Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Werken bij Caesar Groep | .NET/Azure updates
Overslaan naar content

MELD JE AAN VOOR .NET/AZURE UPDATES

We raken niet uitgepraat over development! Daarom bloggen en podcasten we over trends en ontwikkelingen binnen development en delen we onze kennis ook in een videoreeks. Altijd op de hoogte zijn van de laatste tips & tricks? Schrijf je dan in voor onze .NET updates!

BLOGS OVER AZURE/.NET DEVELOPMENT

Azure Functions Isolated Process

Met de komst van .NET 5 en nu met de LTS versie .NET 6 is er een nieuwe stap gezet voor Azure functions, Azure Functions isolated process. In dit artikel gaat Florian in op de veranderingen binnen de architectuur die nodig waren om support voor deze nieuwe versie van .NET te bieden, laat hij zien wat de grootste verschillen zijn tussen in-process (oude architectuur) en isolated process en hoe ermee aan de slag kunt.

Code kwaliteit met SonarCloud

 Bij het ontwikkelen van software gebruiken we bijvoorbeeld SonarCloud. SonarCloud is een statische code analyse tool om de kwaliteit van onze code te kunnen meten. Zodra een ontwikkelaar zijn nieuwe code oplevert wordt deze door SonarCloud automatisch geanalyseerd en voorzien van feedback.

De belangrijkste highlights van GitHub Universe

Naast het jaarlijkse .NET Conf, vond ook GitHub Universe 2022 plaats. Tijdens dit terugkerende event kondigt Github de nieuwste tools aan voor developers op het gebied van cloud, beveiliging, community en AI. Heb je Github Universe gemist of wil je nog even teruglezen wat er nu precies is aangekondigd? Wij praten je over de grootste highlights.

Houd de code uniform met CodeMaid

Als developers willen we ons werk zo efficiënt, overzichtelijk en eenvoudig mogelijk maken. Veel processen en handelingen automatiseren we zelf, maar voor een groot aantal standaard handelingen heeft het natuurlijk weinig zin zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Binnen Garansys helpt CodeMaid ons hierbij.

PODCAST: DEV TALKS - VOOR DEVELOPERS, DOOR DEVELOPERS!

Duurzaamheid in IT

In deze aflevering gaan we in gesprek met Tom Kennes, Sustainable Cloud Consultant en tevens lid van de Sustainable Digital Infrastructure Alliance wat inhoudt dat hij zich op wekelijks basis bezig houdt met het verduurzamen van de IT-branche. We gaan dieper in op de duurzaamheid van de IT-wereld en Tom deelt praktische tips over hoe developers en IT-bedrijven de eerste stap kunnen zetten om softwareontwikkeling te verduurzamen.

Modern Data Platforms

In deze aflevering duiken we samen met Ian Smith in de wereld van Modern Data Platforms. Ian is Modern Data Platform Architect bij Creates en houdt zich bezig met het neerzetten van toekomstvaste dataplatforms. Hij heeft al flink wat jaren ervaring in de wereld van Modern Data Platforms en legt ons precies uit wat dit nu precies inhoudt.

Cloud Data Architectuur Met AkzoNobel

In deze aflevering gaan Dibran en Florian in gesprek met Maarten Oosterkamp over het inrichten van een data architectuur. Maarten is Cloud Data Architect bij AkzoNobel en deelt onder andere wat belangrijke data is om te verzamelen, wat essentieel is voor het inrichten van een goede data architectuur, hoe je data kunt inzetten voor het verbeteren van je diensten.

Zero Trust Architecture

In deze aflevering behandelen Dibran en Florian samen met gast Jeroen Meijer de nieuwe trend in de IT-wereld: Zero Trust Architecture. We bespreken hoe je succesvol een RBAC model kunt implementeren met services zoals Auth0, Azure Active Directory, Azure B2C, IdentityServer, PolicyServer en dergelijke.

BETER WORDEN VIDEOSERIE

In de Beter Worden serie nemen we je mee langs verschillende aspecten van Cloud Development en leren we je hoe je in een korte tijd beter en effectiever aan de slag kunt met het ontwikkelen van applicaties en software in de Cloud.

DEVELOPMENT BINNEN CAESAR GROEP

Cloud Republic en Garansys zijn onderdeel van de Caesar Groep. We vertellen je graag wat meer over ze:

Cloud Republic

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten in Cloud Native Development. Bij ons werken betrokken IT-professionals met een enorme passie voor techniek. We zijn echte teamplayers en deinzen niet weg voor een uitdaging. Iedere dag zijn we op zoek naar een manier om nog sneller en innovatiever te werken. Bij ons mag je jezelf zijn en krijg je alle tijd en ruimte om je te ontwikkelen. Want als jij groeit, groeien wij met je mee. We werken vaak in teams bij onze klanten, onder andere NS, Cito, Rijksmuseum, AkzoNobel, ASR en ABN Amro.

Garansys

Bij Garansys doen we alles nét even anders. We zijn eigenwijs, gedreven en staan voor de nieuwe norm in IT-dienstverlening. Wij geloven dat we waarde creëren voor onze klanten - zoals a.s.r., DT&V, Libris & Vertom - door hecht met elkaar samen te werken en onze oplossingen te leveren op het juiste moment, met garantie en zekerheid. Wij zijn, net als jij, verliefd op de Microsoft Stack en simpelweg erg goed in de back-end. Een open cultuur waarin iedereen elkaar persoonlijk kent en veel ruimte voor ontwikkeling, is hoe onze medewerkers ons omschrijven.

#WERKENBIJCAESAR