Azure Solutions Architect bij Cloud Republic (Fulltime)

  • Cloud Republic
  • Utrecht, Nederland

Azure Solutions Architect bij Cloud Republic (Fulltime)

Omschrijving

“Nieuwe collega’s probeer ik altijd zo snel mogelijk een nieuwe uitdaging te geven, zodat ze kunnen laten zien wat ze kunnen” – Jeroen Meijer, Cloud Architect & Lead developer bij Cloud Republic (onderdeel van de Caesar Groep).  


Wij zetten onze collega’s centraal en helpen hen om te kunnen groeien in hun rol. Als Azure Solutions Architect bij Cloud Republic vorm jij de brug tussen onze klanten en collega’s, zodat we niet alleen onze klanten een goed product kunnen bieden, maar ook voldoende uitdaging kunnen geven aan ons team. Is dit voor jou de standaard? Dan ben jij de Architect die wij zoeken!  


Expert met een babbel 

Als Architect weet jij de acceptatievoorwaarden van de klant op de juiste manier te vertalen naar ons team van cloud developers, zodat zij precies weten wat er van hen verwacht wordt. Je houdt een vinger aan de pols en weet wanneer je jouw creativiteit moet inzetten om ieder project tot een goed einde te brengen.  

Daarnaast verwachten we natuurlijk niet alleen een goede babbel, maar ook dat je een expert bent op het gebied van cloud oplossingen. Je bent een ervaren .NET developer met expertise in o.a. Azure en Scrum. Je deelt jouw vakmanschap met onze junior en medior developers om zo het team naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het blijven uitdagen en prikkelen van onze senior developers, experts en architecten. Samen zorgen we ervoor dat onze kennis en kunde actueel blijft en we ons vakmanschap kunnen vergroten. 


Cloud Republic 

Cloud Republic is een van de jongste onderdelen van de Caesar Groep en daar zijn we trots op. We staan bekend om onze expertise op het gebied van Cloud Development. We doen projecten bij klanten als AkzoNobel en Allego waar we state-of-the-art solutions bouwen met de nieuwste technieken binnen de Microsoft stack. 

Dit doen we voornamelijk in kleine teams, die gemiddeld drie á vier dagen per week bij de klant zitten. Die andere dag? Die brengen we door op kantoor. Met ruim 20 collega's zitten we dan bij elkaar om kennis te delen en samen te werken aan de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning door met elkaar te gamen en te borrelen. 

Vereisten

Onze Solutions Architect heeft.. 

Is het bovenstaande helemaal voor jou weggelegd en zit je al te popelen om te kunnen solliciteren? Dan hebben we naast jouw hbo-opleiding richting IT, kennis van Visual Studio Team Services, Agile en Scrum ervaring ook nog de nodige technieken die we van jou verwachten:  

  • Minimaal 5 jaar ervaring met de classic Microsoft Stack, C#, SQL Server, ASP.net; 
  • Kennis van Azure, hands-on ervaring met diverse PaaS diensten zoals: App Services, Azure AD, Storage en SQL Azure;  
  • Ervaring met JavaScript, Typescript en bijbehorende frameworks als Angular, React en Vue; 

 We verwachten dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie. Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, maar wel in overleg met de klant en ons. 


Onze Solutions Architect krijgt..  

Om je helemaal over de streep te trekken, vertellen we je graag over onze arbeidsvoorwaarden. Waarschijnlijk had je ondertussen al door dat jouw ontwikkeling bij ons centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten. Daarnaast bieden we jou: 

  • Een salaris tussen € 3.700 - € 5.700 aangepast op jouw ervaring;  
  • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical (3 maanden!) na 7 jaar dienstverband; 
  • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart; 
  • Laptop naar keuze;  
  •  Heerlijke koffie en voldoende tijd voor ontspanning tijdens het harde werken; 

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!  

Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Sassenheim en Arnhem. Op welk project jij komt en in welk team dat bepalen we samen. 


Enthousiast? Solliciteer dan voor 16 december 2019 via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Marit Oude Engberink via 06 15 19 17 40 of m.engberink@caesar.nl. Haar kan je overigens ook benaderen voor eventuele vragen of onduidelijkheden over de functie, eisen of arbeidsvoorwaarden.