Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Stageopdracht bij Creates | Data Governance in Power BI

€ 500 per maandCreates

Functieomschrijving

Wat jij zoekt

Kijk jij er naar uit om straks aan het werk te gaan en word je enthousiast als het over data gaat? Spreekt het spreekt jou aan om bij een bedrijf af te studeren waar je ervaren collega consultants om je heen hebt? Waar je na de gezamenlijke lunch nog even een potje FIFA speelt op de Playstation of op de vrijdagmiddagborrel in ons vernieuwde pand in Utrecht staat?


Je zoekt een uitdagende opdracht waarin je onderzoek doet op het vlak van techniek en mensen. Je vindt het leuk om collega’s te betrekken en bent niet bang om in gesprek te gaan met klanten en andere stakeholders voor het beste onderzoeksresultaat.


Situatie

De hoeveelheid data die organisaties met elkaar verzamelen groeit gigantisch. Daarnaast neemt het aantal consumenten van data ook sterk toe. Organisaties hebben uitdagingen om al deze dataconsumenten te voorzien van bruikbare data op het geschikte moment en in de juiste vorm. Creates helpt organisaties met uitdagingen op het gebied van het verzamelen, analyseren en presenteren van data. Dit doen onze data- en analytics engineers met behulp van de Microsoft technologie bij organisaties als MediaMarkt, Unicef en INretail.


Eén van deze technologieën is Microsoft Power BI, een tool om data te verzamelen, verrijken en visualiseren voor ieder type gebruiker binnen de organisatie. Het succesvol in controle houden van een Power BI oplossing vraagt om een weloverwogen inrichting van autorisaties, instellingen en procesafspraken. Het is onderdeel van een groter geheel; data governance. Voor veel organisaties staat dit onderwerp hoog op de agenda, waarmee het ook één van de gespreksonderwerpen van Creates met haar klanten is.Opdracht

Het doel van jouw opdracht is om te onderzoeken waar organisaties minimaal aan moeten denken om controle te houden over hun Power BI omgeving, resulterend in een aantal best practices. Je vergaart de benodigde informatie door bijvoorbeeld een literatuuronderzoek, het lezen van blogs en whitepapers en het bevragen van collega’s, klanten en andere specialisten uit het werkveld. Tevens krijg je de kans om de proef op de som te nemen door je te verdiepen in de mogelijkheden en best practices op het gebied van Power BI. Naast je adviesrapport krijg je de ruimte een blog te schrijven om collega's en klanten te inspireren met je bevindingen.

Vereisten

Voor jou

Wij streven er naar om van jouw afstudeerperiode iets onvergetelijks te maken. Dit krijg je van ons:

• Een vaste begeleider die tijd heeft én maakt voor jou

• Een werkplek op ons goed bereikbare kantoor in Utrecht, afgewisseld met thuiswerken

• Als onderdeel van een team met data specialisten ben je een échte Creator

• Deelname aan events, kennissessies en vrijdagmiddagborrels

• Een maandelijkse vergoeding van €500,- op basis van 40 uur

• Een eindgesprek over je toekomst, binnen of buiten Creates


Over Creates

Creates helpt organisaties meer te bereiken met data en customer experience. Vanuit data doen we dit met onze consultants die dagelijks organisaties helpen in hun volgende stap op het gebied van data gedreven werken. Creates is onderdeel van de Caesar Groep, al 30 jaar een IT-dienstverlener van betekenis in Utrecht.

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.