Test engineer bij Garansys

 • Garansys
 • Utrecht, Utrecht, Nederland

Test engineer bij Garansys

Functieomschrijving

Wij zijn in de 26 jaar dat we bestaan vaker uitgedaagd in ons ondernemerschap, waardoor we ook nu met veel vertrouwen naar de toekomst kijken. Dit is waarom wij blijven werven voor deze vacature. We passen vanzelfsprekend ons sollicitatieproces aan en streven ernaar zoveel mogelijk digitaal op te kunnen lossen door middel van videocalls. Wil je meer weten over ons aangepaste sollicitatieproces? Neem dan contact op met Wendy van Wijngaarden via w.wijngaarden@caesar.nl of bel haar op 06-15 96 89 43.


Wij zoeken iemand die garant staat voor de kwaliteit van de applicaties die we leveren. Iemand die zijn of haar team op scherp kan zetten als het gaat om het behalen van de acceptatiecriteria van onze klanten. Durf jij deze uitdaging aan? Dan ben jij de Test engineer die we zoeken!


Een oplossingsgerichte mentaliteit

Jij bent proactief, oplossingsgericht én resultaatgericht. Leuke algemene begrippen, die je misschien meteen al aanspreken, maar wat betekent dit voor het uitvoeren van je werk? Dat lichten we natuurlijk graag toe.

Jouw belangrijkste doel is het behalen en bewaken van de kwaliteit van de applicaties die we bieden aan onze klanten. Als je tegen een bevinding aan loopt, zeg je niet ‘Het werkt niet’, maar ga je op zoek naar de oplossing. Vind je deze niet vanuit je eigen kennis? Dan schakel je de hulp in van een van de andere experts binnen je team en lossen jullie het samen op.


Garansys werkt altijd binnen een met de klant vastgestelde tijdsperiode. Dit betekent dat jouw werk een deadline heeft. Jij weet je team te motiveren en aan te sporen om ervoor te zorgen dat we op tijd de juiste kwaliteit leveren. Je bent niet bang om extra stappen te zetten wanneer nodig en neemt jouw team hierin mee. Jij pakt de verantwoordelijkheid om het kwaliteitsproces tot een goed einde te brengen. Dit doe je door te leren van gedane taken en met nieuwe inzichten te komen om dit proces in de toekomst te kunnen optimaliseren.


Naast het team, neem je natuurlijk ook de klant mee in dit proces. Zo stuur je een vrijgaveadvies naar de klant en stem je af wanneer er een uitrol gedaan kan worden naar de acceptatie omgeving, zodat zij kunnen starten met de acceptatie testen.

Aan het einde van de dag ben jij tevreden als je samen met je team een kwalitatief goed product hebt kunnen leveren aan een van onze klanten.


Garansys, IT as agreed

Jouw collega’s bij Garansys zijn gedreven om hun vak goed uit te oefenen. We werken hard in zelfsturende teams en vinden een gezonde werk-privé balans belangrijk. Er heerst een informele teamsfeer. Enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd!

Wij hebben een grote diversiteit aan klanten. Dit zie je ook terug in onze projecten, van rebranding van startups tot technische systemen ontwikkelen bij de grote spelers in de markt. We zijn een dynamische altijd lerende organisatie. Zo zijn we er nog lang niet op het gebied van test automation, maar we verwachten dat jij ons hierin kan komen versterken!


De grote diversiteit aan projecten, de informele sfeer én de uitdaging om Testing naar een hoger niveau te tillen, maakt jouw werk bij Garansys zo leuk! Natuurlijk draagt dit ook bij aan jouw ontwikkeling van Test engineer naar Test expert. Jij hebt bij ons alles al een keer meegemaakt én levert een enorme bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteitsprocessen van Garansys.

Vereisten

Test engineer bij Garansys

We zoeken in onze Test engineer iemand die het belangrijk vindt om het juiste resultaat met de juiste kwaliteit te kunnen behalen. Je weet hoe je webservices kan testen en hebt bij voorkeur al enige ervaring met automatisering van testen. Een gezonde dosis affiniteit met tools en technieken als Postman, SoapUI en SQL zijn zeer gewenst. Je vindt het ook leuk om nieuwe technieken uit te proberen en jouw team uit te dagen om deze toe te passen in hun werkwijze.


Verder beschik je over het volgende:

 • Nederlandse en Engelse taal op business niveau;
 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • 2 tot 3 jaar ervaring als Test of QA Engineer;
 • In ieder geval een TMAP óf ISTQB certificering;
 • Bij voorkeur een PSM-1 certificering, maar in ieder geval ervaring in Scrum / Agile;
 • Azure DevOps ervaring of ervaring in vergelijkbare tooling.


Arbeidsvoorwaarden

Ben je enthousiast over de functie en voldoe je aan de eisen? Dan trekken onze arbeidsvoorwaarden je helemaal over de streep:

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht bij de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. We hebben namelijk een bushalte voor de deur!


 • Een bruto maandsalaris tussen 3.000 – 4.000 euro aangepast op jouw ervaring;
 • 26 vakantiedagen en 10% vakantiegeld;
 • 4 opleidingsdagen & 1000 euro opleidingsbudget per jaar;
 • Een mobiliteitsbudget dat besteed kan worden aan een leaseauto, eigen auto of OV-business kaart;
 • Een laptop naar keuze.

Werk je liever in een midlance constructie? Dat kan! In dat geval bieden we je een salaris o.b.v. 36 uur/week met 8% vakantiegeld en een bovengemiddelde prestatiebeloning die kan oplopen tot 10 à 12 keer jouw maandsalaris (afhankelijk van jouw keuze qua beloningsvariant). Jij hebt zelf in de hand hoe jij dit wenst te besteden zoals bijvoorbeeld: vervoer (al dan niet een leaseauto), opleidingen, pensioenvoorziening, extra salaris en/of een spaarsaldo. Meer weten over onze midlance modellen? Bekijk ze hier.

Aan de slag!

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kan je contact opnemen met Wendy van Wijngaarden, Corporate Recruiter a.i. via 06-15 96 89 43 of w.wijngaarden@caesar.nl