Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Stageopdracht | Realisatie Resourceplanning

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 400 - € 500 per maandGaransys

Functieomschrijving

Garansys staat voor de juiste IT-oplossing op het juiste moment geleverd. Daarbij geldt: afspraak is afspraak. Wij werken voor top-spelers in hun markt die het nodig hebben om wendbaar te zijn: zij verwachten de juiste oplossing wanneer dit nodig is. Met garantie. Multidisciplinaire teams realiseren slimme software-oplossingen, beheren applicaties en verbeteren. De doelen van onze klanten zijn ook onze doelen. Juist daarom werken wij iedere dag met hart en ziel om de afgesproken resultaten te behalen. Garansys is onderdeel van de Caesar Groep, een IT-dienstverlener te Utrecht.


Wat ga je doen? 

Garansys heeft behoefte aan een inzicht in haar resourceplanning. Dit houdt in dat we interne en externe medewerkers moeten kunnen toewijzen aan projecten, beheeropdrachten en de prospectieve situatie (offertes). Deze planning is dynamisch en moet dus op dag basis aangepast kunnen worden. Met deze tooling kan Garansys haar medewerkers effectiever inzetten waardoor ze haar afspraak=afspraak propositie kan waarmaken en medewerkers niet overbelast raken.


Aan jou de taak om een tool te realiseren waarin de projectleiders en teamleads van Garansys een resourceplanning kunnen maken. In deze tool willen we gebruik maken van Single Sign on op basis van Azure AD. We willen dat gebruikers onze medewerkers kunnen toewijzen aan een project, op beheeropdrachten en op een offerte. Ook willen we deze toewijzingen kunnen aanpassen wanneer we willen. De tool zou ons inzicht moeten geven in de capaciteit die niet is toegewezen, maar ook als er sprake is van overbelasting. Als laatste verwachten we dat de tool een design heeft wat ook op een telefoon eenvoudig werkt. Optioneel is een integratie met onze Dynamics omgeving en integratie van de gebruikte UI controls in PowerApps. 


Vereisten

Deze stageopdracht is echt iets voor jou, want jij:

  • Doet een opleiding HBO ICT of een vergelijkbare studie;
  • Hebt affiniteit met development en uiteraard met de Microsoft stack;
  • Bent stressbestendig en beschikt daarnaast over een goede dosis humor;
  • Hebt de ambitie om échte meerwaarde te laten zien;
  • Zoekt een fijne stageplek waar je kan gaan genieten van een professionele begeleiding.


Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende stageplek voor 4 à 5 dagen per week waarin je geniet van een professionele stagebegeleiding door een ervaren developer. Naast de informele werksfeer, toffe uitjes en de vrijheid die je bij ons krijgt, bieden wij ook een stagevergoeding van 500 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Vanwege het nieuwe werken zal de stage uit een combinatie van thuiswerken en kantoordagen bestaan. Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

Nederland, Utrecht, Utrecht
€ 400 - € 500 per maand
Garansys

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

SHAREDFLEX CONSTRUCTIE

Een middenweg tussen een volledig dienstverband en ZZP'en

Overweeg je te gaan freelancen? Bekijk dan onze SharedFlex constructie! Jij bepaalt zelf in grote mate van zelfstandigheid de best bij jou passende opdrachten. Maar ook qua arbeidsvoorwaarden heb jij veel keuzevrijheid, want wij werken met de zogenaamde SharedFlex modellen. Heb je interesse in de SharedFlex constructie? Geef dit dan aan bij je sollicitatie.

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.

KANTOOR CAESAR GROEP

📍 Janssoniuslaan 80, Utrecht ✉️ recruitment@caesar.nl 📞 088-2404200

Ons kantoor is te vinden op het bedrijventerrein Papendorp. Makkelijk te bereiken met de auto, omdat we dicht aan de snelweg liggen en ook voldoende (gratis) parkeerruimte bieden. 

Ook met het openbaar vervoer zijn we eenvoudig te bereiken. Reis met de trein naar Utrecht Centraal en pak een van de vele bussen (195, 295, 85 etc.) die je naar P+R Papendorp óf Papendorp Zuid brengen. 

Bestemming bereikt? Dan staat er een lekker kopje verse koffie of thee voor je klaar.

Pand Caesar