Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Traineeship .NET bij Cloud Republic - Lift Off programma

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.800 - € 3.000 per maandCloud Republic

Functieomschrijving

Boost je IT-carrière met Lift Off

Heb jij nét dat beetje extra ambitie en wil jij je in sneltreinvaart ontwikkelen tot Junior Cloud Developer? Join Lift Off en geef je IT carrière een boost.


Wil je aan de slag als developer bij een van de beste development dienstverleners van Nederland? Dan is dit je kans. In 6 maanden leiden wij je op tot een volwaardige cloud developer met kennis en ervaring van onder andere: Azure, C# .NET, Azure DevOps, Angular of React.


Wij begrijpen dat jij als afstudeerder of starter meteen aan toffe projecten wilt werken, en dat je geen hello world meer hoeft te leren. Daarom word je direct onder begeleiding van een van onze beste developers op de ontwikkeling van tooling gezet die wij inzetten bij onze klantprojecten. Het gaat om tooling waarmee wij event driven architectures onderhouden of waarmee wij onze cloud native applicaties veilig houden. Denk daarbij aan onze interne Service Bus Browser of ons monitoring platform Control Mesh.


De kennis en kunde die je opdoet tijdens het project geven je een vliegende start voor de rest van je carrière. Na 6 maanden kan je dan ook direct ingezet worden op onze toffe klantopdrachten voor bijvoorbeeld: Het Rijksmuseum, De NS, Cito of Akzo Nobel. Tijdens het 6 maanden durende programma krijg je tal van workshops, kennissessies en hands-on coaching waardoor je je super snel ontwikkelt. Na het succesvol afronden van het programma krijg je een vast contract, kan je je lease auto uitzoeken en krijg je als klap op de vuurpijl een promotie tot cloud developer. Je bent dan klaar voor het echte werk; uitdagende opdrachten bij één van onze toffe klanten.

Vereisten

Minimale vereisten

We verwachten dat je al enigszins kunt programmeren, het liefst in C# of Java. Front-end kennis is een pre. Je hebt een HBO of WO opleiding genoten, bij voorkeur in de richting Informatica, Computer Science of vergelijkbaar. Mocht je geen HBO of WO opleiding hebben genoten maar heb je wel veel ervaring op het gebied van programmeren, vanwege stages, bijbaan of hobbyproject? Kom dan zeker even op gesprek.Meld je aan via de sollicitatiebutton, je hoort dan snel van één van onze recruiters! 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Utrecht
€ 2.800 - € 3.000 per maand
Cloud Republic

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.