Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Stageopdracht | Snowflake als toegevoegde waarde voor een data engineer

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 400 - € 500 per maandCreates

Functieomschrijving

Creates helpt organisaties meer te bereiken met data en customer experience. Vanuit data doen we dit met data en Power BI engineers die dagelijks organisaties helpen in hun volgende stap op het gebied van data gedreven werken. Dit doen we met circa 25 gepassioneerde consultants. Creates is onderdeel van de Caesar Groep, een IT-dienstverlener uit Utrecht. 


De hoeveelheid data die organisaties met elkaar verzamelen groeit gigantisch. Daarnaast neemt het aantal consumenten van data ook sterk toe. Organisaties hebben uitdagingen om al deze data consumenten te voorzien van bruikbare data op het geschikte moment en in de juiste vorm. Creates helpt organisaties met uitdagingen op het gebied van het verzamelen, analyseren en presenteren van data. Dit doen onze data en Power BI engineers met behulp van de Microsoft technologie bij organisaties als MediaMarkt, Unicef en INretail.


Wat ga je doen? 

Microsoft is nu al een langere tijd marktleider in de sector. Ondertussen zit de concurrentie niet stil en ontstaan krachtige services van Google en andere platformen zoals Tableau, Qlik en Snowflake.

Bij Creates zijn we gespecialiseerd in Microsoft producten, maar met het oog op de toekomst is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste producten en ontwikkelingen op de markt. Immers hoeft Microsoft niet voor elke klant de beste ‘fit’ te zijn. Om deze reden doen we exploratief onderzoek naar de verschillende platformen om te bepalen of deze mogelijk thuis horen in de diensten die wij leveren aan onze klanten. In dit geval is Snowflake het product waar we ons op willen richten.


Het doel van jouw opdracht is om een adviesrapport op te leveren dat antwoord geeft op het wel of niet opnemen van Snowflake naast de Microsoft services in het portfolio van Creates. Er zal onderzocht moeten worden hoe Snowflake zich verhoudt ten opzichte van de Microsoft services en de kennis gap die hier in kan zitten voor onze consultants. Je vult dit ook aan met een marktonderzoek om de wensen uit de markt te bepalen. 

Het onderzoek kan aangevuld worden met het opstellen van een proof of concept. Daarin wordt een proces waarin data wordt verzameld (Extract), getransformeerd (Transform) en opgeslagen (Load), ook wel het ETL-proces genoemd, ontwikkeld binnen Snowflake om de functionaliteit te ervaren, maar ook een inschatting te kunnen maken van performance en kosten.


Vereisten

Wat bieden we jou? 

Wij streven er naar om van jouw afstudeerperiode iets onvergetelijks te maken. Dit doen wij door:

  • Een vaste begeleider die tijd voor jou heeft én maakt;
  • Een werkplek op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht, afgewisseld met thuiswerken;
  • Collega's die ook Business IT & Management of een andere gerelateerde IT-studie volgden. Daar kun je van leren!;
  • Je bent onderdeel van het team met data specialisten;
  • We behandelen je als een échte Creator;
  • Deelname aan events, kennissessies én vrijdagmiddagborrels;
  • Een maandelijkse vergoeding van €500,- op basis van 40 uur.

Heb je nog vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

Nederland, Utrecht, Utrecht
€ 400 - € 500 per maand
Creates

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar