Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Medior Business Analist bij Garansys
Overslaan naar content

Medior Business Analist bij Garansys

Op locatie€ 4.000 - € 5.000 per maandGaransys

Functieomschrijving

Business Analist bij Garansys in het kort:

✔️ Jij bent de spil tussen de klant en het development team

✔️ De wens van de klant weet je écht te achterhalen en vertalen naar (functionele) requirements

✔️ Je staat centraal in het ontwikkelproces van en bij de klant


De vraag achter de vraag herkennen
Er liggen veel uitdagingen bij onze klanten waarvoor we een business analist zoals jij, goed kunnen gebruiken. Jij kunt het proces van de klant snel doorgronden en dat vertalen naar (functionele) requirement. Hoewel je geen developer bent, weet je wel wat er technisch mogelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld ook een datamodel ‘lezen’ en beschrijven.


Als informatie analist ga je met een multidisciplinair scrumteam aan de slag met diverse projecten bij klanten. In je team werk je samen met developers, testers, Scrum Master en Product Owner. Verder kun je optrekken met senior analisten Alexander en Wim die je wegwijs kunnen maken in onze organisatie en werkwijze. We werken volgens een buddysysteem zodat jij een vast aanspreekpunt krijgt in je inwerkperiode. Maar uiteraard zijn al je collega's bereidwillig om je te helpen.


Kortom, jij zorgt ervoor dat we niet alleen leveren wat de klant wil, maar ook echt bieden wat de klant nodig heeft. Dit doe je door écht mee te denken met de klant, het probleem daadwerkelijk te doorgronden en daarmee de vraag achter de vraag te herkennen.

In deze functie ben je bekend met zowel business- als informatieanalyse. Bij Garansys geloven we namelijk dat het zijn van allround en T-shaped analist elkaar goed aanvult en je breder inzetbaar bent voor onze klanten.


Lees ook het blog ‘Een dag in het leven van een Business Analist / Scrum Master’ met onze collega Alexander - of bekijk onderstaande video:

Vereisten

Je maakt ons blij met:

Je bent een zelfstarter er en kunt zelfstandig werken, maar acteert toch het beste in een team. Je schakelt snel en vertaalt de wens van de klant naar passende (maatwerk)oplossingen die écht waarde toevoegen.


Jouw sterkte ligt in het luisteren naar, en kritische vragen stellen over de wens van de klant. Vervolgens kun je deze wens in een duidelijk functioneel en database ontwerp. Je legt dit vast in requirements voor het development team. Jij weet daarvoor op diverse niveaus binnen een organisatie te communiceren en vind het geen probleem om hierbij meerdere klanten tegelijk te bedienen. Jij start de conversatie met de klant en eindigt deze ook. Je bent namelijk van het begin tot het einde betrokken bij het ontwikkelproces.


Verder heb je:

  • Een HBO/WO diploma binnen een relevante opleiding, zoals Business IT & Management of Informatica;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als business- en/of informatie analist;
  • Ervaring met een scrum/agile manier van werken;
  • Ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en met een diversiteit aan stakeholders.


Je werkt in deze functie tussen de 32-40 uur. Eigen indeling van jouw werkdagen behoort tot de mogelijkheden. Bedenk wel dat het niet heel handig is in deze functie om veel thuis te werken. Je overlegt namelijk met je teams op kantoor en bezoekt ook regelmatig klanten.


Hier word jij blij van:

Je wil jouw ervaring graag uitbreiden in een dynamische werkomgeving, waarin je vrijheid hebt om je eigen groeipad in te richten naar bijvoorbeeld business consultant. Jouw ontwikkeling als persoon en professional staat bij ons centraal.


Op basis van jouw persoonlijke ontwikkelplan volg je samen met een aantal collega's diverse trainingen en bezoek je met enige regelmaat verschillende events. Daarnaast kun je meedoen aan externe én interne leer- en coaching trajecten van de Caesar Groep en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden:

💰 Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €4.000 en €5.000;

🚗 Mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto

🌴 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

🎁 Een bonus op basis van onze prestaties als team

🏥 Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering

🏠 Een laptop naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken

📖 Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te volgen

🎾 Gezellige activiteiten zoals padel, kennislunches of een uitje met onze eigen  personeelsvereniging Julius


Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Hierbij kijken we verder dan alleen de technologie. Wij zorgen ervoor dat we gegarandeerd het verschil maken door de juiste oplossing te ontwerpen, ontwikkelen en beheren op basis van Dynamics365, het Powerplatform en Microsoft Azure. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega!


Heb je een vraag of wil je kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.