Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Low Code developer bij LowQode (junior/medior/senior)
Overslaan naar content

Low Code developer bij LowQode (medior/senior)

Op locatie€ 2.500 - € 4.500 per maandLowQode

Functieomschrijving

Hierom wil je werken als Low Code developer bij LowQode:

✔️ Deze rol is geschikt voor zowel mediors en seniors

✔️ Bepaal samen met de klant waar de wensen en behoeften liggen

✔️ Bied met zo min mogelijk code een effectieve oplossing


Ter uitbreiding van ons team zoeken we medior én senior Low Code Developers. Binnen dit snelgroeiende vakgebied maak je gebruik van verschillende low code technieken zoals Power Platform en OutSystems om bruikbare software te ontwikkelen. Deze rol is dus zowel interessant voor developers die de eerste stappen in hun low code-carrière gezet hebben, als voor ervaren low code developers die willen helpen het team op te bouwen en uit te breiden.


Als low code developer is het aan jou om samen met onze klant uit te pluizen waar de wensen en behoeftes liggen om deze vervolgens te vertalen in heldere requirements. Aan de hand van de opgehaalde requirements én de vele mogelijkheden die de low code platformen bieden, is het de bedoeling om met zo min mogelijk code een effectieve oplossing te bouwen.


Erio over werken bij LowQode:

“Het feit dat we met een klein team zijn, betekent dat er korte lijntjes lopen. Er is een vriendelijke en positieve sfeer en ik kan mezelf zijn.”

Dit zoeken we in jou:

Als gedreven zelfstarter verwachten wij dat je het vooral leuk vindt om complexe bedrijfsprocessen met de klant op te lossen. Heb je daarnaast al enige ervaring opgedaan met het ontwikkelen van software? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Ben je een meer ervaren developer, dan verwachten wij dat je graag de diepte in duikt. Je vindt het vanuit nature leuk om jouw creatieve geest in te zetten en bent graag bezig met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Verder vinden wij het belangrijk dat je beschikt over:


 • HBO werk- en denkniveau;
 • Communicatieve skills; zowel in woord als geschrift;
 • Een analytische blik en een leergierige instelling;
 • (Enige) ervaring met XML, SQL, HTML, CSS of Javascript;
 • Een goede dosis humor en een hoge mate van zelfstandigheid.

Vereisten

Hier maken we jou blij mee:
We bieden je een uitdagende baan binnen een leuk en gezellig team. Zo zul je nauw samen komen te werken met een aantal ervaren collega’s zoals Robert, Erio, Mark of Tijmen die je alle kneepjes van het vak zullen gaan leren.

Daarnaast kun je deelnemen aan externe- en interne opleidingen, coachingtrajecten en bieden we je nog een aantal andere belangrijke arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een salaris (afhankelijk van jouw werkervaring) tussen €2.500 en €4.500
 • Mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto of openbaar vervoer
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken
 • Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te doen
 • Gezellige activiteiten, zoals powerkiten, karten of een evenement van onze eigen personeelsvereniging Julius


LowQode

Wij zijn LowQode, onderdeel van de bedrijvenfamilie Caesar Groep. Wij zijn een gedreven IT- partner voor organisaties die processen digitaal toegankelijk en beheersbaar willen maken. De digitalisering is in volle gang voor vrijwel elke organisatie. Wij dragen daarin bij door processen soepeler te laten lopen, veranderingen als gevolg van regelgeving snel te implementeren en de beleving bij gebruikers te optimaliseren. Daarvoor passen wij krachtige technologie toe en zijn we niet bang om resultaatverantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast willen we onze klanten graag inspireren met gave en nieuwe ideeën.


Met ons multidisciplinaire team staan wij dagelijks paraat voor onze klanten om hen te ondersteunen op het gebied van low code oplossingen. 


Zie jij deze rol wel zitten?
Denk je dat jij geschikt bent voor de functie van Low Code developer en zie je het zitten om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan snel via bijgaande sollicitatiebutton of laat simpelweg je gegevens bij ons achter. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.