Wil je je inschrijven voor de vacature alert?

Skip to content

Sitecore Developer bij Creates

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 3.700 - € 4.500 per maandCreates

Functieomschrijving

Als onze Sitecore Developer bouw je de beste digitale marketingoplossingen voor onze klanten. Samen met je scrumteam (met o.a. een designer, front-end developer, architect en consultant) vertaal je customer journeys en marketingcampagnes naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

Dit doe je voor zowel de klanten van onze klanten als de medewerkers van onze klanten. Hiermee realiseer jij samen met onze klanten hun strategische online doelstellingen. Bouw jij met ons mee? Solliciteer dan als Sitecore Developer bij Creates!


Werk voor helden

Als Sitecore developer binnen Creates weet je vanzelfsprekend zelfstandig de nieuwste features te bouwen binnen Sitecore. Jij vertaalt de functionele wensen van de klant naar technische oplossingen. Daarnaast houd je van de nodige afwisseling, want binnen Creates werk je met je team in een grote diversiteit aan projecten bij klanten als Brocacef, Kindergarden en Hogeschool Utrecht.

Ook in je rol pak jij diezelfde afwisseling, want jij doet meer dan alleen development. Jij durft kritische vragen te stellen aan onze klanten en bouwt dat wat ze nodig hebben. Jij begrijpt wat de klant zoekt en functioneert hierin als sparringspartner. Waar nodig daag je de klant uit of adviseer je hen in de ontwikkeling van de meest passende Sitecore oplossing.


Organisaties bewegen met customer experience en data

Onze missie is organisaties te bewegen meer te bereiken en succesvol te zijn door het strategisch inzetten van customer experience en data. Dit staat centraal in alles wat we doen. Met jouw nieuwe team bouwen, integreren en optimaliseren we digitale marketingplatformen die de ervaring van eindgebruikers verbeteren. Dat is wat we doen, maar nog niet wie we zijn. Ons team bestaat uit eigenwijze creatievelingen, loyale challengers, hardwerkende vakidioten en stuk voor stuk gemotiveerde levensgenieters.


Wij zijn betrokken, niet alleen met onze klanten, maar ook met elkaar. Dit betekent voldoende ruimte voor gezelligheid, humor en flexibiliteit in hoe jij jouw dagen inricht, maar wel met zijn allen de schouders eronder als we écht die ene sprint moeten halen. Ben jij ook een doorzetter en denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Dan ontvangen we je met open armen in onze Creates familie.


Vincent van Middendorp - Senior Sitecore Developer: 
"Het is een fijne werkdag als ik mag werken aan een nieuwe en innovatieve opdracht. Het blijft daarnaast een speciaal moment als we een project hebben opgeleverd. Zeker als onze klant tevreden is, en wijzelf ook natuurlijk, dat zorgt voor positieve energie. Bij Creates worden successen gevierd en dit doen we dan ook graag!"


Vereisten

Jouw kennis is kracht
Jij bent een teamspeler en hebt al een aantal jaren ervaring in .NET/Sitecore ontwikkeling. Dit betekent dat je binnen het team jouw (junior) collega’s ondersteunt met hun hulpvragen binnen het Sitecore platform, net als ze jou helpen met jouw technische vraagstukken. We vragen vanzelfsprekend een stukje zelfstandigheid, maar je staat er nooit alleen voor. Jij wilt groeien, liefst naar een senior developer of zelfs architectenrol. Daarom blijf je je altijd verdiepen in de nieuwste technologieën en vind je het ook leuk om jouw collega’s hierin mee te nemen.

Verder beschik je over het volgende:

 • Het liefst een afgeronde HBO/WO opleiding richting IT;
 • Minimaal 3 jaar development ervaring binnen Sitecore;
 • Ervaring met TDS, Unicorn of Sitecore Content Serialization;
 • Ervaring met ASP.NET, C#, MVC en Azure;
 • Ervaring met Azure DevOps;
 • Ervaring met GIT;
 • Ervaring met Scrum/Agile werkwijze;
 • Kennis van Sitecore Experience Accelerator;
 • Bij voorkeur ook de nodige ervaring met frontend technieken als React, Angular of Vue;
 • Heb je kennis van Docker & CI/CD pipelines? Dan ben je helemaal binnen!

Als laatste hebben we de ambitie om onze kennis uit te breiden naar het Umbraco platform. We snappen dat je net als wij enorme fan bent van Sitecore, maar we stellen het op prijs als je toch met ons de mogelijkheden wilt ontdekken.


Groei & have fun

We vinden het belangrijk jou de faciliteiten, inspiratie en ruimte te geven om te groeien op technisch en persoonlijk vlak. Zo ontvang je tenminste 4 opleidingsdagen, €1.000 opleidingsbudget per jaar en ruimte om mee te doen aan zowel externe als interne leertrajecten en vaktechnische trainingen van onder andere de Caesar Academy. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen € 3.700 en € 4.500 bruto per maand;
 • 10% vakantiegeld, 26 vakantiedagen en een netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet voor het thuiswerken;
 • Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen en zorgverzekering;
 • Een mobiliteitsbudget, dat je kunt inzetten voor een leaseauto of laat uitbetalen als extra salaris;
 • Een laptop die je zelf mag kiezen;.
 • Mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen of studies;
 • Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

Word een held 


Wij – en onze klanten – willen je graag ontmoeten. Solliciteer daarom via de ‘solliciteer nu’ button en start jouw nieuwe avontuur bij Creates. Toch nog wat meer informatie? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06 - 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend.

Utrecht
€ 3.700 - € 4.500 per maand
Creates

of

SOLLICITATIEPROCES

sollicitatieproces kort

Andere vacatures bekijken?

Bekijk alle vacatures of neem een kijkje bij onze bedrijven.