Java Developer bij Caesar Experts

 • Caesar Experts
 • Utrecht, Utrecht, Nederland

Java Developer bij Caesar Experts

Functieomschrijving

Wij zijn in de 26 jaar dat we bestaan vaker uitgedaagd in ons ondernemerschap, waardoor we ook nu met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. Dit is waarom wij blijven werven voor deze vacature. We passen vanzelfsprekend ons sollicitatieproces aan en streven ernaar zoveel mogelijk digitaal op te kunnen lossen door middel van videocalls. Wil je meer weten over ons aangepaste sollicitatieproces? Neem dan contact op met Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl of bel haar op 06-15 19 17 40.


Als Java Developer bij Caesar Experts ben je onderdeel van ons competence center van Java experts dat, in teamverband, development consultancy levert bij opdrachtgevers in de grote randstad zoals Defensie, Politie, LeasePlan, BMW, Tennet, ASR, etc.


Java Developer bij Caesar Experts

Een ding kunnen we beloven, voor jou is geen dag hetzelfde! Je werkt namelijk in meerdere projecten tegelijkertijd in kleine, zelfsturende teams met een hoge diversiteit, bij verschillende opdrachtgevers. Jouw werkzaamheden wisselen van adviseren, bouwen en ontwikkelen naar het testen van applicaties voor onze klanten in Nederland. Naast je actieve bijdrage in de ontwerpfase, werk je hands-on aan projecten. Je ontwerpt en ontwikkelt applicaties met behulp van Java, Spring, Hibernate, JUnit en andere open source technologieën. Wat we ook ontwerpen en bouwen, we gebruiken de nieuwste technologieën en durven hiermee voorop te lopen.


Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan ons Java competence center, waarin je jouw collega's weet te inspireren en te motiveren en zelf ook je kennis up-to-date houdt.


Caesar Experts

Caesar Experts is met trots onderdeel van de Caesar Groep, die al ruim 25 jaar bekend staat om haar IT-dienstverlening. Wij ondersteunen in alle fases van het IT-proces door middel van consultancy, projecten, detachering en beheer. Dit doen wij op diverse technieken, zoals Oracle, Progress, Java en integratie projecten. Wij staan bekend om onze expertise binnen deze technieken en vinden  het belangrijk om ook jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om je verder te kunnen ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Zo word je binnen no time ook een echte expert of breid je jouw expertise binnen Java uit!Vereisten

Wat we zoeken 

We geloven dat je past binnen ons diverse team, waarin verantwoorde risico’s worden genomen en de mens altijd centraal staat. Naast klantgerichtheid, ondernemerschap en een vergaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen, bestaat jouw kracht voornamelijk uit de ijzeren wil om (door) te groeien en plezier te hebben in wat je doet. Heb je dit in je? Dan vragen we alleen nog:

 • Dat je Nederlands spreekt op business niveau én in Nederland woont;
 • Ervaring met Java en frameworks zoals Spring, Hibernate;
 • Ervaring met testing frameworks zoals JUnit;
 • Ervaring met begrippen zoals SQL, REST, Microservices en CI/CD;
 • Ervaring met tools zoals Maven, Git, Gradle, IntelliJ, Docker, Kubernetes en Atlassian Stack;
 • Kennis van methoden zoals Agile, Scrum, DevOps;
 • Bij voorkeur kennis van Cloud.

Sluit jouw technische ervaring niet 100% aan maar ben je enthousiast over de vacature, neem vooral contact met ons op.


Wat we bieden

We bieden een uitdagende leeromgeving en creatieve en innovatieve projecten. Je sluit je aan bij een groeiend team van creatievelingen, allemaal bezig om hun expertise bij de klant te brengen. We werken samen in teams, waarin we zoveel mogelijk van elkaar leren. Waarschijnlijk had je ondertussen al door dat jouw ontwikkeling bij ons centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen.


Daarnaast bestaat ons arbeidsvoorwaardenpakket onder andere uit:

 • Een salaris tussen de 3.000 en 5.500 euro bruto per maand, afhankelijk van je ervaringsniveau;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of kunt laten uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen.


Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.


Wij – en onze klanten – kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij Caesar Experts. Toch nog wat meer informatie? Voor vragen kun je terecht bij Marit Oude Engberink via m.engberink@caesar.nl of 06 15 19 17 40.


Please be advised we are looking for candidates who are Dutch residents and speak and understand the Dutch language.