Medior .NET developer bij Cloud Republic

 • Cloud Republic
 • Utrecht, Nederland

Medior .NET developer bij Cloud Republic

Functieomschrijving

“Van de combinatie vrijheid en verantwoordelijkheid leer je echt veel”Pascal van Egmond, Azure Cloud, Full stack .NET developer bij Cloud Republic.


Heb jij je strepen als junior verdient en ben je op zoek naar een volgende stap? Dan hebben wij een leuke baan voor je! Bij ons staat ontwikkeling centraal en dit zien we ook terug in jouw ontwikkelpad. Samen bepalen we hoe je binnen een van onze teams kan doorgroeien naar een Lead Developer of Architect rol. Hierin leggen we niet alleen de focus op jouw technische vaardigheden, maar helpen we je ook ontwikkelen als persoon. Durf jij de uitdaging aan? Dan ben je van harte welkom!


Groeien naar vakmanschap

Met jouw werkervaring weet je ondertussen hoe het is om bij een klant te zitten, keihard te werken en jouw projecten tot een goed einde te brengen. Bij ons leer je daarboven op ook nog eens hoe het is om zelfstandig naar een resultaat te werken. Je draagt samen met jouw team verantwoordelijkheid en kan hier ook op aangesproken worden. We verwachten namelijk een bepaalde mate van kwaliteit van je en helpen jou om daar te komen.

Je zit in een team met senior- en junior developers en werkt gezamenlijk aan hetzelfde project bij een klant. Ieder heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden, die worden besproken in de daily stand-ups, maar ook via Teams. Kom je er even niet uit? Dan weet je bij welke collega je om hulp kan vragen. Natuurlijk ben je zelf ook bereikbaar voor vragen.


Heb jij echt iets gaafs neergezet bij de klant of gehoord van een nieuwe techniek die voor ons relevant is? Dan presenteer je dit tijdens een van onze lunchsessies, zodat je ook anderen kan inspireren.

Onze developers staan voor vakmanschap. Je bent daarom ook kritisch op je eigen werk en staat open voor de feedback van anderen. Je wilt graag blijven leren en jezelf ontwikkelen en wordt hierin ondersteunt door jouw team. Samen zorgen we ervoor dat onze kennis en kunde actueel blijft en we ons vakmanschap kunnen vergroten.


Cloud Republic

Cloud Republic is een van de jongste onderdelen van de Caesar Groep en daar zijn we trots op. We staan bekend om onze expertise op het gebied van Cloud Development. We doen projecten bij klanten als AkzoNobel en Allego waar we state-of-the-art solutions bouwen met de nieuwste technieken binnen de Microsoft stack.

Dit doen we voornamelijk in kleine teams, die gemiddeld drie á vier dagen per week bij de klant zitten. Die andere dag? Die brengen we door op kantoor. Met ruim 20 collega’s zitten we dan bij elkaar om kennis te delen, elkaar bij te praten en te sparren over onze positie op de markt en de nieuwste technologieën.

Vereisten

Een Medior .NET developer bij Cloud Republic heeft..

Jij staat niet stil en bent gemotiveerd om jezelf continue te ontwikkelen als persoon en professional. We zien graag een afgeronde HBO-opleiding richting IT en minimaal 3 jaar werkervaring als Full stack developer. Daarnaast heb je in ieder geval 2 van de 4 onderstaande technische vaardigheden, die andere twee? Daar helpen we je mee!

 • Ervaring met de Microsoft Stack: C#, SQL Server, ASP.NET (zowel MVC als Web API);
 • Ervaring met JavaScript, Typescript en bij voorkeur bijbehorende frameworks als: jQuery, Angular, React en Vue;
 • Kennis van Azure (storage accounts, app services), NodeJS, Xamarin en Visual Studio Team Services;
 • Ervaring met Agile en Scrum.

We verwachten dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie. Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, maar wel in overleg met de klant en ons.


Onze medior .NET developer krijgt..

We verwachten veel van jou als vakman of –vrouw, maar je krijgt er ook het nodige voor terug. Waarschijnlijk had je ondertussen al door dat jouw ontwikkeling bij ons centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten. Zo kan jij doorgroeien naar lead .NET developer of Architect. Daarnaast bieden we jou:


 • Een salaris tussen € 3.300 - € 5.500 aangepast op jouw ervaring;
 • 26 vakantiedagen en 10% vakantiegeld;
 • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Laptop naar keuze;
 • Heerlijke koffie en voldoende tijd voor ontspanning tijdens het harde werken;

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 12 à 15 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo.


Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!


Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Sassenheim en Arnhem. Op welk project jij komt en in welk team dat bepalen we samen.


Enthousiast? Solliciteer dan voor 24 februari 2020  via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Marit Oude Engberink via 06 15 19 17 40 of m.engberink@caesar.nl. Je mag haar overigens ook benaderen voor vragen of onduidelijkheden over de functie, eisen of arbeidsvoorwaarden.