in alle fases van het IT-proces door middel van consultancy, projecten, detachering en beheer. Dit doen wij op diverse technieken, waaronder Oracle, Progress, Java en integratie projecten. Wij staan bekend om onze expertise binnen deze technieken en vinden het belangrijk om ook jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om je verder te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Zo word je binnen no time ook een echte expert of breid je jouw expertise binnen Java uit!


Eduard Haaijer - Business Analist: "Caesar Experts is een dynamische en vooral menselijke organisatie. Er is veel mogelijkheid tot groei en het realiseren van je ambitie. Binnen Caesar heb ik genoeg mogelijkheid gekregen om mijzelf te kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben."


Of bekijk Frans zijn video over werken bij Caesar Experts:


Vereisten

Wat we zoeken

We geloven dat je past binnen ons diverse team, waarin we verantwoorde risico’s nemen en de mens altijd centraal staat. Naast klantgerichtheid, ondernemerschap en een vergaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen, bestaat jouw kracht voornamelijk uit de ijzeren wil om (door) te groeien en plezier te hebben in wat je doet. Heb je dit in je? Dan vragen we alleen nog:

 • Dat je Nederlands spreekt op business niveau én in Nederland woont;
 • Ruime ervaring met Java en de frameworks Spring en Hibernate;
 • Ervaring met testing frameworks zoals JUnit;
 • Ervaring met SQL, REST, Microservices en CI/CD;
 • Ervaring met Maven, Git, Gradle, IntelliJ, Docker, Kubernetes en Atlassian Stack;
 • Kennis van Agile, Scrum en DevOps;
 • Bij voorkeur kennis van Cloud.

Sluit jouw technische ervaring niet 100% aan maar voel je je aangesproken door de vacature, neem vooral contact met ons op.


Wat we bieden

We bieden een interessante leeromgeving en creatieve en innovatieve projecten. Je sluit je aan bij een groeiend team van creatievelingen, allemaal bezig om onze klanten optimaal te bedienen. We werken in teams, waarin we zoveel mogelijk van elkaar leren. Je ontwikkeling staat hierin centraal. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1.000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere onze Caesar Academy. Daarnaast bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket onder andere uit:

 • Een salaris tussen de 3.700 en 4.500 euro bruto per maand, afhankelijk van je ervaringsniveau;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en netto onkostenvergoedingen voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of laat uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Wij – en onze klanten – ontmoeten je graag. Solliciteer via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij Caesar Experts. Toch nog wat meer informatie? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Utrecht
€ 3.700 - € 4.500 per maand
Caesar Experts

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.