About Us

Lead .NET developer bij Cloud Republic

Functieomschrijving

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten in .NET / Azure development en alles daaromheen. We werken met de nieuwste technieken en durven daar vooral mee te pionieren. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren keihard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar continu uit. Leg jij de lat ook lekker hoog? Word dan Cloud Developer bij Cloud Republic!


Meer dan alleen een teamlead

Als Lead Developer bij Cloud Republic komen jouw sociale én technische skills erg goed van pas! Je beschikt over redelijk wat technische bagage en bent het gewend om collega's in hun kracht te zetten. Samen met jouw team werk je aan uitdagende projecten en weet je de complexere vraagstukken om te zetten in kwalitatieve ‘cutting edge’ technologieën waarmee je direct een positieve impact hebt op de business van de klant. Je weet jouw collega's dan ook goed mee te nemen in jouw ideeën en deelt graag jouw vakmanschap op het gebied van cloud oplossingen om zo het gehele team naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard neem je jouw team ook graag mee in de nieuwste technische ontwikkelingen (bij de klant) welke wij wekelijks bespreken in onze eigen podcast Dev Talks!


Wij zijn Cloud Republic

Elke dag willen we onze klanten inspireren met gave, nieuwe ideeën. Daarvoor zoeken we nieuwe collega’s: IT’ers met passie en gedrevenheid voor Cloud Development die hetzelfde denken dan dat wij doen. Zo vinden wij met name open- en eerlijkheid erg belangrijk: Iedereen bij Cloud Republic is benaderbaar, ongeacht de functie. We geven elkaar eerlijke feedback, zijn transparant en kennen geen verborgen agenda’s. Daarnaast geniet je bij ons van veel vrijheid. Je kunt je bij ons ontwikkelen zoals jij dat wilt en daarmee tegelijkertijd organisaties verder helpen. Goede ideeën komen niet aanwaaien, daar moet je naar op zoek. Heb je een goed idee? – dan krijg je van ons de ruimte om ervoor te gaan! Ook combineren we keihard werken met enorm veel plezier. Een fijne werksfeer vinden wij dan ook erg belangrijk. We werken hard en hebben een gezonde teamgeest met onderlinge belangstelling, respect en collegialiteit. Maar soms is het tijd om even te ontspannen. Daarom doen we regelmatig leuke dingen met elkaar, zoals met z’n allen op wintersport. En tot slot, de stap extra voor de klant willen zetten. We willen onze klanten optimaal bedienen. Dat betekent dat we geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. We doen wat van ons gevraagd wordt, maar soms ook wat niet gevraagd wordt en wel nodig is om de klant écht te helpen. Want daar wordt niet alleen de klant blij van, maar wij ook.Lees ook: Collega's Martijn, Robbert & Edwin vertellen in dit blog over hun eerste maand bij Cloud Republic.

Functievereisten

Wat verwachten wij van een teamlead?

Jij vindt het belangrijk en natuurlijk leuk om jouw kennis over Cloud Development up to date te houden. Je hebt een duidelijke mening over source control en release management en bent niet bang om jouw technologische visie met ons te delen. Ook beschik je over ervaring met Agile werken, ben je bekend met Scrum en heb je uiteraard ervaring met het aansturen van een team. Ben je een gecertificeerd scrum master? Dan krijg je bonuspunten! Verder zien we graag een HBO/WO diploma maar maken hier een uitzondering in als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap. Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met verschillende Back-end technieken zoals C#, (no)SQL databases, ASP.net MVC en .NET Core;
 • Ervaring met diverse Front-end technieken zoals JavaScript, Typescript, CSS en bij voorkeur met de bijbehorende frameworks zoals Angular, React of Vue;
 • Aantoonbare werkervaring met Azure DevOps waaronder specifiek met repos, pipelines en artifacts;
 • Een gedegen kennis en ervaring met Azure services zoals (durable) functions, Azure SQL, Service Bus, App Services, AKS, CDN etc.


Waar je bij ons recht op hebt?

We verwachten veel van je maar je krijgt er dan ook het nodige voor terug. Met name jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van jouw ontwikkelplan haal je (Microsoft) certificeringen, volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden: 

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.000 en €5.000;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een lease- of eigen auto;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team (oplopend tot 2,5 maandsalarissen);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Veel onderlinge kennisdeling aan de hand van verscheidene (digitale) kennissessies;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Is jouw interesse gewekt maar zou je liever via een midlance constructie willen werken?

Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden aan bijvoorbeeld vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen?  Bekijk ze hier.


Dare to join us? 

Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van senior .NET/Azure developer bij Cloud Republic? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Didier dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 55 78 05 81 of contact hem per d.jabroer@cloudrepublic.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.