About Us

Unitmanager bij Caesar Overheid

 • Caesar Overheid
 • Utrecht, Nederland

Unitmanager bij Caesar Overheid

Functieomschrijving

Als unitmanager bij Caesar Overheid heb je enorme affiniteit met de overheidsmarkt. Je hebt voldoende kennis van deze markt om een duidelijke visie te hebben op de snelle kennisontwikkeling en digitale transformatie binnen de wereld van ICT. Ben je daarnaast commercieel gedreven en heb je een duidelijke mening over marketing- en verkoopdoelstellingen? Dan ben jij wie we zoeken!


Caesar Overheid

Caesar Overheid is onderdeel van de Caesar Groep, ondertussen al ruim 27 jaar expert in ICT-dienstverlening. Binnen deze familie van ICT-bedrijven richt Caesar Overheid zich op de overheidsmarkt, waarin wij de uitdaging realiseren om altijd en tijdig te beschikken over het juiste aantal, qua (domein) kennis en ervaring, passende ICT-professionals. Dit doen we met een duidelijke visie vanuit de overheid op een ICT-wereld van snelle kennisontwikkeling en digitale transformatie.


Binnen de afgesproken kaders van de Groep hebben we de vrijheid en verantwoordelijkheid om een optimale klantprestatie te leveren. Komende jaren willen we Caesar Overheid verder ontwikkelen en uitbouwen binnen de sector Veiligheid en Justitie, door het opstellen en realiseren van een ambitieus businessplan. Deze realisatie doen we vanzelfsprekend met behulp van BID management; resource management; accountmanagers en de nodige vertegenwoordigers uit de andere bedrijven binnen Caesar Groep.Lees hier over de ervaringen van nieuwe collega's Pien en Melvin (IT recruiters Caesar Overheid)

Functievereisten

Unitmanager bij Caesar Overheid
Als unitmanager binnen Caesar Overheid verwachten we dat je commercieel gedreven bent. Je hebt de nodige kennis en ervaring in de overheidssector en weet daarom precies hoe de digitale transformatie binnen deze sector zich ontwikkelt. Sterker nog, jij hebt daar een mening over en die deel je graag met onze overheidsklanten. Deze mening weet jij om te zetten in een middellange termijnvisie voor de verdere ontwikkeling van Caesar Overheid, die de basis vormt voor onze reputatie bij onze klanten en partners.


Als unitmanager ben je natuurlijk niet alleen maar commercieel gedreven. Je beschikt ook over de human touch, want de mens maakt immers het verschil in de digitale wereld. Dit betekent dat je een teamplayer bent, die ernaar streeft om het maximale uit de markt, de persoonlijke en professionele competenties van jouw unit én de organisatie te halen.


Je rapporteert aan de directie van Caesar Groep en bent lid van het managementteam, waar tips en tops worden gedeeld, zodat je altijd anderen hebt om mee te sparren en ideeën uit te wisselen. Je geeft leiding aan jouw unit, maar je passie voor commercie en de overheidssector zijn van groter belang dan je managementervaring.


Verder verwachten we dat je:

 • Minimaal 6 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie;
 • In het bezit bent van een HBO- of WO-diploma;
 • Bij voorkeur kennis hebt van algemene organisatiekunde, strategisch management en het opstellen van beleidszaken;
 • Een gesprekspartner bent voor directie en C-level bij klanten en partners;
 • Weet hoe je richting geeft aan jouw unit op basis van het opgestelde businessplan;
 • Onze succesvolle marktpositie weet te behouden en uit te bouwen;
 • Het unitbudget opstelt en de realisatie hiervan bewaakt;
 • Het beoogde omzetbudget realiseert;
 • Een bijdrage levert aan de beleidsvorming van Caesar Groep;
 • Bij voorkeur weet hoe je het niveau van zelfsturing en professionaliteit van je teams verder ontwikkelt.


Ben jij klaar voor deze uitdaging?
Herken jij jezelf helemaal in bovenstaande? Dan ben jij de commercieel gedreven unitmanager die we zoeken! Solliciteer snel via de ‘Solliciteer’ button en start daarmee jouw nieuwe avontuur binnen Caesar Overheid.

Heb je nog aanvullende vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Didier Jabroer via 06 81 01 86 97 of d.jabroer@caesar.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.