Medior .NET developer bij Cloud Republic

  • Cloud Republic
  • Utrecht, Utrecht, Nederland

Medior .NET developer bij Cloud Republic

Functieomschrijving

Wij zijn in de 26 jaar dat we bestaan vaker uitgedaagd in ons ondernemerschap, waardoor we ook nu met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. Dit is waarom wij blijven werven voor deze vacature. We passen vanzelfsprekend ons sollicitatieproces aan en streven ernaar zoveel mogelijk digitaal op te kunnen lossen door middel van videocalls. Wil je meer weten over ons aangepaste sollicitatieproces? Neem dan contact op met Wendy van Wijngaarden via w.wijngaarden@caesar.nl of bel haar op 06-15 96 89 43.“Van de combinatie vrijheid en verantwoordelijkheid leer je echt veel”Pascal van Egmond, Azure Cloud, Full stack .NET developer bij Cloud Republic.


Heb jij je strepen als junior verdiend en ben je op zoek naar een volgende stap? Dan zit je goed bij Cloud Republic! Bij ons staat ontwikkeling centraal en dit zie je terug in jouw ontwikkelpad. Samen bepalen we hoe je binnen een van onze teams kan doorgroeien naar een Lead Developer of Architect rol. Hierin leggen we niet alleen de focus op jouw technische vaardigheden, maar helpen we je ook ontwikkelen als persoon. Durf jij de uitdaging aan? 


Groeien naar vakmanschap

Met jouw werkervaring weet je ondertussen hoe het is om met en voor klanten te werken en jouw projecten tot een goed einde te brengen. Bij ons leer je daarnaast hoe het is om zelfstandig naar een resultaat te werken. Je draagt samen met jouw team verantwoordelijkheid en kan hier ook op aangesproken worden. 

Als .NET developer bij Cloud Republic sta je voor vakmanschap. Je bent daarom kritisch op je eigen werk en staat open voor de feedback van anderen. Je wilt graag blijven leren en jezelf ontwikkelen en wordt hierin ondersteund door jouw team. Samen zorgen we ervoor dat onze kennis en kunde actueel blijft en we ons vakmanschap vergroten.


Je zit in een team met senior- en junior developers en werkt gezamenlijk aan hetzelfde project bij een klant. Ieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Deze bespreken jullie in de daily stand-ups, maar ook via Teams. Kom je er even niet uit? Dan weet je welke collega je om hulp kunt vragen, net zoals je collega's weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen.


Heb jij iets gaafs neergezet bij je klant of ben je helemaal lyrisch over een nieuwe techniek waarover je gelezen hebt? Dan vertel je hierover tijdens een van onze lunchsessies, zodat je ook je teamgenoten inspireert.

Cloud Republic

Cloud Republic is een van de jongste onderdelen van de Caesar Groep en daar zijn we trots op. We staan bekend om onze expertise op het gebied van Cloud Development. We doen projecten bij klanten als AkzoNobel, de NS en Allego waar we state-of-the-art solutions bouwen met de nieuwste technieken binnen de Microsoft stack.

Dit doen we voornamelijk in kleine teams, die drie á vier dagen per week op locatie bij de klant werken. De rest van de week? Die brengen we door op ons kantoor in Utrecht. Met ruim 20 collega’s zitten we dan bij elkaar om kennis te delen, elkaar bij te praten en te sparren over de nieuwste technologieën en de IT-markt. Ook zijn we een eigen podcast gestart: Dev Talks


Vereisten

Een Medior .NET developer bij Cloud Republic heeft..

Jij staat niet stil en bent gemotiveerd om jezelf continu te ontwikkelen als persoon en professional. We zien graag een afgeronde HBO-opleiding richting IT en minimaal 3 jaar werkervaring als Full stack developer. Daarnaast heb je in ieder geval ervaring in 2 van de 4 onderstaande technische pijlers. Die andere twee? Die leer je bij ons!

  • Ervaring met de Microsoft Stack: C#, SQL Server, ASP.NET (zowel MVC als Web API);
  • Ervaring met JavaScript, Typescript en bij voorkeur bijbehorende frameworks als: jQuery, Angular, React en Vue;
  • Kennis van Azure (storage accounts, app services), NodeJS, Xamarin en Visual Studio Team Services;
  • Ervaring met Agile en Scrum.

We verwachten dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie. Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, in overleg met de klant en ons.


Als medior .NET developer krijg jij..

We verwachten veel van je, en je krijgt er ook het nodige voor terug. Waarschijnlijk had je ondertussen al door dat jouw ontwikkeling bij ons centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten. Zo kan jij doorgroeien naar lead .NET developer of Architect. 


Daarnaast bieden we jou:

  • Een salaris tussen € 3.300 - € 4.200, op basis van jouw ervaring;
  • 26 vakantiedagen en 10% vakantiegeld;
  • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
  • Laptop naar keuze.

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!


Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Sassenheim, Utrecht en Arnhem. Op welk project jij en in welk team je aan de slag gaat bepalen we samen op basis van onze gezamenlijk ambities.


Enthousiast? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Wendy van Wijngaarden via 06-15 96 89 43 of w.wijngaarden@caesar.nl. Je kunt haar ook benaderen voor vragen over de functie, het team of de arbeidsvoorwaarden.