Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Microsoft Dynamics 365 Consultant bij Garansys
Overslaan naar content

Microsoft Dynamics 365 Consultant bij Garansys

Op locatie€ 4.500 - € 6.500 per maandGaransys

Functieomschrijving

Aan de slag bij Garansys als Microsoft Dynamics 365 consultant in het kort:

✅ Jij weet wat de klant belangrijk vindt en zorgt voor de optimale klantbeleving

✅ Op basis van de klant requirements configureer je de dynamics omgeving

✅ Je begeleidt de klant bij de adoptie van hun nieuwe software

✅ Jij bent het aanspreekpunt tijdens de implementatiefase


Garansys heeft jou als consultant nodig omdat Microsoft Dynamics 365 van steeds groter belang wordt als standaard oplossing in ons dienstenportfolio. Je configureert, op basis van klant requirements, de dynamics omgeving voor het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Door gebruik te maken van tooling in Power Platform richt je onderscheidende processen in.


Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van de software volgens de specificaties en beschrijvingen. Je begeleidt de klant bij de adoptie en blijft het aanspreekpunt tijdens de implementatie fase. Je kijkt heel goed naar wat de (interne) klant belangrijk vindt en draagt zorg voor een optimale klantbeleving. Dit weet je daarnaast feilloos te combineren met het DNA van Garansys.


Je bent onderdeel van een zelfsturend team en je voert je werkzaamheden uit binnen een project-/scrumteam voor onze klanten. In dit team trek je op met collega’s zoals Wim, Jurgen, Frans, Anna, Danny en Patrick en werk je samen voor klanten zoals SSVV, Tate & Lyle, DT&V.


“Als consultant hou ik me bezig met wat de klant nodig heeft. Is hetgeen wat zij zeggen nodig te hebben, wel écht wat er nodig is? Ik achterhaal de wensen van de klant, breng de functionaliteiten in kaart, ga het gesprek aan en schrijf een advies of bevestiging voor de klant. Hierna gaan we aan de slag en bekijken we welke mogelijkheden er zijn binnen het Power Platform.” Danny, Business IT Consultant


Vereisten

Je maakt ons blij met:

Als Microsoft Dynamics 365 consultant is het belangrijk dat je onze klanten kunt enthousiasmeren. Je bent een teamplayer en kan goed samenwerken. Daarnaast kun je ook collega’s aansturen en hen ondersteunen in hun ontwikkeling. Je vindt het leuk om je kennis te delen met anderen en je kunt een team bij de klant op sleeptouw meenemen.


Je hebt kennis van Microsoft Power Platform, en dan met name van Power Apps en Power Automate. In deze functie richt jij je voornamelijk op de Marketing, Sales en Customer Service modules van Microsoft Dynamics 365. Heb je ook ervaring met de modules Field Service en/of Finance Operations? Pluspunten! 😉


Verder heb je:

  • Een HBO/WO diploma binnen een relevante opleiding, zoals Business IT & Management of Informatica
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling;
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in deze rol
  • Ervaring met een scrum/agile manier van werken


Hier word jij blij van:

Je krijgt veel vrijheid en we zijn erg flexibel. In overleg werk je op kantoor, thuis of bij de klant. Heb je de ambitie om door te groeien naar architect? Dat moedigen we natuurlijk aan. Je krijgt bij ons voldoende ruimte om nieuwe tools en technieken te proberen. Daarnaast gelden deze arbeidsvoorwaarden:

💰 Een salaris tussen de €4.500,- en €6.500,-

🚙 Mobiliteitsbudget om te besteden aan een (lease)auto

☀️ 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

📅 Een 40-urige werkweek

💻 Een laptop naar keuze bij een vaste aanstelling en een onkostenvergoeding (internet/telefonie) voor het thuiswerken

📚 Opleidingsbudget (en -dagen), om nóg beter te worden in wat je doet, bijvoorbeeld door een workshop uit de Caesar Academy te volgen

🎾 Gezellige activiteiten zoals padel, kennislunches of een uitje met onze eigen personeelsvereniging Julius


Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klant door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Hierbij kijken we verder dan alleen de technologie. Wij zorgen ervoor dat we gegarandeerd het verschil maken door de juiste oplossing te ontwerpen, ontwikkelen en beheren op basis van Dynamics365, het Powerplatform en Microsoft Azure. Deel jij onze ambitie? Word dan onze nieuwe collega!


Heb je een vraag of wil je kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.