About Us

Data Engineer bij Creates

Functieomschrijving

Jouw passie is data! Van klassieke ERP-systemen tot exotische API’s, in jouw rol als Data Engineer ga je geen uitdaging uit de weg. Dankzij jouw expertise zorg je voor een kwalitatief data platform voor onze klanten. Op basis van je ervaring help je klanten de juiste keuzes te maken, zodat zij nóg meer waarde uit hun data kunnen halen. Je ambitie? Een waar data architect worden voor toekomstige oplossingen binnen de Microsoft Azure Cloud omgeving. Nieuwsgierig? Wij wel naar jou!


Werk voor helden

Bij Creates werken de leukste data professionals van Nederland. Een divers team met verschillende expertises variërend van backend tot frontend en van architectuur tot design. Onze ambitie is om dé data partner voor onze klanten te zijn binnen het Microsoft eco-systeem. Om deze ambitie bij steeds meer organisaties waar te maken breiden we ons team verder uit met nieuwe helden. Helden die warm lopen voor organisaties van klein tot groot en in uiteenlopende branches. Ben jij de held die we zoeken? Dan komt jouw focus te liggen op: 


 • Fungeren als sparringspartner voor onze klanten op het gebied van data en het Microsoft Data Platform;
 • Het ontwerpen en ontwikkelen van een modern enterprise data platform;
 • Specialisme op het gebied van data engineering en moderne datawarehouses binnen de Microsoft Azure cloud omgeving;
 • Een eventuele rol in pre-sales processen zoals inspiratiesessies en offerteprocessen;
 • Een sturende rol in projectteams.


Voor mensen door mensen
Bij Creates stroomt techniek door ons bloed, maar staat de mens centraal. Een team vol eigenwijze strijders, hardwerkende vakidioten en stuk voor stuk ambitieuze levensgenieters streven samen naar het beste. We vinden het leuk om samen aan een project te werken en verbinden graag met onze klanten. Werk je een keer alleen aan een project, dan is er altijd iemand bereid je te helpen en successen te behalen!


Een hoge mate van flexibiliteit en veel ruimte voor gezelligheid in de vorm van borrels, games, gezamenlijk eten en uitjes zorgen voor een prettige werkomgeving. Kennisdeling doen we onder andere tijdens een avond met pizza’s en een drankje. Nieuwsgierig hoe je voorgangers hun eerste maand hebben ervaren? Onze nieuwste Creators vertellen je er hier meer over.


Functievereisten

Jouw kennis is kracht 

Jij bent een expert op het gebied van het Microsoft Data Platform. Je kent je weg binnen Microsoft Azure en hebt kennis van relevante Azure services. Daarnaast ben je bekend met de Modern Data Warehouse inrichting. Je loopt graag voorop als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen binnen de Microsoft Data stack en gebruikt je kennis om zowel klanten als collega’s naar een hoger niveau te tillen. Je consultancy skills zet je in om samen met klanten de volgende stap te bepalen.


Je beschikt over:

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met het Microsoft Data Platform binnen Azure, zoals Azure Data Factory, Azure Data Lake Storage, Azure Databricks, Azure Synapse Analytics en Azure Analysis Services;
 • Ervaring met Azure DevOps;
 • Bij voorkeur kennis van Microsoft Power BI;
 • Ervaring met data modelleren;
 • Ervaring met scrum & agile werken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Je bent tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar in deze functie. Eigen indeling van jouw werkdagen behoort tot de mogelijkheden.


Groei en have fun

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere de Caesar Academy.

Verder kan je rekenen op:

 • Een salaris tussen € 3.400 en € 5.200 bruto per maand;
 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto, NS-businesscard of laat uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen.

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto en voldoende (gratis) parkeerruimte. Tevens is er een bushalte voor de deur, ook handig voor de vrijdagmiddagborrels!


Word een held

Wij ontmoeten je graag! Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur. Toch nog wat meer informatie? Stuur onze recruiter Didier dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 55 78 05 81 of contact hem per d.jabroer@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.