Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

TRAINEESHIPS BIJ GARANSYS (START SEPTEMBER 2022)

In de .NET en Business to IT traineeships leiden we starters op de arbeidsmarkt in 16 maanden op tot volwaardig junior fullstack .NET developers en business consultants. In multidisciplinaire teams werk je aan échte klantprojecten, draai je mee in een volwaardige IT organisatie en ontwikkel je jezelf op zowel professioneel als persoonlijk niveau.

Het traineeship start per september 2022 en is een intensieve pressure cooker waarin de basis wordt gelegd op het gebied van techniek én soft skills. Trainees draaien mee op een intern ontwikkelproject én doen mee aan een persoonlijk en professioneel ontwikkeltraject vanuit Caesar Academy. In december is een GO/NO GO moment op basis van ontwikkeling op techniek en op persoonlijk vlak.

Als het goed is heb je in januari 2023 een vast contract in je zak! Vanaf dan draai je 12 maanden fulltime mee in een klantteam bij Garansys, ga je aan de slag met het behalen van technische certificeringen én ga je je verder ontwikkelen als persoon en als professional.

Je kunt bij ons op kantoor op Papendorp (Utrecht) werken maar natuurlijk ook een deel vanuit huis. We vinden daarin samen de juiste balans.

Traineeship Caesar

DE TWEE TRAINEESHIPS EN WAT JE GAAT LEREN

.NET Traineeship

Als trainee word je opgeleid tot fullstack .NET developer in de volgende technieken: Front-end: Blazor, JavaScript en Typescript

Back-end: C#, SQL Server, ASP.NET MVC, Unit Testing en .NET Core

Cloud: Azure Functions, App Services, Cosmos DB, Eventhubs, Service Bus en Azure Resource Manager

DevOps: YAML, Powershell Scripting en GIT

Azure: AZ-900 | Scrum: PSM 1

Business to IT Traineeship

Als trainee word je opgeleid tot junior IT consultant. Met deze platforms ga je in het traineeship aan de slag: Microsoft Dynamics: Configuratie, Sales, Service, Marketing, Flows en Power Automate

Power Portals: Configuratie

Ook leiden we je op in consultancy vaardigheden zoals gesprekstechnieken, de vraag achter de vraag achterhalen en klantsessies leiden. Kortom; alles wat je in huis moet hebben om een goede IT consultant te worden.

Beide traineeships (soft skills)

Op softskill gebied gaat het voornamelijk om de ontwikkeling als persoon, waar liggen kwaliteiten en aandachtspunten, waar wil een trainee zich op ontwikkelen. Het gaat hier voornamelijk om communicatieve vaardigheden, commerciële vaardigheden, werken in teamverband en het ontwikkelen van zelfvertrouwen binnen je functie (oftewel: vakmanschap). Het PPO Awareness traject is hier onderdeel van, maar er worden ook diverse andere trainingen gegeven door medewerkers van Caesar Groep (waar Garansys onderdeel van is) en coaches van Caesar Academy.

TRAINEESHIP VACATURES

Geen open vacatures.

TESTIMONIALS

“Voor mij staat ontwikkeling hoog in het vaandel en dit staat ook bij Garansys en Caesar Groep centraal”.

Aboubakr Majait

Trainee .NET

“Ik vind het fijn om een beetje te kunnen sparren over wat de beste manier is om iets aan te pakken/op te lossen”.

Bram Dortmans

Trainee .NET

“Ik vind het belangrijk dat ik mijzelf kan zijn binnen een bedrijf, en binnen Garansys kan dit gelukkig”.

Anna van der Heide

Trainee Business to IT Consultant

ARBEIDSVOORWAARDEN

Vakantie

Alle werknemers hebben recht op 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

Persoonlijk opleidingsbudget

Persoonlijk opleidingsbudget (inclusief opleidingsdagen) om jezelf continu te verbeteren

Werkgeversbijdrage

Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen-en zorgverzekering

Onkosten vergoeding

Een netto onkostenvergoeding voor telefoon- en internetkosten

Laptop

Een laptop zodat je jouw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren

Personeelsuitjes

Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius

BLOGS OVER TRAINEESHIP

IT Traineeship 2020-2021

In september 2020 zijn Pepijn, Christian en Nick gestart met het eerste traineeship binnen Caesar Groep. Onder begeleiding van Jan en Marit zijn de trainees aan de slag gegaan bij Garansys. Wij spraken de heren en hun begeleiders en vroegen hen het hemd van hun lijf.

IT traineeship 2021-2022

In september startten vier nieuwe trainees met hun gloednieuwe carrière. Aboubakr en Bram gingen aan de slag in het .NET Traineeship en Anna en Danny begonnen met het Business IT Consultant Traineeship. Hun eerste maand is voorbij gevlogen en wij waren benieuwd hoe dat is verlopen.

MINIMALE VEREISTEN

In het traineeship is het natuurlijk belangrijk dat je beseft dat je bij lange na nog niet bent uitgeleerd. Een trainee staat open om zichzelf verder te ontwikkelen als volwaardig professional op de arbeidsmarkt. Dit begint al met zelf op de hoogte te zijn en blijven van ontwikkelingen in de markt, je kennis te delen met andere trainees en te durven vragen als je er zelf even niet uit komt.