Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Mogen wij bij jou solliciteren? - Caesar Groep
Overslaan naar content
header omgekeerd solliciteren

MOGEN WIJ BIJ JOU SOLLICITEREN?

Beste developer, wij kunnen niet van jou verwachten tot je zomaar bij ons solliciteert, daarom doen wij het andersom! Bekijk hier ons CV. We lichten onze sollicitatie graag toe in een persoonlijk gesprek. Nodig jij ons uit?

Gebruik de chatbutton rechtsonder of contact onze recruiter Melvin:

ERVARING

1993 - heden

De Caesar Groep is in 1993 opgericht door Hans van der Kooij. "Ik ben Caesar niet begonnen om geld te maken maar om een ander type IT-bedrijf neer te zetten. Wij zijn altijd softwarebouwers geweest. Waar klanten echt geholpen worden en medewerkers zich kunnen ontwikkelen en carrière maken in een open en eerlijke omgeving."

2009 - heden

In 2009 is Garansys opgericht: dé nieuwe norm in de IT-dienstverlening. Vanuit projectteams leveren wij kort-cyclisch en in vaste sprints de IT-oplossing die de klant nodig heeft. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën. We werken sinds de oprichting al met .NET.

2018 - heden

In 2018 werd Cloud Republic gestart vanuit passie voor technologie en development. Waar ze begonnen met een kleine club, breidde het team al snel uit tot 25 man. Sindsdien ontwikkelt Cloud Republic slimme applicaties voor grote Nederlandse bedrijven die hetzelfde doel hebben als zij: Jezelf continu blijven ontwikkelen.

2022 - toekomst

Samen met onze .NET teams kijken we nieuwsgierig naar alle technologische ontwikkelingen om ons heen. We streven ernaar om de expert op het gebied van Cloud Native Development worden. Maar om daar te komen, hebben we nog meer mensen nodig die net zo leergierig zijn als wij.

SKILLS

Op het vlak van .NET werken we met name in Cloud Native oplossingen voor onze klanten. Technieken als C#, SQL databases en .NET Core zijn aan de orde van de dag. We werken met name full stack, dus ook op front-end gebied gebruiken bijvoorbeeld de frameworks; Angular, React, Vue en Blazor. Je leert echt goed te werken in Azure met o.a. Azure DevOps en maakt gebruik van Azure services.

Skills

REFERENTIES

Florian Schaal | Cloud Developer @ Cloud Republic

"Wat werken bij Cloud Republic leuk maakt zijn de mogelijkheden om aan uitdagende en leuke projecten te werken en het continu kunnen verbreden van je kennis. Er worden cursussen en kennissessies aangeboden en wordt ook gestimuleerd om te groeien als persoon door middel van coaching en trainingen. Ook heb ik de vrijheid voor activiteiten zoals onze podcast Dev Talks".

Maarten Botter .NET | Developer @ Garansys

“Discussies met het klantteam zorgen er uiteindelijk voor dat we ook echt de beste oplossing voor de klant bouwen. De ene keer stel ik de vragen, de andere keer beantwoord ik ze juist. Zo houden we elkaar scherp. “Binnen Garansys heb ik een hele hoop doorgroei-mogelijkheden, veel mogelijkheden qua technische en persoonlijke ontwikkeling en een heel veel vrijheid. Dat is belangrijk voor mij en zorgt er ook voor dat ik graag wil blijven, ik heb perspectief”

Jan van Rhijn | Cloud Developer @ Cloud Republic

"Bij Cloud Republic word je echt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en kritisch te denken. We werken met veel leuke technieken en op uitdagende projecten voor klanten. Je merkt dat iedereen het beste met je voor heeft en dat er altijd met je wordt meegedacht."

Jorn van Blitterswijk | .NET Developer @ Garansys

“Iedereen staat voor je klaar en is heel vrolijk. Ik kan hier mezelf zijn binnen deze kleine familie. Even wennen, dat de werkwijze verschilt van mijn vorige baan. Dat maakt het juist heel uitdagend. Ook kan ik daardoor mijn eigen bevindingen delen met het team om nieuwe invalshoeken te gebruiken."

PORTFOLIO

Wij zijn al jaren trotse partner van opdrachtgevers zoals:

AkzoNobel

a.s.r.

Cito

Dienst Terugkeer en Vertrek

Libris

NS

Rijksmuseum

Vertom

CONTACTGEGEVENS

Melvin Weerwag | IT Recruiter 📞 +31 (0)6 50 12 11 35 ✉️ m.weerwag@caesar.nl 📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht

Melvin