Skip to content

Didier Jabroer

Talent Acquisition Manager

Persoonlijke ontwikkeling en mooie verhalen Ik vind het vooral erg gaaf om mensen te zien groeien. Vanuit mijn rol als Talent Acquisition Manager ben ik dan ook graag op zoek naar nieuwe collega’s die veel waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling, binnen of buiten het vakgebied. Vanuit dit perspectief ervaar ik vaak de leukste gesprekken. Waar de ene kandidaat het graag heeft over zijn of haar hobby’s, begint de andere kandidaat over unieke levenservaringen, waardoor elk gesprek weer uniek karakter heeft. Om mijn collega’s te zien doen waar ze goed in zijn? Ja dat maakt mij trots!

Waarom een sollicitatiegesprek ook leuk kan zijn Met enige regelmaat krijg ik de vraag hoe je, je als sollicitant het best kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Volkomen logisch natuurlijk! Echter hechten wij iets minder waarde aan het papier of een CV, maar kijken we vooral naar de persoon. Vaak vertel ik dan dat ze vooral lekker zichzelf moeten blijven, waar wij natuurlijk het ijs al zullen breken. Ga je op een sollicitatiegesprek? Probeer zo veel mogelijk van jezelf te laten zien en zie het als een leuke nieuwe kennismaking. En vergeet niet zelf ook vragen te stellen!

✉️ d.jabroer@caesar.nl 📞 +316 55780581

Didier Jabroer

DIDIER IS GEREGISTREERD BIJ DE RECRUITERCODE

✔ Bijdragen aan de algehele kwaliteit van recruitment ✔ Garanderen van een helder en duidelijk sollicitatietraject ✔ Adviseren en proactief meedenken met een kandidaat "Eigenlijk alle drie wel vanzelfsprekend, toch zie ik, zeker in mijn vakgebied het vaak nog mis gaan. Daarom ben ik eervol lid van de Recruitercode, een collectief van bekwame vak professionals die garant staan voor kwaliteitsrecruitment."

Recruitercode

Vacatures bekijken?

Bekijk onze actuele vacatures of leer meer over onze cultuur.