Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

ACCOUNTMANAGER

BIJ CAESAR GROEP

WERKEN ALS ACCOUNTMANAGER

Herken jij jezelf meer in de titel Accountmanager, Business Development Director of New Business Developer? Richt je je het liefst op lange termijn relaties, klantbehoud en ben je graag onderweg? Of ben jij meer het type relaties leggen, bellen en nieuwe projecten binnenhalen? Binnen Caesar Groep hebben we verschillende accountmanagement functies open staan, in grote en kleine teams, B2B en Overheidsmarkt. Wat past het beste bij jou?

Account manager bij Caesar Groep

COLLEGA'S VERTELLEN

Je werkt voor een stabiele organisatie die echt waarde toevoegt bij de klant. We werken samen op basis van vertrouwen en niet op basis van controle. Ik krijg veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en dat vind ik fijn.

Michiel Leenaers - Business Development Director @ Garansys

Onze Creators zijn kundig in het vak wat zij uitvoeren. Ook zijn zij flexibel, want soms wordt er meer gevraagd dan dat we eigenlijk doen. Mensen die binnen kaders werken slaan dat vaak af. Het verschil is dat wij het wél oppakken. We denken in oplossingen en bewegen met elkaar en de klant mee.

Shaghayegh Farkooshi - Accountmanager @ Creates

Er worden verwachtingen geschept over zelfstandigheid en de sfeer binnen het bedrijf. Tot nu toe klopt dit voor mijn gevoel. Collega’s die al lange tijd in dienst zijn erkennen dit ook. Er wordt geluisterd naar de medewerkers en gehandeld naar hun ideeën.

Arie Mesker - Business Development Manager @ Garansys

"Bij Caesar Groep kun jij het beste halen uit onze aanpak gebaseerd op de Theory-of-Constraints van Eliyahu Goldratt. Een unieke commerciële aanpak die iedere accountmanager voorziet van nieuwe inzichten die helpen bij het bereiken van doelen maar ook bij het waarmaken van persoonlijk ambities."

Luc Spaas COO Caesar Groep

Luc Spaas

Jaarlijks kartevent

Elk jaar nodigen we klanten en collega's uit om de strijd tegen elkaar aan te gaan op de kartbaan. Kijk mee naar de editie van 2022!