Senior .NET developer bij Cloud Republic

 • Cloud Republic
 • Utrecht, Utrecht, Nederland

Senior .NET developer bij Cloud Republic

Functieomschrijving

Wij zijn in de 26 jaar dat we bestaan vaker uitgedaagd in ons ondernemerschap, waardoor we ook nu met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. Dit is waarom wij blijven werven voor deze vacature. We passen vanzelfsprekend ons sollicitatieproces aan en streven ernaar zoveel mogelijk digitaal op te kunnen lossen door middel van videocalls. Wil je meer weten over ons aangepaste sollicitatieproces? Neem dan contact op met Wendy van Wijngaarden via w.wijngaarden@caesar.nl of bel haar op 06-15 96 89 43.


“We zeggen nooit nee. We zeggen: 'we denken dát het kan, nu nog uitzoeken hoe' en dan gaan we aan de slag”Jeroen Meijer, Cloud Architect & Lead developer bij Cloud Republic (onderdeel van de Caesar Groep).


Cloud Republic staat voor vakmanschap en kwaliteit. Dit verwachten niet alleen onze klanten, maar ook wij van onszelf en onze collega’s. We dagen elkaar dan ook continu uit in onze kennissessies, tijdens onze kantoordagen en in het controleren en beantwoorden van vragen van onze teamgenoten. We zoeken altijd naar de meest passende oplossing en nemen nooit meteen een antwoord voor waar aan. Denk jij dat je ons team kan uitdagen in hun kennis en kunde? Dan ben je van harte welkom!


Vakmanschap

Senior developers binnen Cloud Republic zijn bij uitstek de vakmensen die de kwaliteit van onze oplossingen weten te bewaken en te borgen. Naast dat je op een project werkt aan .NET- en webapplicaties van onze klanten ben je ook een belangrijke coach en vraagbaak voor je junior en medior collega's. Als zij vastlopen binnen het project dan weten ze dat jij ze verder kan helpen. Jij weet de vraag van onze klant om te zetten in kwalitatieve ‘cutting edge’ technologie waarmee je direct impact hebt op de business van de klant.

Je functioneert als belangrijke sparringpartner voor je senior- en lead development-collega's en voor onze managing director, want jij bent op de hoogte van en hebt een uitgesproken mening over de nieuwste tools, technieken en frameworks binnen de Microsoft Stack. Je inspireert zo onze klanten en je collega's om buiten de kaders te denken en met creatieve nieuwe oplossingen te komen.


Cloud Republic

Cloud Republic is een van de jongste onderdelen van de Caesar Groep en daar zijn we trots op. We staan bekend om onze expertise op het gebied van Cloud Development. We doen projecten bij klanten als AkzoNobel, NS en Allego waar we state-of-the-art solutions bouwen met de nieuwste technieken binnen de Microsoft stack. Dit doen we voornamelijk in kleine teams, die drie á vier dagen per week op locatie bij de klant werken. De rest van de week? Die brengen we door op kantoor in Utrecht. Met ruim 20 collega’s zitten we dan bij elkaar om kennis te delen, elkaar bij te praten en te sparren over onze positie op de markt en de nieuwste technologieën. Ook zijn we een eigen podcast gestart: Dev Talks!

Vereisten

Een senior .NET developer bij Cloud Republic heeft..

Zie jij het wel zitten om ons developmentteam te verrijken? Dan heb je in ieder geval kennis van Agile en scrum, want dat is de werkwijze die wij hanteren. Sterker nog, indien je een gecertificeerd scrum master bent, dan heb je zeker een streepje voor!

Jij vindt het belangrijk en leuk om jouw kennis over technologie up to date te houden. Je hebt een duidelijke mening over source control en release management en bent niet bang om deze te delen. We zien graag een HBO diploma, maar weet jij ons te overtuigen van jouw vakmanschap en ondernemerschap? Dan heb je alleen nog het volgende nodig:

 • Minimaal 5 jaar ervaring met de Microsoft Stack, C#, SQL Server, ASP.NET MVC;
 • Kennis van Azure DevOps en/of Team Foundation Services; 
 • Ervaring met JavaScript, Typescript en bij voorkeur bijbehorende frameworks als: jQuery, Angular, React en Vue;
 • Kennis van Azure PaaS diensten, zoals: App Services, Azure AD, Storage, SQL Azure;

We verwachten dat je tussen de 32-40 uur in dienstverband beschikbaar bent in deze functie. Flexibele werktijden en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, in overleg met de klant en ons.


Onze senior .NET developer krijgt..

We verwachten veel van jou als vakman of –vrouw, en je krijgt er ook het nodige voor terug. Waarschijnlijk had je ondertussen al door dat jouw ontwikkeling bij ons centraal staat. Dit uit zich in minimaal 4 opleidingsdagen, 1000 euro opleidingsbudget per jaar en natuurlijk ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leer- en coachingstrajecten. Daarnaast bieden we jou:


 • Een salaris tussen € 3.700 - € 4.700, aangepast op jouw ervaring;
 • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld en de mogelijkheid tot een sabbatical (3 maanden!) na 7 jaar dienstverband;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Laptop naar keuze. 


Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.


Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!

Onze klanten? Die zitten verspreid over Nederland, bijvoorbeeld in Sassenheim, Utrecht en Arnhem. In welk project en in welk team jij aan de slag gaat bepalen we samen met jou op basis van onze gezamenlijke ambities.


Enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of neem direct contact op met Wendy van Wijngaarden via 06-15 96 89 43 of w.wijngaarden@caesar.nl. Je kunt haar natuurlijk ook benaderen voor vragen over de functie, het team of arbeidsvoorwaarden.