Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Stageopdracht | Data beslisboom

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 500 - € 500 per maandCreates

Functieomschrijving

Creates helpt organisaties meer te bereiken met data en customer experience. Vanuit data doen we dit met data en Power BI engineers die dagelijks organisaties helpen in hun volgende stap op het gebied van data gedreven werken. Dit doen we met circa 25 gepassioneerde consultants. Creates is onderdeel van de Caesar Groep, een IT-dienstverlener uit Utrecht.


De hoeveelheid data die organisaties met elkaar verzamelen groeit gigantisch. Daarnaast neemt het aantal consumenten van data ook sterk toe. Organisaties hebben uitdagingen om al deze data consumenten te voorzien van bruikbare data op het geschikte moment en in de juiste vorm. Creates helpt organisaties met uitdagingen op het gebied van het verzamelen, analyseren en presenteren van data. Dit doen onze data en Power BI engineers met behulp van de Microsoft technologie bij organisaties als MediaMarkt, Unicef en INretail.


Wat ga je doen? 

De afgelopen jaren is het aanbod van interessante oplossingen, services en software sterk gegroeid. Denk hierbij aan de opkomst van Microsoft services als Power BI, Azure Synapse Analytics en Databricks. Daarnaast heeft ook een taal als Python een flinke vlucht genomen. Veel organisaties spelen met het vraagstuk welke services voor hen wel en niet geschikt zijn. Iedere oplossing heeft voor- en nadelen. Een beslisboom, waar de meest geschikte optie(s) voor een organisatie uit rollen is dan ook een waardevolle volgende stap.


Het doel van jouw opdracht is om de data en Power BI engineers van Creates en andere organisaties te voorzien van handvatten om snel tot het best passende toekomstbestendige dataplatform voor een organisatie te komen. Je werkt dit uit in een beslisboom en onderzoekt wat de belangrijkste parameters zijn, zoals de hoeveelheid data, de vorm van data, de frequentie waarin data beschikbaar komt en snelheid waarin het verwerkt dient te worden. Je vergaart de benodigde informatie door bijvoorbeeld een literatuuronderzoek, het lezen van blogs en whitepapers en het bevragen van collega’s, klanten en andere specialisten uit het werkveld. Daarnaast zul je wellicht met een Proof of Concept willen valideren.Vereisten

Wat bieden we jou?

Wij streven er naar om van jouw afstudeerperiode iets onvergetelijks te maken. Dit doen wij door:

  • Een vaste begeleider die tijd voor jou heeft én maakt;
  • Een werkplek op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht, afgewisseld met thuiswerken;
  • Collega's die ook Business IT & Management of een andere gerelateerde IT-studie volgden. Daar kun je van leren!;
  • Je bent onderdeel van het team met data specialisten;
  • We behandelen je als een échte Creator;
  • Deelname aan events, kennissessies én vrijdagmiddagborrels;
  • Een maandelijkse vergoeding van €500,- op basis van 40 uur.

Heb je nog vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.


Utrecht
€ 500 - € 500 per maand
Creates

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.