Skip to content

Traineeship .NET bij Garansys

Nederland, Utrecht, UtrechtGaransys

Functieomschrijving

In het .NET traineeship leiden we IT-starters op de arbeidsmarkt in 16 maanden op tot volwaardig junior fullstack .NET developers. In multidisciplinaire teams werk je aan échte klantprojecten, draai je mee in een volwaardige IT organisatie en ontwikkel je jezelf op zowel professioneel als persoonlijk niveau.


Het traineeship start september 2022, waarbij we eerst kijken naar je niveau en je met andere .NET trainees aan een intern project aan de slag gaat. Tijdens dit project leer je in vier maanden de nodige technische vaardigheden en ontwikkel je je soft skills om een goede basis te leggen voor het opvolgende jaar. In december heb je daarom een evaluatiemoment, waarop wordt bepaald of je per januari 2023 met een vast contract in je zak definitief als Fullstack .NET developer aan de slag kan op klantprojecten. Vanaf januari begint dan ook het echte werk, waarin je 12 maanden fulltime meedraait in een klantteam, een drietal technische certificeringen behaalt én je je verder ontwikkelt als persoon én als professional. Tijdens deze 12 maanden zal je kennis maken met diverse klanten, methodieken, technieken, design patterns, frameworks (Blazor, Angular, xUnit) en tooling (hosting, Azure cloud, CI/CD pipelines, SonarCloud). Zo kun je na afronding van je traineeship een goede keuze maken in waar jouw voorkeur ligt en hoe jij je verdere carrière wilt vormgeven. 

Vereisten

Minimale vereisten

In het traineeship is het natuurlijk belangrijk dat je beseft dat je bij lange na nog niet bent uitgeleerd. Een .NET trainee staat open om zichzelf verder te ontwikkelen als volwaardig professional op de arbeidsmarkt. Dit begint al met zelf op de hoogte te zijn en blijven van ontwikkelingen in de markt, je kennis te delen met andere trainees en te durven vragen als je er zelf even niet uit komt.


Verder vragen we het volgende:

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO of WO opleiding richting Software Development of Informatica
 • Enige programmeerkennis, liefst in .NET, dit kan via een stage zijn, maar mag ook een bijbaan of hobbyproject zijn
 • Een gezonde dosis motivatie en lef om aan te geven wat je wanneer nodig hebt om jezelf verder te kunnen ontwikkelen
 • Een open leergierige houding, waarin je feedback durft te geven, maar ook te ontvangen
 • De ambitie om kwalitatief hoogwaardige applicaties te ontwikkelingen, die voldoen aan de standaard van de klant én het team


“Voor mij staat ontwikkeling hoog in het vaandel en dit staat ook bij Garansys centraal”. - Aboubakr Majait, Trainee .NET (lichting 2021)


Wat bieden wij

Binnen het traineeship verwachten we dat je 40 uur per week beschikbaar bent. In de eerste vier maanden ontvang je een tijdelijk contract, waarna je na het GO-moment een vast contract ontvangt. Tijdens je traineeship ontvang je een bijbehorend salaris tot 2.500 euro en een vergoeding voor je reiskosten. Zodra je je traineeship afrondt, kom je vast in dienst bij Garansys, kom je in onze reguliere planning- en beoordelingscyclus en ontvang je een mobiliteitsvergoeding (mogelijkheid tot leasen). 


Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in ieder geval de volgende certificaten te behalen:

 • Azure: AZ-900, DP-900, PL-900 en voorbereiding op AZ-204
 • Scrum: Professional Scrum Master I (PSMI)


Verder gelden de volgende arbeidsvoorwaarden zoals bij iedere Caesar medewerker:

 • 10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een laptop (vanaf vast contract de optie om er zelf één uit te kiezen);
 • Mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen of studies;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.


Upload jouw brief met CV via de sollicitatiebutton, je hoort dan snel van één van onze recruiters! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Nederland, Utrecht, Utrecht
Garansys

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Didier Jabroer Talent Acquisition Manager

Didier

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar