Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Caesar Groep - Junior .NET/Azure developer bij Cloud Republic
Overslaan naar content

Junior .NET/Azure developer bij Cloud Republic

Op locatie€ 3.500 - € 5.250 per maandCloud Republic

Functieomschrijving

Dit is waarom je Cloud Developer bij Cloud Republic wilt worden

 • Persoonlijke ontwikkeling is voor jou een must. Elke week iets nieuws leren laat jouw developer hart sneller kloppen.
 • Je bent graag omringd met collega’s en vindt het daarom fijn dat we in teams bij de klant werken.
 • Ruimte en vrijheid staan hoog op je lijstje. Podcast opnemen of aan de slag met een nieuwe techniek? Gaan!
 • Zin in gezelligheid? Die is er volop, denk aan: het weekend inluiden met biertjes van onze huisbrouwerij ‘Oproer’ of meespelen tijdens een D&D-sessie of spelletjesavond.


Klaar voor de volgende stap?

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten in Cloud Native Development. We werken met de nieuwste technieken en durven daar vooral mee te pionieren. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren hard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar continu uit. Wil jij je ook volop ontwikkelen in ons ambitieuze team? Word dan Cloud Developer bij Cloud Republic!


Wij zijn Cloud Republic

Wij werken in teams aan innovatieve Cloud Native oplossingen voor klanten als NS, Rijksmuseum en Cito. In deze rol ben je niet alleen bezig met code kloppen en bugfixing, maar geef je ook je mening in het development proces. Veruit de meeste projecten zijn greenfield development, geen legacy code voor jou dus.


Verder ziet jouw werkweek er zo uit:

 • Je bouwt samen met collega’s als Matthijs en Daan aan webapplicaties voor onze klanten en durft initiatief te nemen om jouw ideeën uit te werken tot bruikbare oplossingen.
 • Je deelt je werkweek zelf in. De meeste collega’s kiezen voor twee dagen bij de klant, één a twee dagen thuis en minimaal één dag op kantoor.Op vrijdag kom je samen met het team naar ons kantoor om te sparren en natuurlijk gezellig bij te kletsen. Ook houden we maandelijkse kennissessies op vrijdag zodat we continu van elkaar blijven leren.
 • Je opgedane kennis en ervaring deel je met het team om zo gezamenlijk naar een hoger niveau te groeien.
 • Raak je niet uitgepraat over development? Dan schuif je aan bij onze Dev Talks podcast of deel je jouw development skills in onze Beter Worden serie.

Christian van Dijk – Cloud Developer: “Toen ik in contact kwam met Cloud Republic merkte ik al snel dat hier mensen werken die net zo denken als ik en waarvan ik enorm veel van kan leren. Je merkt echt dat iedereen hier passie heeft voor techniek en daar niet over uitgepraat raakt.


Jij & Cloud Republic

Los van je hoeveel ervaring je hebt, vinden we het belangrijk dat je net zo’n vakidioot bent als de rest van ons team. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied en gedreven om te groeien als professional en mens. Verder zien we graag een hbo-diploma, maar als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap maken we graag een uitzondering. Je hebt daarnaast ervaring met onderstaande pijlers:

 • Back-end: Minimaal 1 jaar ervaring met technieken zoals C#, (no)SQL databases en .NET Core
 • Front-end: JavaScript, Typescript, CSS en bij voorkeur met bijbehorende frameworks zoals Angular, React, Vue of zelfs Blazor
 • CI/CD: Aantoonbare werkervaring met bijvoorbeeld Azure DevOps en/of Github pipelines
 • Cloud: Azure services, zoals Functions, Azure SQL, Service Bus, App Services etc.


Wat krijg je van ons?

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van je persoonlijke ontwikkelplan stippel je je groeipad op het gebied van technische en persoonlijke skills uit. Ook volg je trainingen met collega's en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast bieden we diverse leer- en coaching trajecten binnen onder andere onze Caesar Academy en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden: 

 • Een salaris afhankelijk van jouw werkervaring maar ergens tussen de €3.500 en €5.250;
 • De keuze om parttime of fulltime te werken;
 • Begeleiding om door te groeien tot Senior of een specialisatie waar jij enthousiast van wordt;
 • Een mobiliteitsbudget dat je besteedt aan een lease- of eigen auto;
 • Een eindejaarsbonus op basis van onze prestaties als team (oplopend tot 2,5 maandsalarissen);
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;
 • Een laptop en mobiele telefoon naar keuze;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget (inclusief dagen) om jezelf continu te verbeteren;
 • Veel gezellige teamactiviteiten zoals een maandelijkse kennislunch maar bijvoorbeeld ook D&D avonden, een nachtje weg met het team of een VR-gametoernooi;
 • Volop fruit, koffie, thee, frisdranken en genoeg snacks;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Join the Club

Word jij blij van ons verhaal en en heb je zin om als junior .NET/Azure developer bij Cloud Republic te beginnen? Solliciteer dan direct! Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Ricardo dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 22 97 82 46 of contact hem per r.limapires@caesar.nl.

Twijfel je om te werken in loondienst of als zzp’er? Dan is het SharedFlex model zeker iets voor jou. We onderzochten wat de verschillende beweegredenen zijn om wel of niet te freelancen. Zowel bij medewerkers die (nog) nooit of al wel de stap hebben gezet naar zzp-schap, kwamen hieruit drie belangrijke overwegingen naar voren. SharedFlex staat voor een hoog inkomen, keuzevrijheid en zekerheid. Wil je meer weten over SharedFlex? Hier vind je alle informatie.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.