Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

CAESAR SHAREDFLEX

Wij leveren bij onze opdrachtgevers passende ICT-professionals in de vorm van flexibele ICT-capaciteit. Dit doen wij zowel in de zakelijke sector, als bij de (semi) overheid op basis van langdurige mantelovereenkomsten, die wij samen met Caesar Overheid hebben gewonnen via verschillende aanbestedingen. Caesar SharedFlex, flexibel werken en flexibel verdienen! Welk model spreekt jou aan?

Caesar Overheid stempel

WERKEN BIJ CAESAR SHAREDFLEX

Danny Maasdam - Technisch Adviseur

De manier van werken die Caesar aanbiedt vraagt om een zelfstandigheid van de medewerker, dat lijkt op werken als eigen baas. Voor de beloning met bonussen is deze vergelijking ook te maken, dat maakt het zeer interessant. En toch heb je de zekerheid die een goede werkgever geeft. Een team accountmanagers die opdrachten voor je zoekt, pensioenopbouw en al het andere dat een goede werkgever regelt, is van toepassing.

Martijn Helder - Sharepoint Consultant

SharedFlex vind ik fijn omdat je geen tijd te hoeft besteden aan teamzaken en je volledig kunt richten op de klant. De beloning afhankelijk van inzet is daarnaast interessant bij lange klussen en natuurlijk het maken van veel uren. Wat ik tenslotte fijn vind is dat je wel gewoon Caesar medewerker blijft. Je profiteert dus van de goede administratie, flexvergoedingen, de medewerkers dag van Caesar, Julius uitjes en je kunt zonder problemen werken bij Caesar op kantoor.

SHAREDFLEX MODEL

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze Sharedflex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde Sharedlex modellen.

Sharedflex model

OPENSTAANDE VACATURES CAESAR SHAREDFLEX

Geen open vacatures.
Functietitel

Volg Caesar SharedFlex op LinkedIn

Voor de laatste updates over (werken bij) Caesar SharedFlex