About Us

Lead .NET developer bij Cloud Republic

 • Cloud Republic
 • Utrecht, Nederland

Lead .NET developer bij Cloud Republic

Functieomschrijving

Heb jij ook een winnaarsmentaliteit die je kan overbrengen naar een team van enthousiaste cloud developers? Durf jij buiten de kaders te denken en jouw gehele team hierin mee te nemen? Dan is de rol lead developer bij Cloud Republic je op het lijf geschreven!


Meer dan alleen een teamlead

Een lead developer bij Cloud Republic zit niet vijf dagen op kantoor om zijn/haar team aan te sturen. Jij zit minimaal 3 dagen bij de klant en bent niet bang om de vraagstukken die bij de klant liggen te vertalen naar een goede oplossing. Je bent een ervaren .NET developer met expertise in o.a. Azure en Scrum. Je deelt jouw vakmanschap op het gebied van cloud oplossingen met onze junior en medior developers om zo het gehele team naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben je niet bang om jouw technologische visie te delen met de andere lead developers, experts en architecten. Samen zorgen we ervoor dat onze kennis en kunde actueel blijft en we ons vakmanschap kunnen vergroten.


Cloud Republic

Cloud Republic is een van de jongste onderdelen van de Caesar Groep en daar zijn we trots op. We staan bekend om onze expertise op het gebied van Cloud Development. We doen projecten bij klanten als AkzoNobel, de NS en Allego waar we state-of-the-art solutions bouwen met de nieuwste technieken binnen de Microsoft stack.

Dit doen we voornamelijk in kleine teams, die gemiddeld drie á vier dagen per week bij de klant zitten. Die andere dag(en)? Die brengen we door op kantoor. Met ruim 20 collega's zitten we dan bij elkaar om kennis te delen en samen te werken aan de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning door met elkaar te gamen en te borrelen. Ook zijn we een eigen podcast gestart: Dev Talks!

Vereisten

Een lead developer bij Cloud Republic heeft..

Is het bovenstaande helemaal voor jou weggelegd en zit je al te popelen om te kunnen solliciteren? Dan hebben we naast jouw hbo-opleiding richting IT, kennis van Visual Studio Team Services, Agile en Scrum ervaring ook nog de nodige technieken die we van jou verwachten:

 • Minimaal 5 jaar ervaring met de classic Microsoft Stack, C#, SQL Server, ASP.net;
 • Kennis van Azure, hands-on ervaring met diverse PaaS diensten zoals: App Services, Azure AD, Storage en SQL Azure;
 • Ervaring met JavaScript, Typescript en bijbehorende frameworks als Angular, React en Vue;

We verwachten dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie. Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, in overleg met de klant en ons.


Als lead developer bij Cloud Republic krijg je..

Om je helemaal over de streep te trekken, vertellen we je graag over onze arbeidsvoorwaarden. Waarschijnlijk had je ondertussen al door dat jouw ontwikkeling bij ons centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten. Daarnaast bieden we jou:

 • Een salaris tussen € 3.700 - € 4.700, op basis van jouw ervaring;
 • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical (3 maanden!) na 7 jaar dienstverband;
 • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een laptop naar keuze (CYOD);
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!

Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Sassenheim, Utrecht en Arnhem. Op welk project en in welk team je aan de slag gaat bepalen we samen op basis van onze gezamenlijke ambities.


Heeft onze vacature jou overtuigd? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Didier Jabroer via 06 - 55 78 05 81 of d.jabroer@caesar.nl. Bel hem ook gerust als je nog verdere vragen hebt over de functie, het team of arbeidsvoorwaarden.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.