Azure Solutions Architect bij Cloud Republic

  • Cloud Republic
  • Utrecht, Nederland

Azure Solutions Architect bij Cloud Republic

Functieomschrijving

Wij zetten onze collega’s centraal en helpen hen te groeien in hun rol. Als Azure Solutions Architect bij Cloud Republic vorm jij de brug tussen je klanten en collega’s, zodat we niet alleen onze klanten een goed product opleveren, maar ook voldoende uitdaging geven aan ons team. Is dit voor jou de standaard? Dan ben jij de Architect die wij zoeken!  


Expert met een babbel 

Als Architect weet jij de acceptatievoorwaarden van je klant op de juiste manier te vertalen naar je team van cloud developers, zodat zij precies weten wat van hen verwacht wordt. Je houdt een vinger aan de pols en weet wanneer je jouw creativiteit moet inzetten om je project tot een goed einde te brengen.  

Natuurlijk verwachten we niet alleen een goede babbel, maar ook dat je een expert bent op het gebied van cloud oplossingen. Je bent een ervaren .NET developer met expertise in o.a. Azure en Scrum. Je deelt jouw vakmanschap met je junior en medior teamgenoten om zo het team naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitdagen en prikkelen van onze senior developers, experts en architecten. Samen zorgen we ervoor dat onze kennis en kunde actueel blijft en we ons vakmanschap vergroten. 


Cloud Republic 

Cloud Republic is een van de jongste onderdelen van de Caesar Groep en daar zijn we trots op. We staan bekend om onze expertise op het gebied van Cloud Development. We doen projecten bij klanten als AkzoNobel en Allego waar we state-of-the-art solutions bouwen met de nieuwste technieken binnen de Microsoft stack. 

Dit doen we voornamelijk in kleine teams, die drie á vier dagen per week op locatie bij de klant werken. De rest van de week? Die brengen we door op ons kantoor in Utrecht. Met ruim 20 collega's zitten we dan bij elkaar om kennis te delen en samen te werken aan de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning door met elkaar te gamen en te borrelen. Ook zijn we een eigen podcast gestart: Dev Talks

Vereisten

Onze Solutions Architect heeft.. 

Is het bovenstaande helemaal voor jou weggelegd en sta je te popelen om te solliciteren? Dan verwachten we naast jouw hbo-opleiding richting IT, kennis van Visual Studio Team Services, Agile en Scrum ervaring ook nog de nodige technieken van jou:  

  • Minimaal 5 jaar ervaring met de classic Microsoft Stack, C#, SQL Server, ASP.net; 
  • Kennis van Azure, hands-on ervaring met diverse PaaS diensten zoals: App Services, Azure AD, Storage en SQL Azure;  
  • Ervaring met JavaScript, Typescript en bijbehorende frameworks als Angular, React en Vue; 

We verwachten dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie. Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, in overleg met de klant en ons. 


Onze Solutions Architect krijgt..  

Om je helemaal over de streep te trekken, vertellen we je graag over onze arbeidsvoorwaarden. Waarschijnlijk had je ondertussen al door dat jouw ontwikkeling bij ons centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten. Daarnaast bieden we jou: 

  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.200 - € 5.200, aangepast op jouw ervaring;  
  • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical (3 maanden!) na 7 jaar dienstverband; 
  • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
  • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
  • Laptop naar keuze. 

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.


Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!  

Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Sassenheim en Arnhem. Op welk project jij komt en in welk team dat bepalen we samen. 


Enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Wendy van Wijngaarden via 06-15 96 89 43 of w.wijngaarden@caesar.nl. Haar kan je ook benaderen voor vragen over de functie, het team of arbeidsvoorwaarden.